Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,μια ερώτηση γιατί είμαι λίγο άσχετος.

Εχω μητρική G31M-ES2C

CPU E5400

RAM 2x2gb

Θέλω να βάλω CPU ton core2duo E8400 θα πρέπει να αλλάξω και τίποτα αλλο; Πχ τις ram η απλά αλλάζω επεξεργάστη μόνο;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

οχι δεν χρειάζεται να αλλάξεις μνήμες. Το μόνο που πρέπει να κοιτάξεις πρίν την αλλαγή είναι αν έχεις το κατάλληλο bios που να υποστηρίζει τον επεξεργαστή. Άνοιξε το κουτί και πες μας ποιο Rev λεει ότι είναι κάτω αριστερά , πχ rev 1.1 , rev 2.3 και μετά με κάποιο πρόγραμμα όπως το cpuid να μας πεις ποια version bios φοράει.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες,ποια είναι η γνώμη σας,θα δω διάφορα με τον e 8400;

Δημοσ.

Τίποτα ιδιαιτερο,games καθόλου γιατί έχω ps3.απλα καθημερινά ταινίες Ίντερνετ κτλ.

Δημοσ.

ίσως θα ήσουν καλύτερα με έναν Q6600 . Αλλά και με τον E8400 θα δεις διαφορά. για μένα καλό θα ήταν να βάλεις και μια ψύκτρα έστω και φθηνή http://www.skroutz.gr/s/418750/CoolerMaster-Hyper-TX3-EVO.html

γιατί ο 8400 με την stock μπορεί να ψήσει πανσέτες

Δημοσ.

Ε λογικά θα δεις αρκετή διαφορά. Κάποτε ήταν ο κορυφαίος για socket 775 επεξεργαστής και πέρναγε στις περισότερες περιπτώσεις τον άλλο κορυφαίο q6600,όταν ακόμη τα προγράμματα και τα παιχνίδια δεν χρησιμοποιούσαν πάνω από 2 πυρήνες.

Δημοσ.

Ωραία τότε μια χαρά,ευχαριστώ.

Εχω ακριβώς την παραπάνω ψυχρά την πήρα πριν 5 μέρες οπότε προχωράω στη αλλαγή CPU.

Αν είναι εύκολο να μου προτείνει κάποιος που ξέρει ένα δίσκο ssd για αυτό το σύστημα αλλά να έχει και δυνατότητα μεταφορασ αν φτιάξω νέο pc.τωρα έχω ένα 500αρι wd . Ποσά gb ssd χρειάζεται απλά για να βοηθήσει το σύστημα;

Δημοσ.

Όταν με 40-50 ευρώ παίρνεις δύο πυρήνες με 6 cache και με 60 ευρώ παίρνεις τέσσερις πυρήνες με 8 cache, νομίζω ότι είναι προφανές τι πρέπει να αποφασίσεις ...

Δημοσ.

Παιδιά έβαλα τον Ε8400,μια χαρά παει,θα παραγγειλω αύριο ssd αλλά από ότι είδα το τροφοδοτικο (multirama-lamtech)έχει μόνο ένα 15pin επάνω,πως θα συνδέσω και τους δυο δισκους( wd 500+ssd)?χρειαζεται κάποιο adaptor?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...