Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

windows 7 ultimate 64 bit
motherboard  ASUS PLP-LE (LEONITE 2)
4 gb ram   (3.50 gb  διαθεσιμη)  η μητρικη παιρνει μεχρι 4
seagate baraccuda 7200 rpm  250 gb
intel core 2 duo E4500 2.20 ghz
ati sapphire 7750  ddr5  1 gb
AC 550 W turbo x
οθονη   samsung syncmaster 940 bw ( 19 inch   1440x900)
optical drive  Samsung DVD-RW SH-224BB Sata Black Bulk

ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΝΑΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ

post-245088-0-49620500-1369656631_thumb.jpg

post-245088-0-31018600-1369656643_thumb.jpg

post-245088-0-49570200-1369656654_thumb.jpg

Δημοσ.

ε παιδες ναι χτες το στισα  με ενα φιλο μου που  με βοηθησε αλιως δε θα μπορουσα και πολα πραματα
  διαφορες    βλεπω σε καρτα γραφικων επεσε 5 βαθμους αυτητ η στιγμη στο παλιο κουτι με αυτη τη ζεστη που εχει η αθηνα ειχα 41 και τωρα εχει 35 36      επεξεργαστης το ιδιο  36 40  και τα δυο πυρηνακια  σκληρος 40 42  μητρικη 18-22
 το τουρμπο χ και εγω το φοβομουν αλα ενταει αν ακανω τη δουλεια μου  με αυτο λεω να το κρατησω  ..  γιατι ετσι οπως ειναι στημενα εχει και φιλτρο αυτο απο κατω  καλα και δεμενα τα καλωδια    ειναι καικριμα να λινοντε παλι απο αυτη την αποψη.. αλλα ενταξει        καλα ειναι και ετσι driftingcris
  με βολευει  .. απο  ανεμιστηρες δεν εχω ιδεα   πως ρπεπει να ειναι καλα για να κινιται ο αερας σωστα εκει     στο κουτι εχει γυρω γυρω για θεσεις να βαλω 120 μμ  τετοιους θελει.     σκεφτομουν   ενα στο πλαι    να βαζει και εναν στο πανω μερος του κουτιου να βγαζει θαταν καλα?

to koyti mexri xtes htan etsi 

post-245088-0-72899600-1369658548_thumb.jpg

Δημοσ.

Οι photos σου απτο νεο κουτι ειναι χαλια, αν μπορεις ανεβασε πιο καθαρες.

Το pc σου φταίει

Δε μπορεί να σηκώσει αυτή την super ανάλυση xDDD :P :lol: :lol:

Δημοσ.

καλα δε ξερω για τις φωτο  1600 χ 1200 ειναι το κινητι μου αναλυση οταν βγαζει τωρα γιατι φαινοντε ετσι μαλλον επειδη κανει πολυ   zoom στο ινσομνια πολυ

βασικα και δικο μου λαθος ξεχασα ν αβγαλω το φλας απο το κινητο στη φωτογραφια γιαυτο βγηκε ετσι

Δημοσ.

My god δλδ με τα τουβλοΧ τροφοδοτικά. Δεν τα λυπαστε τα συστηματα σας αναρωτιέμαι?

Η πλυση εγκαφάλου που κανει το πλαίσιο καλα κρατει βλέπω! 

Δημοσ.

:blink:  antwni  καθε φορα και καλυτερα  οποτε πεταγεσαι σαν μη πως.. λες και  τα εξυππνα   τι θες να δειξεις με τα λινκ?   δηλαδη μονο εσυ ξερεις..  δε καταλαβαινω μερικα παιδια    τι συμβαινει σε καθε ποστ πεταγεσε και λες οτι ναναι  λες και ειναι φεισμπουκ και σε εχω κανει ταγκ  ενταξει στο φεισμπουκ ειναι αλοο εκει εδω τωρα   ξεκαρφωτοι πεταγοντε και λενε οτι ναναι..     τι να πω βαριεστε? δεν εχετε τι να κανετε?   το παιζεται  καπως επειδη μερικοι εχετε υπολογυστη τουμπανο? :huh:      μιλαμ εδε σε πιανω καπακι πεταγεσαι και γραφεις καθε φορα λες και μπενω και γραφω  για  μαναβικα   κατι το περιεργο δε το βλεπω οποιος θελει απανταει σε θεματα που ζηταω βοηθεια και γνωμες.     

Δημοσ.

Θα έλεγα δεν χρειάζεσαι τόσους ανεμιστήρες. Εγώ έχω έναν Ε6750, 4GB, Radeon 6450 fanless, Sandisk SSD, WD green, DVD, τροφοδοτικό corsair CX430 και οι μόνοι ανεμιστήρες μέσα στο κουτί είναι του τροφοδοτικού και της CPU (Akasa evo blue). Αυτή τη στιγμή η θερμοκρασία μου είναι στους 38 βαθμούς, σε ένα κουτί της συμφοράς.

Δημοσ.

κομπλε σε βρισκω  αλλα  βοηθαει πολυ να εχεις εστω 3 αναλογα και το κουτι αν δεις τη φωτογραφια που  ανεβασα τη τελευταια  στο παλιο hp pavillion σα  τεθωρακισμενο το εχουν κανει μεσα με τις βιδες και τα μεταλλα αλλα τετοια κουτια δεν ειναι για αναβαθμισεις ζεστενοται πολυ ειδκα με το καλοκαιρι   εμενα που ηταν αναποδα στο παλιο   σα φουρνος ηταν μεσα και μονο εβγαζε αερα τοκουτι δεν ειχε καποιον ανεμηστηρα να βαζει   πεεριεργο μου φαινεται πολυ εχεις τετοια θερμοκρασια  σε τι αναφερεσαι με 38 βαθμους σε ολα τα μηχανηματα γενικα/?    αλλα μακαρι να σου ξρατισει ετσι  αυτο σημαινει   οτι εχεις καλα πραματα μεσα και λειτουργουν καλα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

:blink:  antwni  καθε φορα και καλυτερα  οποτε πεταγεσαι σαν μη πως.. λες και  τα εξυππνα   τι θες να δειξεις με τα λινκ?   δηλαδη μονο εσυ ξερεις..  δε καταλαβαινω μερικα παιδια    τι συμβαινει σε καθε ποστ πεταγεσε και λες οτι ναναι  λες και ειναι φεισμπουκ και σε εχω κανει ταγκ  ενταξει στο φεισμπουκ ειναι αλοο εκει εδω τωρα   ξεκαρφωτοι πεταγοντε και λενε οτι ναναι..     τι να πω βαριεστε? δεν εχετε τι να κανετε?   το παιζεται  καπως επειδη μερικοι εχετε υπολογυστη τουμπανο? :huh:      μιλαμ εδε σε πιανω καπακι πεταγεσαι και γραφεις καθε φορα λες και μπενω και γραφω  για  μαναβικα   κατι το περιεργο δε το βλεπω οποιος θελει απανταει σε θεματα που ζηταω βοηθεια και γνωμες.     

Φυλε νε     εχοιςδι  κιο    σορρυ     δε    θα     το ξ   ανακανω

Μ   συγχωριεεεεςςςς

Πάντως μαρέσει που μπαίνεις στο profile μου και με κάνεις report

Μου θυμίζεις τον gamer hd

Φαντάζομαι τον ξέρεις... :P

Επεξ/σία από Antwni

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...