KilliK Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 να πω μακάρι να έρθει, σύμφωνα με τον νόμο που έγραψα παραπάνω πρέπει να έρθει.. στην ελλαδα ζεις, νομιζεις αυτος ο νομος (αν υπαρχει κιολας) θα εφαρμοστει αν μπλεκονται στη μεση μεγαλα συμφεροντα;
Takken Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 χμμ δεν το ήξερα αυτό ίσως και να έχεις δίκιο... και πάλι όμως η ταινία δεν έχει έρθει ούτε στα odeon οπότε κάτσε να έρθει πρώτα και μετά βλέπουμε.. στην ελλαδα ζεις, νομιζεις αυτος ο νομος (αν υπαρχει κιολας) θα εφαρμοστει αν μπλεκονται στη μεση μεγαλα συμφεροντα; χαχα εδώ έχεις δίκιο.. ας ελπίσουμε ότι αυτή την φορά ο νόμος θα εφαρμοστεί..
cosmo21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Επικοινωνια μεσω facebook μετα απο ερωτηση που τους εστειλα : Ster Cinemas GreeceΚαλημερα!H συγκεκριμένη εταιρία διανομής (UIP) αποφάσισε να μην παρέχει την ταινία σε όλους τους κινηματογράφους. Δεν θα προβληθεί στα Ster Cinemas. Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.
Takken Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Και εμένα το ίδιο μου είπαν. Γελοίο και απαράδεκτο.. μόνο αυτό έχω να πω Έχουν έρθει τόσες και τόσες ταινίες και κόλλησαν με αυτή;; δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα