arxaggelos Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Παιδιά έχω ένα θέμα με το πληκτρολόγιο εδώ και αρκετό καιρό και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Εχω το desktop set Logitech S530. Το βάζω στο νήμα MacOS και όχι στο hardware γιατί το θέμα είναι καθαρά software, αφού το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο λειτουργεί 100% χωρίς προβλήματα σε λάπτοπ με Win7. Το πρόβλημα είναι το εξής. Αρκετές φορές, όχι πάντα, δεν ανταποκρίνοντα τα πλήκτρα στην δεξιά πλευρά, συγκεκριμένα όλο το numpad, τα βελάκια, το backspace, και ίσως και κάποια άλλα απλά αυτά τα χρησιμοποιώ συνέχεια. Είτε δεν ανταποκρίνονται καθόλου, είτε έχουν τρομερό lag (πατάω και εμφανίζεται ο χαρακτήρας μετά από 3-4"), είτε πατάω 3-4 φορές και "πιάνει" η μία, είτε άλλα ανταποκρίνονται και άλλα όχι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω με τίποτε. Δοκίμασα τους επίσημους drivers της Logitech, δοκίμασα να αφήσω το MacOS να τρέχει δικούς του, δοκίμασα το USB Overdrive, τα ίδια ακριβώς. Το περίεργο είναι ότι το εμφάνισε πριν κάτι μήνες ενώ το σετ το έχω πάρα πολύ καιρό. Επίσης να σημειώσω ότι το προβλημα είναι σαφώς εντονότερο όταν συμπληρώνω πεδία, passwords κλπ, ακόμη και όταν κάνω login με την εκκίνηση του λειτουργικού. Όπως είπα λειτουργεί μια χαρά σε Win7 (περίεργο αν σκεφτεί κανείς ότι το S530 είναι θρυλικό desktop set σχεδιασμένο για Mac), και αν ήταν θέμα περεμβολών δεν θα λειτουργούσαν ούτε τα άλλα πλήκτρα. Το ποντίκι λειτουργεί κανονικά, και ορισμένες φορές και το ίδιο το kb χωρίς να κάνω καμία αλλαγή. Τί σκατά μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Κανένας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Απλά αλλάζεις πληκτρολόγιο φίλε. Φαντάζομαι ότι επισκευή δε συμφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, άλλον δεν πρόσεξες καλά τί έγραψα. Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Εκτός ότι ενίοτε δουλεύουν κανονικά στο Mac, στα Win7 δουλεύουν έτσι κι αλλιώς όλα τα πλήκτρα τέλεια, χωρίς καμία "διακοπή" αυτού ή άλλου είδους, από την πρώτη στιγμή που το πήρα μέχρι σήμερα. Το πρόβλημα είναι κάπου στο MacOS και δεν μπορώ να το εντοπίσω με τίποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Στη θέση σου θα δοκίμαζα 2 πράγματα: -Εγκατάσταση εκ νέου Drivers Logitech, κ επανεκίνηση για να δω αν θα δουλευε. -Θα Bootαρα σε Mac OS X καθαρή εγκατάσταση που θα χα περάσει σε εξωτερικό δισκο ή USB Flash Disk (για να μην πειραχτεί η υπάρχουσα εγκατάσταση) ετσι ωστε να ειμαι 1000% σιγουρος πως θα λυθούν ολα τα θέματα αν κάνω Clean Install και έπειτα να προχωρησω σε αυτό (αφού έχω πάρει backup) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα