sothoms Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Εχω 2 pc (PC γραφειου και HTPC) στο σπιτι και 1 laptop.Κανενα απο αυτα δεν εχει log in passwordΕιχα βαλει σε ολα windows 7 32bit, ολα στο ιδιο homegroup και στο pc του γραφειου ειχα κανει share with τα folders που ηθελα, στο Homegroup.Στις advanced ρυθμισεις του network, το Password protected sharing το εκανα off, για να μην ζηταει password.Ολα μια χαρα. Απο το htpc ή απο το laptop, εμπαινα στα shared folders, χωρις password.Πριν μερικους μηνες εκανα αναβαθμιση στο pc του γραφειου και του εβαλα windows 7 64bit.Εκανα join in στο homegroup και εκανα share with τους ιδιους φακελους συν καποιους αλλους, στο Homegroup.Απενεργοποιησα και το password protected sharing.Υπαρχει ομως προβλημα. Βλεπω κανονικα τους shared φακελους, αλλα οταν παω να μπω (ειτε απο το htpc ειτε απο το laptop), μου ζηταει user και password με αποτελεσμα να μην εχω προσβαση στο περιεχομενο των folders.Τυχαια ανακαλυψα οτι αν βαλω το ονομα του pc στο γραφειο (sotiris στην προκειμενη περιπτωση) στο user και αφησω κενο το πεδιο password, μπαινει κανονικα.Λεω οκ, αυτο ηταν, μικρο το κακο.Επιλεγω και remember my credential για να μην χρειαστει να το γραφω συνεχεια.Μια χαρα, εμπαινα σε οποιον φακελο ηθελα.Οταν ομως εκανα reboot, παλι τα ιδια, μου ζητουσε user και password.Αυτο που βασικα θα ηθελα, ειναι να μην μου ζηταει user και password, αλλιως, να θυμαται τουλαχιστον τι του εχω δηλωσει, εφοσον μια φορα θα το εγραφα και τελος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα