Προς το περιεχόμενο

[Laptop]LENOVO G585A 15.6'' AMD E1-1200 4GB 500GB AMD RADEON HD7310 FREE DOS TIMH 279E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες ο επεξεργαστής είναι πολύ αδύναμος, 

το πληκτρολόγιο αγγλικό και 

η εγγύηση δεν είναι αντιπροσωπείας.....οπότε σκεφτείτε τα δύο και τρείς φορές....

όποιος ενδιαφέρεται για laptop κάτω από 300Ε, δείτε αυτό που πήρα εγώ Futzitsu Siemens Lifebook AH512 στα 299...

- καλύτερος επεξεργαστής,

- ελληνικό πληκτρολόγιο,

- εγγύηση αντιπροσωπείας και 

- 18 άτοκες δόσεις από 16 Ε το μήνα..

Δημοσ.

To e-shop κάνει συχνά εισαγωγές προιόντων από χώρες της ΕΟΚ ειδικά από Πολωνία τα οποία καλύπτονται 100% από την επίσημη Ελληνική αντιπροσωπεία τους μιας και δεν υπάρχει πλέον ο όρος "παραεισαγωγή" για τα προιόντα που κινούνται εντός Ευρωπαικής ζώνης...

Ψάξε λίγο και θα δεις για τις εγγυήσεις του e-shop και πόσα παράπονα έχουν οι πελάτες τους  :X 

Δημοσ.

Ψάξε λίγο και θα δεις για τις εγγυήσεις του e-shop και πόσα παράπονα έχουν οι πελάτες τους  :X

Eχω προσωπική εμπειρία για τις εγγυήσεις του e-shop.gr στα laptop και γενικά στα προιόντα που εμπορεύεται...

Δημοσ.

Eχω προσωπική εμπειρία για τις εγγυήσεις του e-shop.gr στα laptop και γενικά στα προιόντα που εμπορεύεται...

Αν δεν είσαι του e-shop είσαι λάθος , θα το δεις , οι εγγυήσεις δεν καλύπτονται από την επίσημη αντιπροσωπεία εκτός εαν λέει DOA 7 ημερών  έτσι αν κάνει ένα γκρακ και κλείσει το e-shop είσαι ξεκρέμαστος :X

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής Ε1-1200 είναι για κλοτσιές πάντως. Καλύτερα να πληρώσετε λίγα λεφτά παραπάνω και να πάρετε κάτι πιο αξιόλογο, παρά επεξεργαστή που σέρνεται.
http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=AMD+E1-1200+APU&id=1427

Για να καταλάβετε AMD FX-8350 ο κορυφαίο επεξεργαστής της AMD για desktop 9137βαθμολογία, ο Ε1-1200 719βαθμολογία!!!! Ο Ε1-1200 είναι στις βαθμολογίες των παλιών Pentium D...

Δημοσ.

Ο Brazos/Zacate για αυτό που δημιουργήθηκε να κάνει είναι μια χαρά.Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.Ο brazos είναι low power apu πρώτης γενιάς.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν είσαι του e-shop είσαι λάθος , θα το δεις , οι εγγυήσεις δεν καλύπτονται από την επίσημη αντιπροσωπεία εκτός εαν λέει DOA 7 ημερών  έτσι αν κάνει ένα γκρακ και κλείσει το e-shop είσαι ξεκρέμαστος :X

Δεν είμαι υπάλληλος του e-shop, απλώς είμαι πελάτης του με πολλές αγορές επί πολλά χρόνια και έχω ήδη επιστρέψει 2 laptop λίγο πρίν τα 2 χρόνια λειτουργίας τους και μου επεστράφησαν με συνοπτικές διαδικασίες όλα τα χρήματα αγοράς τους...

Ολα τα προιόντα που κυκλοφορούν και αγοράζονται εντός ΕΟΚ καλύπτονται με εγγύηση που ισχύει σε όλες τις χώρες της ΕΟΚ...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Ο Brazos/Zacate για αυτό που δημιουργήθηκε να κάνει είναι μια χαρά.Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.Ο brazos είναι low power apu πρώτης γενιάς.

Το ξέρω, απλά το έδωσα σαν παράδειγμα για να ξέρουν όσοι σκεφτονται να τον αγοράσουν τι να περιμένουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...