Mixalis_t Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 αδέρφια τη βοήθεια σας pls! αναφέρω συντομα το ιστορικό. Έκανα φορμάτ σε παλιο PC... bootare δυο τρεις φορές κανονικά στην αρχή αλλά μετά μου πέταγε beep error: display adapter problem και δεν άνοιγε καθόλου η οθόνη. Υπέθεσα αρχικά ότι έφταιγε η GPU, οπότε άνοιξα, την έβγαλα, την ξαναέβαλα και μου βγάζει το Bios POST: Reboot and select proper boot deviceor insert boot media in selected boot device and press a key...βάζω το windows installation cd και όταν επιλέγω setup windows μου λέει ότι δε βρίσκει Hard Drive. τι άλλο να υποθέσει κανείς εκτός από το ότι κάηκε ο σκληρός...τον πάω στο πλαίσιο, μου επιβεβαιώνει στο service ότι δε δουλεύει και αγοράζω καινούργιο. Το βάζω στο PC και μου λέει ακριβώς τα ίδια: set up did not find any hard disk drive...τι δοιάλο γίνεται???????
άδικος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Πήγαινε το πάλι στο σέρβις και θα σου επιβεβαιώσουν πάλι πως κάηκε και αυτός. Οπότε αγοράζεις άλλον ένα. Για την ιστορία τι απέγινε ο "καμένος"; Στα σοβαρά τώρα: Περιέγραψε το σύστημα σου και την έκδοση των windows που προσπαθείς να βάλεις.
Mixalis_t Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 φιλε...ξέρεις τι παίχτηκε;;; Ο δίσκος δε κάηκε ο τύπος είπε ψέμματα, απλώς είχε ξεκουμπουθεί ίσα-ίσα το καλωδιάκι SATA από το board της μητρικής και εγώ ο βλαμμένος δε το έλεγξα τι κάνω τώρα, πες μου, πάω από εκεί αύριο και του @##$@%$#@%$#$#$??????
άδικος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Το επιβεβαίωσες αυτό; Αν ναι σίγουρα πας να ζητήσεις εξηγήσεις γιατί δεν έλεγξε τον ίδιο το δίσκο. Από εκεί και πέρα, τι άκρη θα βγάλεις εξαρτάται από εσένα... Πήγαινε το πάλι στο σέρβις και θα σου επιβεβαιώσουν πάλι πως κάηκε και αυτός. Οπότε αγοράζεις άλλον ένα. Για την ιστορία τι απέγινε ο "καμένος"; Πιστεύω να κατάλαβες το ύφος μου εδώ... (σαρκασμός - όχι σε βάρος σου) 1
Mixalis_t Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 τι να επιβεβαιώσω ρε συ???? αφού μπαίνει κανονικά στα windows, αλλά ο τσόγλανος σου λεέι δε θα πάρει γραμμή ο τύπος... έχεις δίκιο εξαρτάται από μένα...θα πάω αύριο και θα του τον τρίψω στα μούτρα..θα του πω για δείξε μια που είσαι μάγκας τι διαδικασία που είδες ότι είναι χαλασμένος?
Antwni Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Πήγαινε το πάλι στο σέρβις και θα σου επιβεβαιώσουν πάλι πως κάηκε και αυτός. Οπότε αγοράζεις άλλον ένα. Για την ιστορία τι απέγινε ο "καμένος"; Γατόνι είσαι ρε μλκ Για πες μας ποιοι είναι οι 2 δίσκοι...
lexmark Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 χαχαχα!! Το τέλειο service της ΠΛΑΙΣΙΟ Computers! Μα που είναι μωρέ εκείνος ο υπαλληλάκος τους που μας έλεγε να το εμπιστευόμαστε και ότι κάνουμε λάθος που το κράζουμε; Τον είδε κανείς σας; Το πας πίσω τον δίσκο μαζί με τον υπολογιστή σου και το χαρτί που σου έδωσαν από το service, τους λες τι έχει γίνει και ζητάς είτε πιστωτικό είτε τα λεφτά σου. Στο ενδιάμεσο όλων των προηγούμενων ρίχνεις και 6-7 καντήλια (θα τα χρειαστούν, trust me). Good luck 3
Mixalis_t Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 ο παλιός: ExcelStor Technology J8160S 160G o καινούργιος: Seagate SATA 500G Ε ρε μια γαϊδουρινή που θέλουνε....
Antwni Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 wd Όχι εσύ πάλι Τον ts ρωταω Πιστεύω να μην του έδωσαν χειρότερο σκληρό τουλάχιστον από αυτόν που είχε... Για αυτό ρωτάω... ο παλιός: ExcelStor Technology J8160S 160G o καινούργιος: Seagate SATA 500G Ε ρε μια γαϊδουρινή που θέλουνε.... Α καλά είσαι εκτός εγγύησης...οπότε τον πλήρωσες Sorry νόμιζα ότι ήσουν στην εγγύηση...
άδικος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Θα πάρω το θάρρος να διορθώσω για πρώτη φορά τον lex αλλά με καλή θέληση: [...] τους λες τι έχει γίνει και ζητάς είτε πιστωτικό είτε τα λεφτά σου.! Στο ενδιάμεσο όλων των προηγούμενων ρίχνεις και 6-7 καντήλια (θα τα χρειαστούν, trust me). Good luck Αλλιώς θα βγουν πάλι κερδισμένοι. Εδώ πρόκειται για απάτη ή τουλάχιστον αμέλεια. Πλαίσιο: kill it with fire! 1
Mixalis_t Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 δεν είναι το θέμα ποιός θα βγεί κερδισμένος, ούτως ή άλλως έχω πράγματα να πάρω ...αλλά ο τυπάκος πήγε να με δουλέψει αυτό με τρελαίνει
άδικος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 δεν είναι το θέμα ποιός θα βγεί κερδισμένος, ούτως ή άλλως έχω πράγματα να πάρω ...αλλά ο τυπάκος πήγε να με δουλέψει αυτό με τρελαίνει Να τα πάρεις αλλού φίλε μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα