Killex Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 για insomniacs θέλω λίγο τα φώτα σας γιατί έχω έναν παλιό υπολογιστή και έχω πρόβλημα με τις μνήμες ram του για κάποιο λόγο το pc έχει 512 ram(DDR) αλλα μερικές σήμερα που τον άνοιξα είναι 256 ενώ και η δυο ram ήταν κουμπωμένες μετά τις έβγαλα και τις δυο τις ξανάβαλα και έκανε αυτό τον ήχο από το ηχείο τις μητρικής λες και δεν ήτανε κουμπωμένες μετά τις ξανάβγαλα και τις ξανάβαλα και έβγαζε κανονικά 512 από ότι φαίνεται τα κληψακια κανουν την ζημια χωρίς να είμαι σίγουρος sorry για το κουραστικό post περιμένω τα φώτα σας ευχαριστο προκαταβολικα
coolerman Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 το καλύτερο είναι καθαρίσεις το socket τις μνήμης με κάποιο μαλακό πινελάκι/ζωγραφικής στα pin.
rfc Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Και αν εχει και κανα σωμον χρωματακι το πινελακι πανω απο το καμβα..... ακομη καλυτερα
coolerman Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Και αν εχει και κανα σωμον χρωματακι το πινελακι πανω απο το καμβα..... ακομη καλυτερα και αυτό κάνει λεπτό-δουλεία χαχαχαχαχαχα Ζωγραφικής :P 1
coolerman Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 ξεφύγαμε απο το θέμα με το πινελάκι ζωγραφικής. on topic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα