Sargath Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Γεια σας από το Σεπτέμβριο του 2011 έχω αγοράσει το acer aspire 5742G.Υποτίθεται πως θα άντεχε για να παίζω παιχνίδια όχι βέβαια με τίποτα φοβερές απαιτήσεις αλλά αυτό στα 30 λεπτά που θα παίζω κάτι υπερθερμαίνεται και κλείνει.Τι και αν έχω βάλει τις κατώτατες ρυθμίσεις στα games (diablo,wow,fable) τι και αν στη nvidia gt 540m έχω βάλει απόδοση αντί για ποιότητα αυτό συνεχίζει και γίνεται λάβα στα πρώτα 10 λεπτά.Μέχρι και ανεμιστήρα του έβαλα από κάτω αλλά το πρόβλημα συνεχίζει και υπάρχει.Τον έχω κοντά 2 χρόνια και μόνο στο νετ σερφάρω άντε να δω και καμιά ταινία ουάου.... Έχετε καμιά ιδέα πως θα μπορούσα να βελτιώσω την απόδοση του;
SPANK Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Αυτο προφανώς άρχισε να στο κανει τώρα και οχι οταν το ειχες πρωτοαγοράσει. Γενικά τα laptop ζεσταίνοντε ειδικά μετα απο κάποιο καιρό ακόμα πιο πολυ μιας και μαζεύει σκόνη το ανεμιστηράκι που εχει στον επεξεργαστή με αποτέλεσμα να μην δουλεύει σωστά, σε καθε περίπτωση (αν δεν ειναι στην εγγύηση) και πιανουν τα χέρια σου το ανοίγεις και το καθαρίζεις απο οτι σκόνες εχει, + οτι βάζεις και ενα ανεμιστήρα βάση για ειδικά για τώρα το καλοκαίρο. Πες μας ομως με ενα πρόγραμμα οπως το hwmonitor τι θερμοκρασίες εχεις τώρα που δεν κανεις τιποτα και ποσο παει οταν παίζεις παιχνίδια, το πιθανότερο πάντως ειναι να θέλει άνοιγμα και καθαρισμό απο σκόνες καθως και να δεις αν το ανεμιστηράκι υπολειτουργεί η εχει μπουκώσει απο την πολύ σκόνη. Μπορείς επίσης αν το ανοίξεις να βγάλεις τις ψύκτρες που εχει και να βάλεις και κανούργια θερμωαγώγιμη πάστα, δες και Site: http://youtu.be/Xk65lnGnWUc">εδω οδηγίες πως να το ανοίξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα