papajohnnnn Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Καλησπερα παιδια!Θελω να δειτε τις θερμοκρασιες μου για να δω αν με παιρνει να κανω overclock! Eχω το coolermaster 922haf (κουτι) με 3 μεγαλα ανεμιστηρια και την υδροψυξη της corsair h60 με δυο ανεμιστηρια και αυτη! Οι θερμοκρασιες ειναι αυτες http://postimg.org/image/6rew55a3t/(Ειναι σε idle) Στον επεξεργαστη(hw monitor) λεει 23 βαθμους ανεβοκατεβαινει συνεχεια αλλα καθετε στο 23. Σε full load πιανει 51-53 βαθμους! Τα ρευματα ειναι αυτοματα και μ'εκνευριζουν(ανεβοκατεβαινουν). Μπορει και πιο κατω καμια φορα! Για δειτε με παιρνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ειρωνεία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ειρωνεία? τι εννοεις? Εχω ν'ασχοληθω με το overclock 2 χρονια κι εχω χασει λιγο τον μπουσουλα σχετικα με τις θερμοκρασιες κλπ ειδικα τωρα που εβαλα της corshair την υδροψυξη δεν ξερω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Full load εισαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Full load εισαι ? Οχι,σε full load φτανει τους 51-53 βαθμους o επεξεργαστης! Το package που λεει (AMD FX-8350 package temparatures) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δεν ειναι αυτες οι θερμοκρασιες σου με τη καμια. Και εγω χαρηκα αλλα δεν....Πιο πανω γραφει cpu και motherboard. Εκει εισαι. Ανεβασε αλλη μια φωτο χωρις να εχεις ρολαρει το προγραμμα προς τα κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δεν ειναι αυτες οι θερμοκρασιες σου με τη καμια. Και εγω χαρηκα αλλα δεν....Πιο πανω γραφει cpu και motherboard. Εκει εισαι. Ανεβασε αλλη μια φωτο χωρις να εχεις ρολαρει το προγραμμα προς τα κατω. Τα χω ανεβασει με το προγραμμα της asus,διπλα ειναι! Οι 39 βαθμοι ειναι η θερμοκρασια του socket λογω οτι δεν εχει ψυξη,οχι το τσιπακι(fx-8350) της cpu! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Πως γίνεται εγω με αερόψυκτρα να έχω καλύτερα core temps ? Ξανα loadare λίγο να δω γενικα θερμοκρασίες, Αν μπορείς ανοιξε το παράθυρο του hw monitor λιγο πιο πολύ να βλέπουμε καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Πως γίνεται εγω με αερόψυκτρα να έχω καλύτερα core temps ? Ξανα loadare λίγο να δω γενικα θερμοκρασίες, Αν μπορείς ανοιξε το παράθυρο του hw monitor λιγο πιο πολύ να βλέπουμε καλύτερα Ειναι σε full load http://postimg.org/image/3vxuvxnp7/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 για ποιον λογο θες να κλοκαρεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 για ποιον λογο θες να κλοκαρεις ? Προς το παρον για να δω μεχρι ποσο αντεχει στο o/c Με το που παρω την νεα gpu σιγουρα θα το αφησω με o/c για λιγο καλυτερα frames (αγορα 7970)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 κανενας απολυτως λογος δεν υπαρχει να κλοκαρεις τωρα ουτε μετα... εκτος και αν πας σε καμια titan και σε αναλυσεις ανω των 1920Χ1080 + οτι τωρα απλα θα παιδεψεις το μηχανημα σου μιας και γενικα εχει ζεστη σε συνδυασμο οτι δεν το χρειαζεσαι... τωρα απο κει και περα.. αρχικα στην Η60 θα ηταν καλυτερο ενα push pull με 2 καλους ανεμιστηρες για να πεις οτι μπορεις να παρεις το μεγιστο της ψυκτρας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 κανενας απολυτως λογος δεν υπαρχει να κλοκαρεις τωρα ουτε μετα... εκτος και αν πας σε καμια titan και σε αναλυσεις ανω των 1920Χ1080 + οτι τωρα απλα θα παιδεψεις το μηχανημα σου μιας και γενικα εχει ζεστη σε συνδυασμο οτι δεν το χρειαζεσαι... τωρα απο κει και περα.. αρχικα στην Η60 θα ηταν καλυτερο ενα push pull με 2 καλους ανεμιστηρες για να πεις οτι μπορεις να παρεις το μεγιστο της ψυκτρας... παντως γενικα πως τις βλεπεις τις θερμοκρασιες,ειναι καλες? Για να μην ανυσηχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 αγορασε ενα σετακι ανεμιστηρες με την πρωη ευκαιρια...push pusll την Η60 και θα εισαι ακομα καλυτερα...οριακα εισαι τωρα αν λαβουμε υποψιν την αποκλιση που μπορει να εχει η ενδειξη της θερμοκρασιας ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Sobi δεν ειναι τοσο οριακά έχει ακόμα.. Το σοκετ αντέχει και μεγαλύτερα temps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα