s2117 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα,ενδιαφέρομαι για αγορά tablet 10"-12", είτε επώνυμου ως 300 €(ώστε να έχω εγγύηση-service κλπ) είτε κινεζιάς έως τα μισά περίπου... Η χρήση θα είναι για αρκετό σερφάρισμα, skype, και λιγότερο για ταινίες, και κανά αρχείο κειμένου.Προτάσεις ? Με ψήνουν αρκετά αυτά τα 2: http://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Tablets/8-9_Android_Tablet_PC/Quad_Core_Android_Tablet_Freelander_PD800_-_9.7_Inch_HD_Retina_Screen_2048x1536_Resolution_1.6GHz_CPU_2GB_RAM_16GB/ http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00B7KQ5QA/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=APT3IFMQZTYQY Επεξ/σία 28 Μαΐου 2013 από s2117 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smartdigi Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέχρι 10.1 βγαίνουν πάρε cube tablet θα μείνεις απολύτως ευχσριστημενος Αποστολή από το HTC butterfly με τη χρήση Insomnia App Τα πιο πάνω είναι χάλια ιδίως το ainol δεν έχει aftersale service Αποστολή από το HTC butterfly με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Ευχαριστώ πολύ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέχρι 10.1 βγαίνουν πάρε cube tablet θα μείνεις απολύτως ευχσριστημενος Αποστολή από το HTC butterfly με τη χρήση Insomnia App Τα πιο πάνω είναι χάλια ιδίως το ainol δεν έχει aftersale service Αποστολή από το HTC butterfly με τη χρήση Insomnia App Φιλε εχεις παρει σβαρνα και λες οτι σου κατεβει απο που προκυπτει οτι τα υπολοιπα ειναι χαλια? Απο που εχεις την αποκλειστικη πληροφορια οτι η ainol δεν εχει aftersale service ενω η cube εχει? Ειπαμε ειμαστε σε φορουμ και γραφουμε ανωνημα αλλα καποιοι ανθρωποι μπαινουν να ενημερωθουν και τους παιρνουμε στο λαιμο μας γιατι νομιζουν οτι αυτοι που γραφουν εδω μεσα ξερουν κατι παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Η retina είναι η καλύτερη οθόνη που μπορώ να βρω σε tablet, ή λάθος έχω καταλάβει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smartdigi Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Άμα θες σου δίνω το τηλέφωνό μου να μιλήσουμε επώνυμα και να σου δείξω τα 45 tablet cube που έχω αγοράσει μέχρι τώρα και δεν είχε κανένα πρόβλημα! Και να σου δείξω και τα email ου έχω στείλει στην ainol για προβληματικό tablet από τον γενάρη και έχω φάει το γράψημο της αρκούδας. Εγώ μιλάω σαν επαγγελματίας.Σε ποσότητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtr Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 45 tablet cube που έχω αγοράσει απο που αν επιτρεπεται? (απο ποιο site εννοω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smartdigi Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 http://www.cube-tablet.com/buy-products.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Προκειται για γνωστη εταιρεια φαντασμα που δημιουτγει site με ονοματα που θυμιζουν τους κατασκευαστες των ταμπλετ ωστε να εξαπατα το κοινο.Η εταιρεια λεγεται focalandroid αν και κυκλοφορει με πολλο ονοματα. Η εταιρεια ειναι απλα διαβοητη ,υπαρχουν σοβαροτατα κινεζομαγαζα γιατι να μπλεκεις με απατεωνες? minideal.net geekbuying.com merimobiles.com buyincoins.com Επειδη πολλοι μπορει να μην ξερουν πως λειτουργει το συστημα ,την υποστηριξη/εγγυηση των κινεζικων ταμπλετ την αναλαμβανει ο ΠΩΛΗΤΗΣ του ταμπλετ και οχι ο κατασκευαστης. Η retina είναι η καλύτερη οθόνη που μπορώ να βρω σε tablet, ή λάθος έχω καταλάβει? Ρετινα ειναι ενα ονομα που εδωσε η apple στην αναλυση του Ipad δεν ειναι καποιο ιδιαιτερο χαρακτηριστικο καποιας οθονης. Εξαιτειας αυτου υπαρχει μονο σε διασταση ταμπλετ αναλογη του Ipad δηλαδη στις 9.7" αν ζητας ταμπλετ σε αυτη την διασταση τοτε ναι ειναι η καλυτερη αναλυση που υπαρχει. Η ποιοτητα της οθονης δεν εχει να κανει μονο με την αναλυση ,δυο ταμπλετ με την ιδια αναλυση μπορει να εχουν μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα οποτε για το ταμπλετ που ενδιαφερεσε καλυτερα ψαξε για γνωμες χρηστων να σου πουνε πως τους φαινεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smartdigi Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) xaxaxaxa Ευχαριστώ για το μάθημα, γιατί 7 χρόνια που ασχολούμε με τα κινέζικα ήθελα και ένα μάθημα να μάθω τι και πώς. Ένα θα σου πώ 1ον έχω συνεργαστεί με πάνω από 70 εργοστάσια και μεταπωλητές. Και 2ον η cube δεν είναι η Focalandroid. Aπλά πράγματα. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2013 από smartdigi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 http://tabletrepublic.com/forum/tablet-manufacturers-suppliers/onda-tablet-com-any-review-experiences-seller-1628.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ergidis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Εγω εχω ακολουθησει την συμβουλη του ευμε η κατα γραμμα παριγγιλα απο κει που μουπε οι ανθρωποι με ενημερω ουν συνεχεια, το ταμπλετ ειναι καθοδον και ολα δειχνουν οκ. Τιποτα το υποπτο η ανησυχητικο. Μαλιστα οταν το λαβω αυτο που μου συστησε ο ευμενης σκεπτομαι να σας πω κακι τις εντυπωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Η retina είναι η καλύτερη οθόνη που μπορώ να βρω σε tablet, ή λάθος έχω καταλάβει? ο ορος retina ειναι ενας ορος που χρησιμοποιει η apple ωστε να προσδιορισει ενα ελαχιστο οριο pixel density. Ειναι ενα οριο που σου λεει οτι σε μια συγκεκριμενη αποσταση δεν μπορεις να παρατηρησεις "πιξελιασμα" Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2013 από disqualified Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 http://www.cube-tablet.com/buy-products.html Αυτοί εδώ φαίνονται για απατεώνες, είναι blacklisted. Αγόρασες απο εδώ και στα δώσαν ή το έδειξες τυχαία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smartdigi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) φυσικά και αγοράζω από αυτό εδώ και ένα χρόνο χωρίς θέμα και fast ship. σε 7 μέρες είναι σπίτι μου. το blacklist δεν ξέρω που το είδες , anyway. ainol - ployer είναι fake χωρίς aftersale service. η cube είναι οκ Και για είμαι και πιστευτός σας παραθέτω τις 4 τελευταίες αγορές μου απο cube-tablet.com. Ελπίζω να βοήθησα. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2013 από smartdigi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα