Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα δυο χρόνια ένα update κάθε χρόνο ειναι τραγικό . Δες λίγο απο apple μεριά τι update βγάζουν και μετά το ξανά συζητάμε .

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Στα δυο χρόνια ένα update κάθε χρόνο ειναι τραγικό . Δες λίγο απο apple μεριά τι update βγάζουν και μετά το ξανά συζητάμε .

lol.πόσες αναβαθμίσεις να βγάλει η samsung,αφού μέχρι 4.2.2 έχει το android μέχρι στιγμής...

Και γιατί νομίζεις πως το ios έχει major αλλαγές 5 φορές τον χρόνο;

Δημοσ.

Γιατί νομίζεις ότι οι περισσότεροι δεν έχουν μείνει με την 4.0.3 και περνάνε καστομιές; Γιατι πολυ απλά εχει ένα σωρό θέματα .

Η τελευταία επίσημη για το sii στην Ελλάδα ειναι η 4.0.3 ολα τα αλλα ειναι καστομιές που δεν εγκρίνει ο Ελληνικός αντιπρόσωπος της Samsung.

Δημοσ.

Η Samsung  μάλλον ζήλεψε την στρατηγική της Volkswagen.

Κάθε χρόνο Το Νεο Golf, έτσι και εδώ Το Νέο GALAXY.......

• Like 1
Δημοσ.

Facepalm. Για πες μας, τι updates δινει η apple σε κινητα που ΔΕΝ πουλαει πλεον? Εδω σε αυτα που πουλαει και τις δινει μισες. Ελεος ομως...
Δημοσ.

Η Samsung  μάλλον ζήλεψε την στρατηγική της Volkswagen.

Κάθε χρόνο Το Νεο Golf, έτσι και εδώ Το Νέο GALAXY.......

Πολυ καλο παραδειγμα μπορω να πω!

Το αμαξι του λαου και το κινητο του λαο!! χαχχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Facepalm. Για πες μας, τι updates δινει η apple σε κινητα που ΔΕΝ πουλαει πλεον? Εδω σε αυτα που πουλαει και τις δινει μισες. Ελεος ομως...
Το iPhone 4 εχει πάρει τουλάχιστον 2 major updates iOS 5 και iOS 6 δεν μιλάω για ποιο μικρά update στο sii εχει βγάλει μόνο δύο update στο μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα. Δεν ξέρω τον λόγο που η Samsung δεν βγάζει updates, ίσως θέλει να αναγκάσει τον κόσμο να παίρνει νέες συσκευές που φοράνε ποιο καινούργια έκδοση android..Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Τι λέμε ρε παιδιά τώρα, πως η Samsung δεν βγάζει updates; :huh:

Τι να πούμε δηλαδή για τις υπόλοιπες εταιρείες; (για android μιλάω πάντα).

Δημοσ.

Το iPhone 4 εχει πάρει τουλάχιστον 2 major updates iOS 5 και iOS 6 δεν μιλάω για ποιο μικρά update στο sii εχει βγάλει μόνο δύο update στο μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα. Δεν ξέρω τον λόγο που η Samsung δεν βγάζει updates, ίσως θέλει να αναγκάσει τον κόσμο να παίρνει νέες συσκευές που φοράνε ποιο καινούργια έκδοση android..Sent from my iPhone using Insomnia

Αφου το iphone4 ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ακομα (και μαλιστα 350 ευρω), ειναι δυνατον να μην παρει updates? Και αυτα, Κουτσουρεμενα. Τι συζηταμε εδω περα ναουμ
Δημοσ.

Αφου το iphone4 ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ακομα (και μαλιστα 350 ευρω), ειναι δυνατον να μην παρει updates? Και αυτα, Κουτσουρεμενα. Τι συζηταμε εδω περα ναουμ

Σκέψου το sii ποιο καινούργιο απο το Iphone 4 και δεν έχει πάρει κανένα update σε σύγκριση με το iphone 4...

Δημοσ.

Σκέψου το sii ποιο καινούργιο απο το Iphone 4 και δεν έχει πάρει κανένα update σε σύγκριση με το iphone 4...

E? Δεν εχει παρει update? Μαλιστα..

Και το αν ποιο νεο τι σημασια εχει, εδω σου λεω το ενα πουλιεται ακομα (και σε τιμη που καιει κωλους) και το αλλο αποσυρατε. Δεν μιλαμε για "παλια" συσκευη, μιλαμε για ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, που τωρα πας και την αγοραζεις. Απο την ημερα που θα σταματησει να πουλιετε, ποσα update θα παρει το 4? 1? Η κανενα?

