magdalhnh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Αν πήρες το lenovo με τον i3 2348Μ έχει την HD3000 Την HD4000 την έχουν οι επεξεργαστές τρίτης γενιάς.
pedrojay Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ότι λέει η magdalhnh από πάνω. Επίσης δεν κατάλαβα γιατί κάνεις εγκατάσταση και αμέσως απεγκατάσταση της HD3000.Δεν θες να υπάρχει καθόλου δηλαδή;Πιστεύω εκεί είναι το πρόβλημά σου μιας και το λάπτοπ λογικά χρησιμοποιεί την τεχνολογία Nvidia optimus που κάνει εναλλαγή των καρτών ανάλογα με τη χρήση.Οπότε εγκατέστησε και τους δύο drivers από την σελίδα της εταιρείας.
SR71B Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Α ... ωστε εχω την HD 3000. Τhanks !!! Αλλα (γκουλπ) μπορω να εχω εγκατεστημενες ΔΥΟ καρτες γραφικων ? Μια ενσωματωμενη και μια αυτονομη ? Μηπως παω γυρευοντας για κρασαρισματα ? Πως αποφασιζει το λειτουργικο οτι κατι ειναι παιχνιδι, ταινια η .... screen saver ? (ξαναλεω ... ειμαι relic της συλλογιστικης των Win2000/XP ... εχω μαθει οτι ΜΙΑ ειναι η καρτα γραφικων που πρεπει να βλεπει το συστημα ... ακομα και αν εχει δυο τσιπακια να δουλευουν παραλληλα ....) Για τα partitions .... θα βαλω θεμα στην ενοτητα των Windows. Πιστευα οτι απο την στιγμη που το G780 ερχεται με εγκατεστημενο το FreeDOS αυτο αποτελει ενδειξη οτι ΔΕΝ εχει τιποτα προεγκατεστημενο στον σκληρο δισκο. Τι ειναι αυτο το τοσο critical που περιεχει το hidden partition του 1 γιγαβυτου ? Δεν μπορω να το σωσω (η να το βρω) σε ενα DVD και να τελειωνει η ιστορια ?
pedrojay Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ναι,μια χαρά μπορείς να έχεις 2 κάρτες γραφικών,μην σε παραξενεύει.Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τους σωστούς drivers. Μπορείς να ρυθμίσεις από το panel της nvidia και χειροκίνητα τί θα δουλεύει με ποιά κάρτα.Στην αυτόματη λειτουργία δουλεύει η ενσωματωμένη για αυτονομία και θερμοκρασίες στα καθημερινά πράγματα,και μπαίνει η nvidia όταν χρειαστεί ισχύς (παιχνίδια κτλ). Για τα partitions δεν μπορώ να καταλάβω τί σε εμποδίζει να τα χωρίσεις όπως θες.Αυτά που έχει μέσα τα κάνεις delete ή format?Αυτό των 100mb σβήστο,θα φτιάξουν καινούργιο δικό τους τα windows κατά την εγκατάσταση.Το άλλο που λες ότι δεν σβήνεται,στην τελική άστο να υπάρχει,1giga είναι μόνο και λογικά θα είναι κρυφό,δεν θα σε ενοχλήσει πουθενά.Το recovery θα είναι.
amubu Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) παιδια σας παρακαλω, πείτε laptop που ΔΕΝ σηκώνουν θερμοκρασίαθα 'χει linuxσας ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρωνο corpse_grinder πρότεινε: παρε λαπτοπ με i5-XXXXU επεξεργαστηη fujitsu νομίζω είναι καλή Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2013 από amubu
Continental Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 για δες αυτο http://www.skroutz.gr/s/2847065/HP-Pavilion-g7-2351-ev-A6-4400M-6GB-750GB.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα