Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποια στιγμή, ελπίζω μέσα στο καλοκαίρι, θα αλλάξω ηχεία. Και δεν ξέρω ποια! Edifier s550 ή Logitech z906 ? Τα Logitech τα έχω ακούσει σε διάφορα καταστήματα.Καλά μου φάνηκαν αλλά δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα κιόλας. Επίσης το ότι βγάζουν 500 Watt Rms (5 x 67 w Satellites + 165 w Subwoofer)

μου φαίνεται λίγο απάτη. Τα Edifier ούτε τα έχω δει, ούτε τα έχω ακούσει ακόμα live. Το ψάχνω όμως μέσω Internet και νομίζω ότι είναι καλύτερα από τα Logitech. Και ίσως να ισχύουν τα 280 Watt Rms (5 x 32 w Satellites + 120 w Subwoofer). Δεν έχουν βέβαια ψηφιακή είσοδο σε αντίθεση με τα Logitech, αλλά προς το παρών δεν την χρειάζομαι. Έχω στο Home Cinema για να συνδέσω PS3 κλπ. Κάρτα ήχου έχω την Asus xonar D1. Ποια είναι η γνώμη σας?

Δημοσ.

Αν δε σε κολλανε τα 75 ευρω παραπανω παρε τα Edifier. Τα συγκεκριμενα δεν τα εχω ακουσει ουτε εγω αλλα εχω ακουσει τα S730 και πραγματικα ο ηχος (στα αυτια μου) ηταν αψογος. Χωρο για να τα τοποθετησεις σωστα εχεις? 

Δημοσ.

Τώρα όχι. Αύγουστο ή Σεπτέμβριο όμως θα αλλάξω σπίτι και θα φροντίσω να έχω χώρο για να τα τοποθετήσω σωστά.

Και τώρα που ξανακοίταξα την επίσημη σελίδα της Edifier, τα S730 που άκουσες είναι (2 x 75 w  + 150 w το Subwoofer) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοίτα και τα γιαπωνέζικα Onkyo είναι πολύ δυνατά και με πολυετή πείρα στον ήχο. Link.png Site: http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ONKYO-HTX-22HD,99452,397593,669315.html?langId=-18">ONKYO HTX-22HD

αν δεν καταλήξεις σε αυτά που αναφέρεις

**ήταν και 4:20 το πρωί :P  γίνονται και λάθη με τα λίνκ

έκανα edit.

Επεξ/σία από coolerman
Δημοσ.

Και πως θα τα συνδέσω τα ONKYO SKS-HT528 ? Έχουν ενισχυτή? Και εγώ τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση τα Onkyo! 

έκανα edit στο πόστ.

μην τα βλέπεις "λίγα" είναι κορυφή σε ήχο.

• Like 1
Δημοσ.
Παλι δεν εφτιαξες το link!  :P  :lol:

τώρα είναι κομπλέ

με περιμένεις στην γωνία..αστα με κυνηγάνε τα ηχεία.χαχαχα :P :P

Δημοσ.

τώρα είναι κομπλέ

με περιμένεις στην γωνία..αστα με κυνηγάνε τα ηχεία.χαχαχα :P :P

Να σου πω τα έπινες χτες το βράδυ? 

Το παιδι ψαχνει για 5.1 και εσύ του προτείνεις 2.1 με virtual 5.1 και μαλιστα χειροτερα σε ποιοτητα ήχου απο τα edi 550?

Θα σε μαλωωωωσω!! :P  

Δημοσ.
Να σου πω τα έπινες χτες το βράδυ? 

Το παιδι ψαχνει για 5.1 και εσύ του προτείνεις 2.1 με virtual 5.1 και μαλιστα χειροτερα σε ποιοτητα ήχου απο τα edi 550?

Θα σε μαλωωωωσω!!  

δεν πίνω δεν καπνίζω..αλλά είχα αυπνίες χθές το βράδυ μέχρι 5 το πρωί :P

βασικά

θέλω πολύ ξύλο..χαχαχαχα :P :lol:

Δημοσ.

Μου άλλαξε λίγο τον τρόπο σκέψης ο coolerman για τα 2.1. Σίγουρα θα προτιμούσα 5.1 αλλά νομίζω πως είναι καλύτερα να περιμένω λίγο, μέχρι να αλλάξω σπίτι και να είμαι σίγουρος ότι μπορώ να τοποθετήσω σωστά τα 5.1. Να μην τα έχω αραδιασμένα όλα πάνω στο γραφείο!  Και μετά να καταλήξω, γιατί απ ότι βλέπω υπάρχουν και αξιόλογα ηχεία 2.1. Όπως τα Edifier S730 που είπε και ο φίλος ο Zapee995.

Δημοσ.

Αν τα θέλεις περισσότερο για μουσική, πάρε 2.1 Edifier της υπογραφής μου.  Μην πάρεις 5.1  Μόνο αν ασχολείσαι αποκλειστικά με παιχνίδια και έχεις ξεχωριστό στέρεο.

Δημοσ.

Μου άλλαξε λίγο τον τρόπο σκέψης ο coolerman για τα 2.1. Σίγουρα θα προτιμούσα 5.1 αλλά νομίζω πως είναι καλύτερα να περιμένω λίγο, μέχρι να αλλάξω σπίτι και να είμαι σίγουρος ότι μπορώ να τοποθετήσω σωστά τα 5.1. Να μην τα έχω αραδιασμένα όλα πάνω στο γραφείο!  Και μετά να καταλήξω, γιατί απ ότι βλέπω υπάρχουν και αξιόλογα ηχεία 2.1. Όπως τα Edifier S730 που είπε και ο φίλος ο Zapee995.

αν τα θές για μουσική κυρίως είναι καλύτερα να πας σε 2.1,θα βρείς πολύ ποιοτικότερα και καλύτερα ηχεία σε σχέση με τα ίδια λεφτά που θα δώσεις για 5.1..

• Like 1
Δημοσ.

το καλύτερο είναι αυτό που λές.

θα έρθουν και καινούρια μοντέλα και μπορείς να αλλάξεις γνώμη για το τι θέλεις ;)

εδώ είμαστε.

να ξαναποστάρουμε πάλι 5 το πρωί :lol: άλλα ντάλον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...