Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπότε θα το ξανασυζητήσουμε το θέμα αργότερα. Αν δεν τρελαθώ και πάω να πάρω τα S730. :) Ευχαριστώ πολύ πάντως! 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω καταλήξει τελικά σε 2.1. Και αυτό γιατί η χρήση θα είναι περισσότερο για μουσική και μετά ταινίες και παιχνίδια. Το ποσό που θα διαθέσω είναι το πολύ 300 ευρώ, και θέλω με αυτά τα λεφτά, να πάρω ότι καλύτερο μπορώ από θέμα ποιότητας ήχου.

Δημοσ.

Ανεβαίνεις σε χρήματα οπότε εμφανίζεται το μόνιμο ερώτημα για το οποίο και δεν έχω απάντηση:

Multimedia ηχεία ή nearfield monitors;

Δημοσ.

Αν ακούς αποκλειστικά μουσική από το Πισι , τότε πάρε τα 730 γιατί θα τα κρατήσεις για πολύ καιρό. Αν έχεις ξεχωριστό  hifi system δλδ. . pickup , cd player, προ+τελικό ή ολοκληρωμένο ενισχυτή και ηχεία, τότε και τα 530 που έχω εγώ , πιστεύω ότι θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα σαν πιο φτηνή λύση.

Δημοσ.

Βρήκα τα Bose Companion 5 σε προσφορά 299 ευρώ, επειδή είναι τελευταίο κομμάτι, εκθεσιακό και στο πίσω μέρος του woofer έχει ξεκολλήσει λίγο η γωνία από την επένδυσή του. (μισό εκατοστό) το οποίο με λίγη κόλλα δεν θα φαίνεται απολύτως τίποτα. Και απ ότι κατάλαβα νομίζω ότι μπορώ να ρίξω την τιμή κάνα 50άρικο ακόμα. Η εγγύηση ισχύει κανονικά. Και λέω να πάω αύριο να τα πάρω. Τι λέτε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...