Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κομπλε σε βρισκω  αλλα  βοηθαει πολυ να εχεις εστω 3 αναλογα και το κουτι αν δεις τη φωτογραφια που  ανεβασα τη τελευταια  στο παλιο hp pavillion σα  τεθωρακισμενο το εχουν κανει μεσα με τις βιδες και τα μεταλλα αλλα τετοια κουτια δεν ειναι για αναβαθμισεις ζεστενοται πολυ ειδκα με το καλοκαιρι   εμενα που ηταν αναποδα στο παλιο   σα φουρνος ηταν μεσα και μονο εβγαζε αερα τοκουτι δεν ειχε καποιον ανεμηστηρα να βαζει   πεεριεργο μου φαινεται πολυ εχεις τετοια θερμοκρασια  σε τι αναφερεσαι με 38 βαθμους σε ολα τα μηχανηματα γενικα/?    αλλα μακαρι να σου ξρατισει ετσι  αυτο σημαινει   οτι εχεις καλα πραματα μεσα και λειτουργουν καλα

38 βαθμούς μου δείχνει το core temp, φαντάζομαι ότι είναι τιμή μετρημένη πάνω στο mobo. Να χρειάζεσαι περισσότερους ανεμιστήρες δεν υπάρχει περίπτωση, το μηχάνημα δεν είναι και κανένα τέρας και φαντάζομαι δεν το κλοκάρεις κιόλας. Δεν έχεις άδικο για το κουτί, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι και οι τρεις είναι πολλοί, είναι κρίμα το τόσο βουητό-ακόμη και αν δεν ακούγεται πολύ.

Σε τέτοια "αδύναμα" (που λέει ο λόγος) μηχανήματα, είμαι της άποψης less is more.

Δημοσ.

βεβαια  τωρα εχει δυο εμενα    αλα θα εβαζα αλο ενα καποια στιγμη για εκει κοντα στη ψυκτρα επεξεργαστη απο πανω   να βγαζει   οντως ναι τα βαρια συστηματα θελουν πιο πολυ ψηξη  το μονο καλο στα μεγαλα κουτια μειο]ωνεται ο ηχος  εμενα ηταν  mini τοςερ το προηγουμενο  λιγο να ζοριζοταν απο παιχνιδι και να ζεστενοταν ηταν και σε λαθος θεση το τροφοδοτικο 
τρανταζε ολοκληρο  το κουτι απο θορυβο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...