Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω ενα iphone 5 32gb στην κατοχη μου(για την ακριβεια δωρο :ph34r: )και ηθελα να ρωτησω αν γινεται σε αυτην την συσκευη η διαδικασια jailbreak κτλ...αν γινεται αξιζει???και τι παραπανω θα μπορουσε να προσφερει το κινητο μετα απο ''σπασιμο''???υπαρχει καποιος κινδυνος με την εννοια να χαλασει το κινητο???απο iphone κτλ ειμαι ασχετος τωρα το μαθαινω καλα-καλα απλα γνωριζω αυτα τα θεματα απο διαφορα tutorials και γνωστους αλλα δεν θελω να αποφασισω απαραιτητα βασει μονο αυτων των αποψεων/οδηγιων...ποια ειναι τα συν και ποια τα πλην αν αποφασισω να το ''σπασω''...???ας απαντησουν ατομα που ειναι πραγματικα γνωστες γιατι ειναι κριμα να το χαλασω ειναι και τζαμπε... :-D

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα

Μπορεις να κανεις Jailbreak αφοβα ,δεν υπαρχει καποιος κινδυνος,αλλα αν θες για να κατεβαζεις εφαρμογες χωρις να πληρωσεις δεν αξιζει τον κοπο γιατι οι ταχυτητες ειναι βασανιστικα αργες ,για λιγα mb μπορει να κανεις καποιες ωρες ,εγω προσωπικα ημουν κατοχος και στο πρωτο Ipad που ειχε βγει και ειχα κανει ,τωρα ουτε που το σκεφτομαι (Ipad mini).Πολλες εφαρμογες ειναι δωρεαν π.χ. facebook,skype, και παρα πολλες αλλες,για καποιες 4-5 εφαρμογες τις εχω αγορασει με κοστος απο 1 εως 4 €.

Δημοσ.

Καλησπερα

Μπορεις να κανεις Jailbreak αφοβα ,δεν υπαρχει καποιος κινδυνος,αλλα αν θες για να κατεβαζεις εφαρμογες χωρις να πληρωσεις δεν αξιζει τον κοπο γιατι οι ταχυτητες ειναι βασανιστικα αργες ,για λιγα mb μπορει να κανεις καποιες ωρες ,εγω προσωπικα ημουν κατοχος και στο πρωτο Ipad που ειχε βγει και ειχα κανει ,τωρα ουτε που το σκεφτομαι (Ipad mini).Πολλες εφαρμογες ειναι δωρεαν π.χ. facebook,skype, και παρα πολλες αλλες,για καποιες 4-5 εφαρμογες τις εχω αγορασει με κοστος απο 1 εως 4 €.

αρα μου λες οτι δεν υπαρχει καποιος κινδυνος αλλα παραλληλα δεν αξιζει κιολας αναλογως βεβαια και την χρηση...

αρα μου λες οτι δεν υπαρχει καποιος κινδυνος αλλα παραλληλα δεν αξιζει κιολας αναλογως βεβαια και την χρηση...

+   σε ''site'' που εψαξα κυκλοφορει το jailbreak ios 6.0 και εχει τα περισσοτερα downloads...θα ταιριαζει με την συσκευη μου???

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ακριβως.Αν θες να εχεις τον ελεγχο του τηλεφωνου σου και να το παραμετροποιεις οκ,αλλα για κατεβασμα εφαρμογων θα απογοητευτεις θα νομιζεις οτι τρεχεις με dial-up.Αν θες δοκιμασε το ,ακολουθησε τους οδηγους για το πως και αν δεν σε ικανοποιει περνας ξανα το official απο την Apple.

Δημοσ.

σε ''site'' που εψαξα κυκλοφορει το jailbreak ios 6.0 και εχει τα περισσοτερα downloads...θα ταιριαζει με την συσκευη μου???

Πήγαινε στο Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Πληροφορίες και κοίτα τί γράφει στο πεδίο Εκδοση. Αν γράφει 6.1.3 ή 6.1.4, δεν μπορείς να κάνεις jailbreak.

Δημοσ.

γενικα ειμαι της γνωμης να κανεις το jailbreak και αν δεις οτι σε χαλαει κατι το βγαζεις.

υπαρχουν δυνατοτητες στο jb που τωρα δε μπορεις  να φανταστεις οτι υπαρχουν.

θα σου συνιστουσα αρχικα να διαβασεις και αργοτερα να απευθυνθεις σε πιο εξειδικευμενο φορουμ για ios

(ειτε εσωτερικου ειτε εξωτερικου)

εδω πλεον οι πληροφοριες παρεχονται με το σταγονομετρο

Δημοσ.

ναι οντως θα πρεπει πρωτα να ''ψαχτω'' αρκετα απο μονοσ μου και μετα να ενεργησω αναλογως...οσο για το σχολιο σου με τις πληροφοριες σταγονομετρου δεν εχω καταλαβει γιατι εισαι αρνητικος με το forum(αν καταλαβα σωστα) και οντως αν ισχυει αυτο γιατι διατηρεις λογαριασμο αφου δεν καλυπτει τις ''αναγκες'' σου...???στο λεω γιατι εγω πιστευω οτι ειναι παρα πολυ καλος ιστοτοπος και εχω βοηθηθει παρα πολυ...φιλικα παντα και χωρις παρεξηγηση

Δημοσ.

Jailbreak να κανεις γιατι σου προσφερει πολλες παραμετροποιησεις που δεν εχει το iOs, αλλα θα πρεπει πρωτα να μαθεις την συσκευη σου, μαθεις καλα το itunes, ωστε να μην κανεις συγχρονισμο και χανεις πχ επαφες και δεδομενα (οπως παθαινουν πολυ πρωταρηδες) και μετα μπορεις να προχωρησεις σε jailbreak. Ως νεο και απειρο χρηστη, δε νομιζω οτι σου χρειαζεται

Δημοσ.

το κακο με το jb ειναι πως δεν ειναι σταθερο, και επισης απο θεμα ασφαλειας εισαι λιγο οτι να'ναι.

αν δεν γνωριζεις μπορουν να σου βαλουν μεχρι και keylogger ...

να εισαι σιγουρος για οτι κανεις. απο κει και περα τα tweaks που εχουν φτιαξει καποιοι ειναι  φανταστικα! 

Δημοσ.

Το μόνο κακό με το jailbreak ειναι ότι αν το κάνεις και δεν ξέρεις τί κανεις/τί βάζεις και γιατί και πώς νατο χειριστείς και σκαλώσει τότε θα τρέχεις για ρηστορ.

Κατα τ´αλλα αν το ψαξεις πρώτα και μαθεις (πχ ΠΟΤΕ δεν κάνουμε αναβαθμιση λογιαμικού σε jailbroken συσκευή, ΠΟΤΕ δεν κάνουμε επαναφορά ρυθμίσεων και διάφορα άλλα), ειναι μια χαρά και ότι καλύτερο το jailbreak.

Και μη σε φοβίζουν με τα λεγόμενα περι hacking κλπ.

Δημοσ.

ηδη απο το πρωτο σχολιο που εγινε στο θεμα μου εχω αρχισει να διαβαζω...μολις καταληξω η εχω καμια απορια θα ξαναγραψω...σας ευχαριστω παντως ολους για τη βοηθεια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...