tsampikos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Συμφωνα με την Vodafone οτι κατεβασεις απο το Vodafone Live απο πολυφωνικα ringtones ,wallpapers,screensavers ...klp ειναι κλειδωμενο δηλαδη δεν κατεβαινει στον υπολογιστη ουτε με υπερυθρες ουτε με καλωδιο (USB η σειριακο) δεν μεταβιβαζεται σε αλλο κινητο Vodafone (ακομα και σε ιδια συσκευη) :evil: Με λιγα λογια πρεπει διαρκως να τους τα ακουμπας και ουτε οτι αγοραζεις δεν μπορεις να διαχειριστεις Επειδη ειμαι νεος στο χωρο των τηλεφωνων με καμερα και MMS (Εχω Panasonic GD-87) θα ηθελα συμβουλες και αποψεις. Και επειδη τοσα χρονια στην Insomnia εχω δει οτι ολα λυνονται ....ε η Vodafone θα μας κανει τον μαγκα? :wink:
dim_b Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 η Vodafone θα μας κανει τον μαγκα? :wink: Όχι βέβαια. Άλλαξε δίκτυο, πάρε και ένα SonyEricsson T610, καί έχεις ότι θέλεις χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις τίποτε. Αν δε θέλεις να αλλάξεις δίκτυο, πάρε μόνο το Τ610 αλλά όχι την έκδοση γιά Vodafone Live. :wink:
tsampikos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Το κακο ειναι οτι ειμαι σε προγραμμα με 600 λεπτα χρονο ομιλιας ..οποτε την αλλαγη δικτυου την ξεχναω.Για το Τ610 τι να πω...το εχεις καιρο?γιατι οτι Ericson εχω παρει και εχω παρει πολλα κατα καιρους ηταν με ημερομηνια ληξης (κανενα δεν εβγαλε ολοκληρο χρονο) Τελος λες να φταιει τελικα το οτι οι εκδοσεις αυτες για το VODAFONE LIVE κλειδωνουν τα αρχεια και μια απλη συσκευη να δουλευει οκ? P.S. Ποτε ρε γαμωτο θα βγαλει η τρομερη NOKIA ενα μικρο τηλεφωνο σε αυτην την κατηγορια? Γιατι τα μοντελα της τωρα μονο για σφαιροβολια κανουν
Gary_Kokkin Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Λοιπόν είδα Τ610 κανονική συσκευή και σύγκρινα με την δική μου Live¨ Αποτέλεσμα : Aρνητικά Live συσκευής : 1)εικονίδια όχι τόσο στην διάταξη ,όσο στο design - 2) Λιγότερη μνήμη 256Κ ,και μερικές διαφορετικές προκαθορισμένες εικόνες-ήχοι -3) Aδυναμία της συσκευής να λειτουργήσει σωστά με τις ρυθμίσεις των άλλω δικτύων σε WAP,MMS (άσχετα και αν σου στείλουν με SMS τις ρυθμίσεις για αποθήκευση...) Ειδικά σε Cosmote λειτουργεί καλύτερα με Αγγλικό μενού από Ελληνικά ,και έτσι έρχεται η προρύθμιση με SMS) Θετικά Live : 1) Tαχύτατη πρόσβαση στο Ιnternet μέσο μόνιμης σύνδεσης GPRS (η επιπλέον 256Κ μνήμη) χωρίς πάγιο με 1c/ΚΒ χρέωση μόνο...φτάνει να συνηθίσει κανείς τον τρόπο είσοδου σε "καθαρό" WAP - 2) Διεθνή πρόσβαση στην Νο1 (μας αρέσει δεν αρέσει) "μόδα" και Δίκτυο στην Ευρώπη -3) Φθηνή τιμή απόκτισης/ποιότητα, με άριστη επιδότιση για την εποχή και τον ανταγωνισμό... Αν αλλάξεις το software της LIVE συσκευής με "γνήσιο" SE (σε ορισμένες περιπτωσεις προς το παρόν...) τα δυο μενου για προσβαση στο ιντερνετ εξακολουθουν να σε πηγαινουν στο Live ακομη . Μικρο ομως το κακο γιατι τα ιδια μενου στο απλο σε πηγαινουν στις υπηρεσιες της Sonyericsson αντι για το Live. Δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΕ ομως που να μπορει να κανει μια απλη συσκευη και να μη μπορει να το κανει μια Live συσκευη . Ο καλυτερος τροπος για να αφαιρεσετε τα κακκινα λογοτυπα του διαολου, ειναι να τα ξυσετε με την ακρη μιας πιστωτικης καρτας, χρονοκαρτας, οτεκαρτας κλπ. Διαλεξτε αυτην που εχει την πιο αγρια ακρη, κυρτωστε την ελαφρα και το μπροστινο λογοτυπο θα εξαφανιστει σε δευτερολεπτα. Το πισω θελει καλο ξυσιμο για 2 λεπτα. ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΗΜΑΔΙ στο αλουμινιο. Συμπερασματικα, οι δυνατοτητες των δυο συσκευων ειναι ιδιες, εκτος απο τη ταλαιπωρια που προκαλει η ελλειψη του μπροστινου μενου του δεξιου μαλακου πληκτρου που στη Live σε πηγαινει...λογότυπά της...
ATG Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Echo tin entiposi oti me T610 alla ke me ta Nokia, otidipota katevazis apo to live mporis na to stilis....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.