Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτό ελπίζω και στο ότι όλα έχουν ανοχές.

σε Hp 15.4'' απο την εταιρία φόραγε lg/philips.. έκανα αλλαγή με άλλη samsung 15.4'' χωρίς κανένα πρόβλημα ασυμβατότητας.

δουλεύει κανονικότατα.

αυτά :P

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε αυτό ελπίζω και στο ότι όλα έχουν ανοχές. :P

@TheDevilMayCare η ίδια η toshiba βγάζει το μοντέλο με 4 διαφορετικές οθόνες . Οπότε θέλω να πιστεύω πως φτιάχνονται όλες ακολουθώντας κάποιο πρότυπο και όχι χύμα κι ότι τους βγει.

Για παράδειγμα μπορεί να φοράει αυτή: Samsung LTN154AT07-T01 ενώ εγώ βρήκα αυτή: SAMSUNG LTN154X3-L05-F θα μου πεις διαφορετικές είναι αλλά τι στο καλό; Ίδια εταιρία, ίδια χαρακτηριστικά και να έχει άλλη κατανάλωση η λάμπα; 

Δεν αναφερομαι σε καταναλωση: σε 16"(!)αρη Acer που -Κύριος οίδε γιατι- εβγαινε με 2 κωδικους οθονων,

δεν ηταν interchangable μεταξυ τους -και, δυστυχως, το μαθαινες μονο...διαλεγοντας το λαθος @ 50-50 :cry: 

[Ξαναγραφω οτι, τετοιες ειναι οι εξαιρεσεις -αμα δε σε θελει καθολου, η *ουτανα η μπαλα..!- οχι ο κανονας]

Δημοσ.

και το συγκεκριμένο που ξηλωσα lg φόραγε :P (αλλη παραλλαγη του ιδιου μοντελου φοραει samsung) απλα οι έστω λιγοστές γνώσεις μου ηλεκτρονικών μου λένε πως αν η λάμπα ζητάει παραπανω ρεύμα το πρόβλημα δεν είναι απαραίτητο να παρουσιαστεί άμεσα στα 10 λεπτα που θα το δοκιμασω εγώ.

devil οκ με επεισες μπορεί να πάρω και το λάπτοπ μαζί μου να την συνδεσω πριν την πάρω :P

Δημοσ.

και το συγκεκριμένο που ξηλωσα lg φόραγε :P (αλλη παραλλαγη του ιδιου μοντελου φοραει samsung) απλα οι έστω λιγοστές γνώσεις μου ηλεκτρονικών μου λένε πως αν η λάμπα ζητάει παραπανω ρεύμα το πρόβλημα δεν είναι απαραίτητο να παρουσιαστεί άμεσα στα 10 λεπτα που θα το δοκιμασω εγώ.

devil οκ με επεισες μπορεί να πάρω και το λάπτοπ μαζί μου να την συνδεσω πριν την πάρω :P

Στη περιπτωση που -με ειλικρινη τρομο!- αναφερω, ενος Acer 6530, δεν δουλευε καθολου η αλλη!

Κι οταν λεμε "αλλη", εννοουμε απλως τη 2η πιθανη οθονη. Δηλαδη να τραβας εκει τα μαλλια σου :cry: 

Μα ξαναλεω πως κατι τετοιο ειναι σχεδον "εξωπραγματικο", να μη επιτρεπει αλλη ο κατασκευαστης...

Δημοσ.

Είναι δηλαδή σα να λέμε είχε RAM samsung και με Kingston δε δουλεύει :P τραγικό!

Kαραtragik* μεχρι εκει που δεν παιρνει αλλο, αλλα απο τοτε φυσαμε και το γιαουρτι!!

:ph34r: 

[*κι οταν δεν ειναι δικο σου, αντε να εξηγεις μετα, γιατι δε δουλευει το εξαρτημα που αγοραστηκε]

Δημοσ.

Δεν γίνεται να βάλεις led οθόνη γιατί το A300 χρησιμοποιεί τεχνολογία Inverter.

CCFL - Cold Cathode Fluorescent Light. Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιεί λάμπες για να δώσει φώς και τροφοδοτείται από έναν inverter.

LED - Light Emitting Diodes. Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιεί μία λωρίδα φωτών για να δώσει φώς στην οθόνη και δεν χρειάζεται inverter για να λειτουργήσει.

Η οθόνη που πρότεινα λογικά ταιριάζει. Αλλωστε μην νομίζεις ότι το toshiba φοράει οθόνη toshiba. Καμια Samsung ή Lg θα φοράει από τη μάνα του.

Πιο φθηνή δεν θα βρεις. Μίλησε με τον πωλητή, πάρε και το λάπτοπ ανα χείρας και πήγαινε να την δοκιμάσεις πριν την αγοράσεις.

edit: SAMSUNG LTN154X3-L05-F Link.png Site: http://www.laptoppartsexpert.com/i-4334112-lcd-screen-display-15-4-wxga-tft.html"> Εδώ την έχει ως συμβατή με toshiba A300

για να μην ανοίγω άλλο θέμα να ρωτήσω σε  toshiba L500-163 που έχω πρόβλημα με την οθόνη (δειχνει αμυδρά ενώ σε εξωτερ. οθόνη δουλεύει) χρησιμοποιεί τεχνολογία inverter η led? έχει δηλαδή inverter ??

Δημοσ.

για να μην ανοίγω άλλο θέμα να ρωτήσω σε  toshiba L500-163 που έχω πρόβλημα με την οθόνη (δειχνει αμυδρά ενώ σε εξωτερ. οθόνη δουλεύει) χρησιμοποιεί τεχνολογία inverter η led? έχει δηλαδή inverter ??

Αν μιλάς για το L500D-163 Led είναι. Link.png Site: http://www.toshiba-greece.com/discontinued-products/satellite-l500d-163/">Τα χαρακτηριστικά του από την toshiba

Δημοσ.
Δημοσ.

Νίκο μας κρατάς σε αγωνία. Εγινε η συνάντηση με τον πωλητή?

Λοιπόν βρήκα από άλλον οθόνη και την πήρα (samsung LTN154X3) απλά τώρα το δουλεύω λίγες ώρες και ακουμπώντας το πλαστικό στο σημείο που είναι το inverter είναι λίγο ζεστό. Είναι φυσιολογικό;

Δημοσ.

Νίκο μας κρατάς σε αγωνία. Εγινε η συνάντηση με τον πωλητή?

Λοιπόν βρήκα από άλλον οθόνη και την πήρα (samsung LTN154X3) απλά τώρα το δουλεύω λίγες ώρες και ακουμπώντας το πλαστικό στο σημείο που είναι το inverter είναι λίγο ζεστό. Είναι φυσιολογικό;

Θερμότητα έχει πάντως εκεί μέσα .και τα ποιο πολλά καπάκια οθονης εσωτερικά διαθέτουν αλουμινοταινια για αυτον τον λογο...για την θερμοκρασια ;)
Δημοσ.

Καλά αλουμινοταινία έχει πίσω από την οθόνη. Το inverter εκεί που είναι δεν έχει καμιά σχέση με την αλουμινοταινία. Αλλά οκ λογικό θα είναι να ζεστένεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...