makisko Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Οπότε θα το ξανασυζητήσουμε το θέμα αργότερα. Αν δεν τρελαθώ και πάω να πάρω τα S730. Ευχαριστώ πολύ πάντως!
makisko Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Έχω καταλήξει τελικά σε 2.1. Και αυτό γιατί η χρήση θα είναι περισσότερο για μουσική και μετά ταινίες και παιχνίδια. Το ποσό που θα διαθέσω είναι το πολύ 300 ευρώ, και θέλω με αυτά τα λεφτά, να πάρω ότι καλύτερο μπορώ από θέμα ποιότητας ήχου.
HALF EVIL Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 http://www.syncom.gr/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/MULTIMEDIA/%CE%97%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%91/EDIFIERS730300WRMS8233.html Στα συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ότι καλύτερο θα μπορούσες μέχρι τα 300€ Και το σημαντικότερο Passive radiator on both sides on the subwoofer to exaggerate bass performance 1
getty Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Ανεβαίνεις σε χρήματα οπότε εμφανίζεται το μόνιμο ερώτημα για το οποίο και δεν έχω απάντηση: Multimedia ηχεία ή nearfield monitors;
HALF EVIL Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Αν ακούς αποκλειστικά μουσική από το Πισι , τότε πάρε τα 730 γιατί θα τα κρατήσεις για πολύ καιρό. Αν έχεις ξεχωριστό hifi system δλδ. . pickup , cd player, προ+τελικό ή ολοκληρωμένο ενισχυτή και ηχεία, τότε και τα 530 που έχω εγώ , πιστεύω ότι θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα σαν πιο φτηνή λύση.
makisko Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Βρήκα τα Bose Companion 5 σε προσφορά 299 ευρώ, επειδή είναι τελευταίο κομμάτι, εκθεσιακό και στο πίσω μέρος του woofer έχει ξεκολλήσει λίγο η γωνία από την επένδυσή του. (μισό εκατοστό) το οποίο με λίγη κόλλα δεν θα φαίνεται απολύτως τίποτα. Και απ ότι κατάλαβα νομίζω ότι μπορώ να ρίξω την τιμή κάνα 50άρικο ακόμα. Η εγγύηση ισχύει κανονικά. Και λέω να πάω αύριο να τα πάρω. Τι λέτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα