Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μετά τις προσφατες πτώσεις τιμων που επεφερε η νεα φουρνια των high end κινητων, σκεφτομαι να παρω ενα mid-high ανδροιδες, για την προαναφερθεισα χρηση.

Ειχα σκοπο να παρω το σ3, μεχρι που μου εδειξε ενα παιδι το πως παιζαν οι ταινιες που ειχε κατεβασει (sd επεισοδια)  και δυστυχως διεκρινα ψιλο-κομπιασματα με τον mxplayer. Δε μπορουσα με τιποτα να το ευχαριστηθω. Ένα επιπλεον μειον, η αμολεντ οθονη, το παιδικο ui και τα ψιλολαγκαρισματα στο μενου.

Μπαινοντας σε ενα καταστημα, ειδα εντελως τυχαια το Lg optimus G, απο το οποιο κυριολεκτικα εμεινα αναυδος. Ωστοσο δεν το τσεκαρα σε αναπαραγωγη ταινιών, δεν εχει αποσπωμενη μπαταρία και ειναι Lg (πτωση τιμης στο προσεχές μελλον).

Ερωτηματα:

- Γινεται το σ3 να αναπαραγει τοσο αθλια τις ταινιες?

- Τα λαγκαρισματα ειναι τοσο εμφανη?

- Η γνωμη σας γ το lg?

- Ti προτεινετε στα 400?

Δημοσ.

Ως χρήστης του S3 LTE δεν έχω διακρίνει κανένα κόμπιασμα σε αναπαραγωγή βίντεο. Έχω κατεβάσει μάλιστα και το bsplayer και απολαμβάνω και απευθείας υπότιτλους.

Παρόλα αυτά θα σου πρότεινα να πας στο Galaxy Note 2 που αν η κυρία ασχολία σου θα είναι οι ταινίες και τα pdf θα σε βολέψει λόγω μεγάλης οθόνης. (5, 5)

+ ότι έχει και 2gb Ram. Μπορείς να το βρεις με 4 κατοστάρικα μεταχειρισμενο ή 450 καινούργιο

Δημοσ.

Περίεργο να έχει κακή ποιότητα στις ταινίες το s3,μήπως δεν ήταν καλή η ποιότητα του αρχείου;Δες σε αυτά τα χρήματα και το Nokia lumia 920 με windows phone επειδή μάλλον δεν σου αρέσει το android.Το lg δεν το έχω δοκιμάσει :)

• Moderators
Δημοσ.

το παιδικο ui 

Aυτο πραγματικα μην το σκεφτεσαι καθολου. Δεν εχω τη συσκευη γι'αυτο δεν εκφερω γνωμη για τα υπολοιπα (αλλα ειμαι σιγουρος πως μαλλον εφταιγε το συγκεκριμενο αρχειο), αλλα οσον αφορα το UI αλλαζει με 2 κλικ και το φερνεις ακριβως στα μετρα σου απο θεμα εμφανισης (και οχι μονο). Οποτε ignore τον συγκεκριμενο προβληματισμο :)

Δημοσ.

Ως χρήστης του S3 LTE δεν έχω διακρίνει κανένα κόμπιασμα σε αναπαραγωγή βίντεο. Έχω κατεβάσει μάλιστα και το bsplayer και απολαμβάνω και απευθείας υπότιτλους.

Παρόλα αυτά θα σου πρότεινα να πας στο Galaxy Note 2 που αν η κυρία ασχολία σου θα είναι οι ταινίες και τα pdf θα σε βολέψει λόγω μεγάλης οθόνης. (5, 5)

+ ότι έχει και 2gb Ram. Μπορείς να το βρεις με 4 κατοστάρικα μεταχειρισμενο ή 450 καινούργιο

Νομιζω οτι το LTE έχει 2 gb ram αλλά και με το 1 δεν δικαιολογείται το lag

Δημοσ.