Περα απο αυτα βεβαια, ελαχιστως με ενδιαφερει το update, το οποιο αν θελω το περναω και μονος μου. Αν θες εσυ που οπως φαινεται σε καιει τι το καλυτερο κανει ενα s2 με update με ενα χωρις, διαφωτισε με.

Siri πηρε το 4αρι? Οχι, και κοστιζε μια 700αρα μια μερα πριν βγει το 4s, και πηρε κουτσουρεμενο update. Τι συζηταμε θα θελα να ξερα

Δημοσ.

σε σύγκριση; Απο πότε τα νούμερα αλλάζουν ανάλογα την συσκευή;

Δηλαδή με iphone 4 δεν έχει πάρει κανένα update αλλά με το Sony X10 έχει πάρει 10;

Δημοσ.

ρε δε πανε να πνιγουν ...θα περιμενω 7-8 μηνες και θα παιζει στα μισα χρηματα οτι βγαλουν...ολα ιεναι πολυ αναλωσημα πλεον...στην υγεια των κοροιδων !!!! ακομα με το trophy ειμαι και ΔΕΝ αλλαζω ! Πληρωστε κοροιδα πανω απο 200-250 ευρω για κινητα που μετα απο 6-10 μηνες εχουν τα μισα !

Λίγο επιθετικό σε βρίσκω...Και για να σε προλάβω δεν είμαι από αυτούς που θα έδιναν πολλά λεφτά για κινητά. Μax. 270 (1 φορά) και δεν έχω σκοπό (και δυνατότητα τώρα) για παραπάνω. Τα πολλά βέβαια είναι σχετικά για τον καθένα. Αν σου αρέσει αυτό που έχεις μαγκιά σου και το κρατάς. Και καλά κάνεις. Αλλά αν κάποιος θέλει να πάρει κάτι, το χρειάζεται ή το γουστάρει, και μπορεί να το πάρει, δηλαδή δεν πρέπει να το πάρει επειδή αργότερα θα πέσει η τιμή του? Και δεν σου 'πα να πας να περιμένεις στην ουρά να το πάρεις ανήμερα της κυκλοφορίας. Σήμερα υπάρχουν πλέον πολλά μοντέλα με φοβερές δυνατότητες από 180-280 Ευρώ.Το trophy που έχεις είμαι σίγουρος ότι θα το πήρες καμμιά 300άρα στάνταρ! Τότε δεν ήταν όλα αναλώσιμα? Δηλαδή εσύ δεν είσαι κορόιδο και όλοι οι άλλοι που μπορεί να μην έχουν κάποιο smartphone ή να θέλουν κάτι "καλύτερο" είναι κορόιδα?

Δημοσ.

E? Δεν εχει παρει update? Μαλιστα..

Και το αν ποιο νεο τι σημασια εχει, εδω σου λεω το ενα πουλιεται ακομα (και σε τιμη που καιει κωλους) και το αλλο αποσυρατε. Δεν μιλαμε για "παλια" συσκευη, μιλαμε για ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, που τωρα πας και την αγοραζεις. Απο την ημερα που θα σταματησει να πουλιετε, ποσα update θα παρει το 4? 1? Η κανενα?

Περα απο αυτα βεβαια, ελαχιστως με ενδιαφερει το update, το οποιο αν θελω το περναω και μονος μου. Αν θες εσυ που οπως φαινεται σε καιει τι το καλυτερο κανει ενα s2 με update με ενα χωρις, διαφωτισε με.

Siri πηρε το 4αρι? Οχι, και κοστιζε μια 700αρα μια μερα πριν βγει το 4s, και πηρε κουτσουρεμενο update. Τι συζηταμε θα θελα να ξερα

Έχω πρόσβαση και στις δύο συσκευές το sii δεν έχει πάρει κανένα update το iphone 4 έχει πάρει ένα κάρο Updates με ένα σωρό πράγματα .

Η samsung αποσύρει ποιο γρήγορα τις συσκευές απο την apple για να μην βγάζει update ; Αυτό λες ;

Η γνώμη μου πάντως είναι καλύτερα να βγάζει ένα galaxy και να του δίνει update παρα ένα σωρό συσκευές και να μένουν ανημέρωτες όπως το sii που έχει ξεμείνει με την 4.0.3 .

Δημοσ.

εχουμε ανθρωπο να δινει 350ε για iphone4 ???

εαν ναι στειλε μου κανα πμ να δωσουμε κανενα γιατι  δεν βλεπω να φευγουν και πολυ ....  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...