Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους παρακαλω τα φωτα σας μετα το bios λοιπον μου βγαζει αυτο master disk hdd s.m.a.r.t. capability disabled και κολλαει εκει τι μπορει να συμβαινει 

Δημοσ.

Μπορείς να μπεις στο Bios,η πρώτη καρτέλα είναι για τους δίσκους,εκεί μπορείς να ρυθμίσεις την επιλογή για smart.

Πάντως θα ήταν καλή ιδέα να τον βάλεις τον δίσκο σε άλλον Η/Υ,σαν δεύτερο δίσκο, και να τον ελέγξεις με το Hard Disk Sentinel γιατί αν έχει πραγματικά πρόβλημα με το smart κινδυνεύεις να χαλάσει παντελώς.

Δημοσ.

καλησπερα φιλε μου ετρεξα απο το hirens καποια διαγνωστικα δεν μου εβγαλε καποιο προβλημα αυτο που εμαθα ειναι οτι windows 7 πρεπει να ειναι χωρις να ειμαι 100% σιγουρος απο το θειο μηπως με καμια ενημερωση εγινε το κακο.

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία τι έχει μέσα ο δίσκος...

Πρέπει να μπεις στο bios και να κάνεις της κατάλληλες ρυθμίσεις.

Δημοσ.

τον εβαλα και σε αλλο pc σαν δευτερο τον αναγνωριζει κανονικα αλλα υπαρχει μονο ενας φακελος temp στο bios δεν εχει επιλογη για smart.

Δημοσ.

στο bios δεν εχει επιλογη για smart.

Δεν γίνεται να σου βγάζει s.m.a.r.t. capability disabled και να μην έχει επιλογή για smart,αν δεν είχε θα το αγνοούσε και δεν θα έβγαζε μήνυμα.

Διάβασε το εγχειρίδιο της μητρικής.

Δημοσ.

τον εβαλα και σε αλλο pc σαν δευτερο τον αναγνωριζει κανονικα αλλα υπαρχει μονο ενας φακελος temp

λες να εχει χασει τα δεδομενα? αν ναι να παω σε format.

Δημοσ.

Το φορμάτ είναι «πολύ» μετά το bios δεν έχει σχέση δηλαδή, δεν μπορείς να του κάνεις φορμάτ αφού σου βγάζει αυτό το μήνυμα και αν τον κάνεις σε άλλον Η/Υ πάλι θα σου βγάζει το ίδιο μήνυμα.

Δημοσ.

ουτε στο δικο μου pc ξεκιναει σαν master που τον εβαλα μετα το bios σταματαει και βγαζει μια παυλα.

λοιπον με το smart enable-disable στο bios το βρηκα η μητρικη ειναι gigabyte και ηθελε ctrl+f1 για να το εμφανισει αλλα το προβλημα εξακολουθη να υπαρχει δηλαδη δεν μπαινει στα windows 

τον εβαλα και σε αλλο pc σαν δευτερο τον αναγνωριζει κανονικα αλλα υπαρχει μονο ενας φακελος temp

λες για καποιο λογο να διαγραφηκαν τα windows.

Δημοσ.

Αν έχει μόνο φάκελο temp τότε πάντως windows δεν έχει μέσα,τώρα σβήστηκαν τα σβήσανε,όπως και να έχει αφού το βρήκες και το περνάει το μήνυμα τώρα μπορείς να του περάσεις windows.

Δημοσ.

Αν έχει μόνο φάκελο temp τότε πάντως windows δεν έχει μέσα

καλημερα να'σαι καλα ευχαριστω για την βοηθεια μετα απο format ολα καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...