Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ένα συγκεκριμένο κρεβάτι  Link.png Site: http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=21352">Link , το οποίο θα ήθελα να το βάψω σε άλλο/άλλα χρώματα.

Έχει κάνει κανείς κάτι παραπλήσιο;

Τη "πλαστικοποιημένη" λευκή μελαμίνη της ΙΚΕΑ καλύτερα να την δώσεις σε επαγγελματία να στην βάψει με πιστόλι και πιθανόν να χρησιμοποιήσει ακριλική μπογιά. Θα σου αντέξει για πολλά χρόνια αν κάνει καλή δουλειά. 

Ρολά και πινέλα, με τις "συνήθεις" μπογιές, απλά θα καταστρέψουν το έπιπλο. Και σε 1-2 χρόνια θα αρχίσει να ξεφτίζει. 

Το 2004 όταν πήρα το πρώτο σπίτι, έβαψα με πιστόλι αρκετά έπιπλα (ακόμα και βιβλιοθήκες) από ΙΚΕΑ που η πρώην σύζυγος ήθελε σε άλλο χρώμα από το λευκό ή ανοιχτόχρωμο ξύλο μελαμίνη. (πολύ γκρίνια γιατί δεν τα έβρισκε στο σωστό χρώμα..λες και ήταν δικό μου φταίξιμο..γυναίκες....)

9 χρόνια αργότερα, δείχνουν ακόμα σαν καινούργια. 

Από εκεί και μετά, υπάρχουν αυτοκόλλητα πλαστικά για αυτή τη χρήση.  

Δημοσ.

αν είναι να δώσει απο τα 300 αλλα 100 ευρώ για να το βάψει επαγγελματικά τότε καλύτερα να δεί ενα καλύτερο έπιπλο δεν νομίζεις;

Δημοσ.

....γιατι ? Για προτεινε καποια χρωματα /μαρκες αν ξερεις γιατι ψιλομπηκα στο τρυπακι τωρα.Εχω κατι συρταρια μελαμινες που θελουν ανανεωση  :rolleyes:

οτι μου δινουν στο λερουιμερλιν. το καλο της υποθεσης ειναι οτι εχω βαψει κατι επιπλα που τελικα δεν μου αρεσανε σαν ξυλουργικο σχεδιο και τα αφησα εξω για το γατι. εδω και 1 χρονο δεν εχει παθει τπτ απο βροχη...

και η μελαμίνη βάφεται.. θα αγριέψει λίγο το υπάρχων χρώμα ..! δεν χαλάει τίποτα.. εχω βάψει αρκετά έπιπλα. απλά θα περάσει 3 χέρια. αφου αφήσει να στεγνώσει το κάθε χέρι.

αρκεί να μην είσαι ατζαμής στο βάψιμο οσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα οπώς είπε και ο φίλος πιο πάνω.

ρολάκι χαρτονάκι απο κάτω .. πινέλο στα σημεία .. σωστή αραίωση του χρώματος !

βαψτο μεταλικο με πιστολι και ταινια βινυλιου γυρω γυρω. επος.

γενικα, οποιος δε το καταλαβε, δεν κανω τπτ χωρις πιστολι

:D

Δημοσ.

Αυτο δεν σου κανει ?

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=26528

Δυστυχώς όχι, γιατί το θέλω σε πιο pal χρώμα

αμα ειναι μελαμινη τοτε εχεις θεμα. βαλε ταπετσαρια  ή αυτοκολλητο στο χρωμα που θες

Το σκέφτηκα για αυτοκόλλητο, αλλά η επιφάνειά του δεν είναι λεία. Οι αυλακώσεις δεν μου δίνουν τη δυνατότητα αυτή.

Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. Θα δω τι μπορώ να κάνω με πιστόλι βαφής.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δυστυχώς όχι, γιατί το θέλω σε πιο pal χρώμα

Το σκέφτηκα για αυτοκόλλητο, αλλά η επιφάνειά του δεν είναι λεία. Οι αυλακώσεις δεν μου δίνουν τη δυνατότητα αυτή.

Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. Θα δω τι μπορώ να κάνω με πιστόλι βαφής.

Καλησπέρα!

Τελικά το κατάφερες; Μπορείς να μου πεις και μένα τον τρόπο γιατί θέλω να κάνω ακριβώς το ίδιο πράγμα σε κάποιες συρταριέρες που έχω του ΙΚΕΑ? Και τι τύπος χρώματος χρησιμοποιείται με το πιστόλι για αυτή την περίπτωση;

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφερω το θεμα μηπως μπορει καποιος να βοηθησει, θελω αυτη την συρταριερα, https://www.ikea.gr/domatia/upnodomatio/surtarieres-upnodomatiou/surtarieres/malm-syrtariera-me-6-syrtaria-me-enisxymeno-skeleto/70403593 αλλα να την βαψω γιατι τωρα βγαινει μονο σε ασπρο :(. Αν εχετε καποια συμβουλη για το πως, η ακομα αν εχετε καποιον λουστραδορο  που να αναλαμβανει κατι τετοιο.

Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...