για να μην κανω νεο θεμα για χρηση KAΘΑΡΑ media player(ταινιες,mp3) ποιο προτεινεται με βασικο κριτηριο την διαρκεια της μπαταριας? Γενικα τα galaxy φορανε μακραν τον κορυφαιο player οπως και τα lg(επισης πολυ καλος player) αλλα απο μπαταρια για τετοια χρηση φτουρανε???? καμια αλλη προταση σε android-windows phone??

Δημοσ.

Οπως βλεπω τα πραγματα μαλλον πας για Note 2.Υπεροχη οθονη για media που το θες,δεν κολλαει πουθενα και μια τεραστια μπαταρια 3100mAh που ειναι χωρις συκριση

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

συγνωμη που θα σου χαλασω για λιγο το θεμα αλλα ενα κινητο ειναι εντελως ακαταλληλο για αυτη τη χρηση, γιατι δεν παιρνεις ενα ipad mini ή nexus 7 για να κανεις πολυ πιο ανετα και σωστα αυτο που θες; Ναι θα χρειαστεις τσαντα για να το εχεις ολη την ωρα μαζι σου αλλα πιστευω πως ειναι η καλυτερη λυση. Και θα εχεις και διαθεσιμη την μπαταρια του κινητου σου για τον κυριο σκοπο που ειναι φτιαγμενο ενα smartphone. Τηλεφωνο και γρηγορη αντληση μιας πληροφοριας απο το internet. Ωραια τα Note και τα λοιπα αλλα τα θεωρω μονο πολυ ωραια gadgets τα οποια σιγουρα τα χαιρεται καποιος αλλα οχι ως πραγματικες λυσεις. Ειδικά το Ipad mini με τις 8 ιντσες ειναι ιδανικο και ελαφρύ πολυ

Y. Γ. Αν επιμένεις για κινητο απλά αγνόησε το σχόλιό μου καταλαβαινω πως η χρηση μονο μιας συσκευης για τα παντα ειναι πολυ δελεαστικη. Για μονο μια θα αγοραζα note 2 απο android μονο και μονο για το μεγεθος της οθονης.

Δημοσ.

Ο φίλος disqualified έχει δίκιο, ένα tablet αρμόζει περισσότερο για μια τέτοια χρήση. Αν περιμένεις και λίγο καιρό θα έχεις και περισσότερες επιλογες αν επιμένεις να πάρεις phablet (κινητά-tablets). Πρόσφατα ακούστηκε ότι και η Acer μπαίνει στην αγορά αυτή.

Δημοσ.

Τι γίνεται με αυτά τα phablets ???Έμαθα ότι στις 25 Ιουνιου υπάρχει μια ανακοινωση από sony για μια προσκληση για event στη Γερμανια καθώς φημολογειται ότι θα ανακοινωθεί νέο phablet .....

Δημοσ.

Αν η ταινία ήταν σε κάρτα μνήμης κουκουρούκου κλάσης, τότε ναι, φυσιολογικά τα κομπιάσματα κλπ...

Από εκεί και πέρα, Galaxy Note II στα 428€ και δεν χρειάζεται να συζητάμε για tablets.

Δημοσ.

Galaxy note 2 το έχω και δεν κολλάει στ παραμικρό. Η μπαταρία κρατάει αρκετά έως πολύ και έχει μεγάλη οθόνη, αρκεί να μη θες να βλέπεις ταινίες κάτω από τον ήλιο γιατί δεν βλέπεις τιποτα

Δημοσ.

Galaxy note 2 το έχω και δεν κολλάει στ παραμικρό. Η μπαταρία κρατάει αρκετά έως πολύ και έχει μεγάλη οθόνη, αρκεί να μη θες να βλέπεις ταινίες κάτω από τον ήλιο γιατί δεν βλέπεις τιποτα

Αυτο δυστυχως ειναι ενα θεμα ολων των AMOLED οθονων...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...