makfil Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 δεν ξερω για αυτο ρωταω...! και οτι ειμαι φιλοξενουμενος το γραφω απο οτι εχω δει στο ε1 στο 9.2 πινακα?? γραφω το αφμ της μητερας μου μονο? διπλα λεει συγγενεια με υποχρεο,με συζυγο? θα γραψω γονεις? Το γράφεις τον πίνακα 7.10 και συγκεκριμένα ότι είσαι φιλοξενούμενος από τη μητέρα σου (ΑΦΜ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ). Ο πίνακας 9 αφορά σε πρόσωπα που συνοικούν με τον φορολογούμενο και τον βαρύνουν, τα οποία εσύ δεν έχεις, αφού δεν έχεις εισόδημα.το 2012
barbaben Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Το γράφεις τον πίνακα 7.10 και συγκεκριμένα ότι είσαι φιλοξενούμενος από τη μητέρα σου (ΑΦΜ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ). Ο πίνακας 9 αφορά σε πρόσωπα που συνοικούν με τον φορολογούμενο και τον βαρύνουν, τα οποία εσύ δεν έχεις, αφού δεν έχεις εισόδημα.το 2012 α μολις το ειδα σωστα βαζω χ στο φιλοξενια..ωραια! αρα ονομα,0 εισοδημα,φιλοξενουμαι και παπαλα? α και αφου φιλοξενουμαι απο τη μανα μου εκεινη να με γραψει στη δικη της στον 9.2 η οχι?
makfil Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 α μολις το ειδα σωστα βαζω χ στο φιλοξενια..ωραια! αρα ονομα,0 εισοδημα,φιλοξενουμαι και παπαλα? α και αφου φιλοξενουμαι απο τη μανα μου εκεινη να με γραψει στη δικη της στον 9.2 η οχι? Θα σε γράψει στη δήλωσή της αν την βαρύνεις, δηλαδή αν είσαι στην περίπτωση του πίνακα 9.1 Αν ΟΧΙ, δεν χρειάζεται να σε αναφέρει. Η αναγραφή του ΑΦΜ της, στη δική σου δήλωση, γίνεται για να διασταυρώσουν, αν θέλουν, ότι έκανε δήλωση στην οποία αναφέρει είτε ότι έχει δικό της σπίτ είτε ότι νοικιάζει, δηλαδή ότι δικαιολογημένα σε φιλοξενεί.
alan2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 α λεει εφόσον το ετήσιο εισόδημά τους δεν υπερβαίνει τα 2900 ευρώ,αρα πρεπει η μητερα μου να με γραψει στη δικη της? κι εγω που θα γραψω οτι ειμαι φιλοξενουμενος? διαβασε τον οδηγό του υπουργείου για να δείς τις προυποθέσεις σε εισόδημα(κάτω απο 2900) και ηλικία.
firewalker Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Έχει κυκλοφορήσει κάποιο πρόγραμμα βοήθημα; Το RAM έβγαζε συνήθως.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Έχει κυκλοφορήσει κάποιο πρόγραμμα βοήθημα; Το RAM έβγαζε συνήθως. Δεν χρειαζεται πλεον πρόγραμμα μπορεις να το τσεκάρεις ονλινε στην εφορεία, χωρις να κάνεις υποβολή μπορείς να αλλάξεις οτι θέλεις 1
makfil Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Έχει κυκλοφορήσει κάποιο πρόγραμμα βοήθημα; Το RAM έβγαζε συνήθως. Είχε βγάλει το BHMA, νομίζω, πριν από 10-15 μέρες ένα πρόγραμμα και το εγκατέστησα σε ένα φίλο αλλά όταν το έτρεξα δεν το βρήκα τόσο φιλικό για ένα απλό χρήστη και μετά από λίγες μέρες ο φίλος μου είπε ότι δεν ανοίγει !!! Όσοι δοκιμάσουν να βγάλουν αποτέλεσμα online, πριν από την οριστική υποβολή της δήλωσης, πρέπει να γνωρίζουν ότι το σύστημα επιτρέπει περιορισμένο αριθμό δοκιμών (νομίζω 3 ή 4).
rus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Παιδια μια ερωτηση, στη βεβαιωση αποδοχων που μας δινει ο εργοδοτης ειναι μεσα και τα δανεια που εχουμε παρει?
LRoi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Παιδια μια ερωτηση, στη βεβαιωση αποδοχων που μας δινει ο εργοδοτης ειναι μεσα και τα δανεια που εχουμε παρει? Από τον εργοδότη έχεις πάρει δάνειο?
rus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Από τον εργοδότη έχεις πάρει δάνειο? Aπο Συνεταιρισμο του οποιου τα κεφαλαια ειναι του εργοδοτη. Στο εκκαθαριστικο μισθοδοσιας καθε μηνα πακρακρατειται η δοση.
Cossutius. Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Εντομεταξυ πληρώνουμε, πληρώνουμε και έχουμε μπερδευτεί τόσο που έχουμε χάσει τη μπάλα απ τις πληρωμές... Απορώ ο παππους στο χωριό πως θα κάνει την ηλεκτρονική του δήλωση...χαχαχαχα Χθες ειδα μια γελιογραφία με έναν παππου στο χωριό να πατάει μια πάπια και η γιαγιά να μιλάει με τον γιό στο τλφ "Ναι παιδί μου...το πατάει το παπακι ο πατέρας σου, αλλά δε γινεται τίποτε"
rus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 όχι δεν δηλώνεις τις καταθέσεις. Δηλώνεις μόνο τους τόκους και μόνο αν είναι πάνω από 250 όπως είπωθηκε. Σκέψου ότι το επιτόκιο για μια προθεσμιακή είναι 4- 5% περίπου Και αυτό δεν το κάνουν για να σε φορολογήσουν στους τόκους. Όπως είναι γνωστό ένα 15% των τόκων παρακρατείται έτσι κι αλλιώς από την τράπεζα. Το κάνουν για να σου υπολογίσουν την έκτακτη εισφορά. Θα μας φορολογησουν με το επιδομα αλληλεγγυης(1% εως 20000 συνολικο εισοδημα, 2% για πανω απο 20000). Αρα απ οτι καταλαβαινω εαν εχεις τοκους 500€ πληρωνεις 5€, εαν το συνολικο σου εισοδημα ειναι ως 20000€.
Joshua21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Θα μας φορολογησουν με το επιδομα αλληλεγγυης(1% εως 20000 συνολικο εισοδημα, 2% για πανω απο 20000). Αρα απ οτι καταλαβαινω εαν εχεις τοκους 500€ πληρωνεις 5€, εαν το συνολικο σου εισοδημα ειναι ως 20000€. Λάθος, το 1% θα το πληρώσεις στο συνολικό εισόδημα, και όχι μόνο στους τόκους.
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Απορώ ο παππους στο χωριό πως θα κάνει την ηλεκτρονική του δήλωση...χαχαχαχα Χθες ειδα μια γελιογραφία με έναν παππου στο χωριό να πατάει μια πάπια και η γιαγιά να μιλάει με τον γιό στο τλφ "Ναι παιδί μου...το πατάει το παπακι ο πατέρας σου, αλλά δε γινεται τίποτε" O παππούς στο χωριό πως γράφει τα χωράφια στα παιδιά του; Πως συνταγογραφεί φάρμακα; Υποθέτω ότι πηγαίνει σε συμβολαιογράφο και γιατρό. Επίσης, μπορεί μόνος του να φτιάξει το νεροχύτη που έχει διαρροή, αλλά αν δε μπορεί φωνάζει υδραυλικό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα