Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Καλή σας μέρα παίδες, πριν από περίπου 1 βδομάδα πήρα ένα nokia lumia 620. Όλα μια χαρά ως εδώ. Είναι ένα πολύ καλό κινητό. Όταν το άνοιξα για πρώτη φορά, εκτός από το να ρυθμίσω ημερομηνία, ώρα, γλώσσα, μου είχε επίσης να συμφωνίσω σε κάποιες ρυθμίσεις σχετικά με την τοποθεσία μου. Πάτησα την επιλογή "προσαρμοσμένη". Είχε λοιπόν κάτι κουτάκια που ήταν τσεκαρισμένα και έλεγαν: "να γνωρίζει η microsoft την τοποθεσία σας ώστε να σας στέλνει ειδοποιήσεις με το τι υπάρχει γύρω σας", "να αποστέλλονται πληροφορίες της τοποθεσίας σας στη microsoft" και άλλα αρκετά τέτοια. Τα ξετσέκαρα όλα. Μπαίνω λοιπόν στην αρχική οθόνη, όλα καλά. Μετά όπως το περιεργάζομαι και μπήκα στο wifi (δεν είχα βάλει ακόμη κάρτα sim) και μπαίνω στο int. explorer, μου βγάζει ένα παραθυράκι που μου λέει "να γνωρίζει η nokia το ιστορικό των αναζητήσεών σας ώστε να αποστέλλονται πληροφορίες σχετικά με αυτά που αναζητάτε" κάπως έτσι έλεγε τουλάχιστον, πάτησα διαφωνώ βέβαια! Μετά, πάω στις ρυθμίσεις να δω πως είναι και εκεί, και βλέπω την "τοποθεσία" να είναι ενεργοποιημένη, παρ'όλο μετά από όλα αυτά! Απενεργοποιώ την επιλογή. Αργότερα, βλέπω ότι δεν υπάρχει κάποιο προεγκατεστημένο παιχνίδι ή τραγούδι. Ψάχνω λοιπόν στο ίντερνετ τι πρέπει να κάνω ώστε να κατεβάσω παιχνίδια να υπάρχουν στο κινητό, και βρίσκω πως κατεβάζονται από το windowsphone.com. Οκ, βρίσκω εκεί ένα παιχνίδι και πατάω εγκατάσταση. Αμ δε. Πρέπει να έχω λογαριασμό microsoft. Αντε λέω, αν και δε μου χρειάζεται πουθενά αλλού, φτιάχνω λογαριασμό (μόνο με το όνομά μου, όχι επώνυμο, με άλλη ημερομηνία γέννησης, με άλλο ταχυδρ. κώδικα). Ωραία! Πάω να κατεβάσω λοιπόν το παιχνίδι που είδα πριν. Αμ δε!! Μου λέει πως πρέπει να συνδεθώ από το windowsphone κινητό μου, και να το κατεβάω από 'κει! Δυσανασχέτησα πολύ, το έκανα όμως. Κατέβασα το παιχνίδι, κι άλλα (δωρεάν βέβαια όλα). Αυτό όμως που είδα είναι πως εκτός ότι τα παιχνίδια θέλουν αναγκαστικά να γνωρίζουν την τοποθεσία σου και να έχουν πρόσβαση στις επαφές, στο ποιος είσαι, στις φωτό κ.α., η microsoft είχε εγκατασταθεί στο κινητό. Δεν μπορούσα να διαγράψω ή να αποσυνδεθώ από το hotmail καν, είχε δημιουργηθεί μια επαφή (στις επαφές μου) που ονομαζόταν "εγώ" και είχε το hotmail, δεν μπορούσα να διαγράψω την επαφή, είχε πρόσβαση στο ημερολόγιο, στις φωτό και τα βίντεό σου.....!!!!! Αγανάκτησα ρε παιδιά, αμαν δηλαδή! Διέγραψα τελικά το λογαριασμό στη microsoft, έκανα hard reset το κινητό (κι όμως, μόνο έτσι μπορούσε να φύγει τελείως ο λογαριασμός και το hotmail!), και τώρα είμαι εδώ. Ρε παιδιά, τι πράγματα είναι αυτά; Όλα θέλουν για να λειτουργούν να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σου στοιχεία, στις επαφές σου, στις φωτογραφίες σου, στα βίντεό σου, σε αυτά που έχεις γράψει στο ημερολόγιό σου, στην τοποθεσία σου, σ'αυτά που ψάχνεις στο ίντερντετ.... αααααααααααααα!!! ΒΟΗΘΕΙΑ! Με πιάνουν τα αντιεξουσιαστικά και τα αναρχικά μου σε κάτι τέτοιες στιγμές! Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω games στο κινητό, εκτός microsoft ή... μπα; Δε θα μπορέσω ποτέ να παίξω παιχνίδι; Να 'στε καλά!
parsifal Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Το θέμα που άνοιξες δεν ανήκει στην ενότητα Μπλα Μπλα. Το μεταφέρω εδώ...
original911 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Καλή σας μέρα παίδες, πριν από περίπου 1 βδομάδα πήρα ένα nokia lumia 620. Όλα μια χαρά ως εδώ. Είναι ένα πολύ καλό κινητό. Όταν το άνοιξα για πρώτη φορά, εκτός από το να ρυθμίσω ημερομηνία, ώρα, γλώσσα, μου είχε επίσης να συμφωνίσω σε κάποιες ρυθμίσεις σχετικά με την τοποθεσία μου. Πάτησα την επιλογή "προσαρμοσμένη". Είχε λοιπόν κάτι κουτάκια που ήταν τσεκαρισμένα και έλεγαν: "να γνωρίζει η microsoft την τοποθεσία σας ώστε να σας στέλνει ειδοποιήσεις με το τι υπάρχει γύρω σας", "να αποστέλλονται πληροφορίες της τοποθεσίας σας στη microsoft" και άλλα αρκετά τέτοια. Τα ξετσέκαρα όλα. Μπαίνω λοιπόν στην αρχική οθόνη, όλα καλά. Μετά όπως το περιεργάζομαι και μπήκα στο wifi (δεν είχα βάλει ακόμη κάρτα sim) και μπαίνω στο int. explorer, μου βγάζει ένα παραθυράκι που μου λέει "να γνωρίζει η nokia το ιστορικό των αναζητήσεών σας ώστε να αποστέλλονται πληροφορίες σχετικά με αυτά που αναζητάτε" κάπως έτσι έλεγε τουλάχιστον, πάτησα διαφωνώ βέβαια! Μετά, πάω στις ρυθμίσεις να δω πως είναι και εκεί, και βλέπω την "τοποθεσία" να είναι ενεργοποιημένη, παρ'όλο μετά από όλα αυτά! Απενεργοποιώ την επιλογή. Αργότερα, βλέπω ότι δεν υπάρχει κάποιο προεγκατεστημένο παιχνίδι ή τραγούδι. Ψάχνω λοιπόν στο ίντερνετ τι πρέπει να κάνω ώστε να κατεβάσω παιχνίδια να υπάρχουν στο κινητό, και βρίσκω πως κατεβάζονται από το windowsphone.com. Οκ, βρίσκω εκεί ένα παιχνίδι και πατάω εγκατάσταση. Αμ δε. Πρέπει να έχω λογαριασμό microsoft. Αντε λέω, αν και δε μου χρειάζεται πουθενά αλλού, φτιάχνω λογαριασμό (μόνο με το όνομά μου, όχι επώνυμο, με άλλη ημερομηνία γέννησης, με άλλο ταχυδρ. κώδικα). Ωραία! Πάω να κατεβάσω λοιπόν το παιχνίδι που είδα πριν. Αμ δε!! Μου λέει πως πρέπει να συνδεθώ από το windowsphone κινητό μου, και να το κατεβάω από 'κει! Δυσανασχέτησα πολύ, το έκανα όμως. Κατέβασα το παιχνίδι, κι άλλα (δωρεάν βέβαια όλα). Αυτό όμως που είδα είναι πως εκτός ότι τα παιχνίδια θέλουν αναγκαστικά να γνωρίζουν την τοποθεσία σου και να έχουν πρόσβαση στις επαφές, στο ποιος είσαι, στις φωτό κ.α., η microsoft είχε εγκατασταθεί στο κινητό. Δεν μπορούσα να διαγράψω ή να αποσυνδεθώ από το hotmail καν, είχε δημιουργηθεί μια επαφή (στις επαφές μου) που ονομαζόταν "εγώ" και είχε το hotmail, δεν μπορούσα να διαγράψω την επαφή, είχε πρόσβαση στο ημερολόγιο, στις φωτό και τα βίντεό σου.....!!!!! Αγανάκτησα ρε παιδιά, αμαν δηλαδή! Διέγραψα τελικά το λογαριασμό στη microsoft, έκανα hard reset το κινητό (κι όμως, μόνο έτσι μπορούσε να φύγει τελείως ο λογαριασμός και το hotmail!), και τώρα είμαι εδώ. Ρε παιδιά, τι πράγματα είναι αυτά; Όλα θέλουν για να λειτουργούν να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σου στοιχεία, στις επαφές σου, στις φωτογραφίες σου, στα βίντεό σου, σε αυτά που έχεις γράψει στο ημερολόγιό σου, στην τοποθεσία σου, σ'αυτά που ψάχνεις στο ίντερντετ.... αααααααααααααα!!! ΒΟΗΘΕΙΑ! Με πιάνουν τα αντιεξουσιαστικά και τα αναρχικά μου σε κάτι τέτοιες στιγμές! Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω games στο κινητό, εκτός microsoft ή... μπα; Δε θα μπορέσω ποτέ να παίξω παιχνίδι; Να 'στε καλά! Φιλε μου εχεις φατσοβιβλιο?
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Φιλε μου εχεις φατσοβιβλιο?κατάλαβα τι εννοείς. Ναι, αλλά ανεβαζεις εσύ τις φωτό που θες, κοινοποιείς αυτά π θες εσύ μονο. Σαυτή την περίπτωση γίνονται εναγνοία σου όλα!
fsbmaniac Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ρε φιλε...σορρυ αλλα...ΟΛΑ αυτα τα στοιχεια δεν υπαρχιε λογος να τα κρυψεις...δεν τα μαζευει για σενα προσωπικα...απλα δημιουργει ενα profil με τις επιθυμιες σου γενικοτερα ωστε να σου εμφανιζει διαφημισεις και apps κτλ που μπορει να σε ενδιαφερουν... Εισαι ολιγον υπερβολικος αλλα εχεις ενα δικιο...αλλα το να σε πιανει αγχος και ταραχη με αυτα ...χαλας το στομαχι σου....χαλαρωσε και να με παρακολουθουν χεστηκα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα