Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τον caviar black 640gb sata 2. Χθες τον συνεδεσα με το ΠΣ εκανα τις μεταφορες μου και ολα κομπλε. Σημερα που πηγα να τον ξαναβαλω δεν θελει να ξεκινησει. Τι μπορει να επαθε; Σε ποιες περιπτωσεις χανω την εγγυηση μου; Εγω απλα πανω στο ραφι τον εβαλα που εχει ομως πολυ σκονη.

Δημοσ.

Δεν το βλέπει καν στο bios ?

Δοκίμασε αλλο sata καλώδιο σε αλλη sata θύρα και αλλο ρεύμα, επίσης βγάλε τους αλλους δίσκους απο επανω και άφησε τον μονο του και δες αν τον βλέπει μεσα στο bios

Δημοσ.

Οχι δεν τον βλεπει ο,τι και να εκανα. Αλλα πως να τον δει οταν δε σπιναρει; Αλλα δε μπορω να καταλαβω. Εγω απλα τον τοποθετησα καπου ουτε μου επεσε ουτε τιποτα.

Δημοσ.

μηπως εχει θεμα η τροφοδοσια; να δοκιμασεις αλλο καλωδιο;

Sent from my iPhone using Insomnia

Το εχω κανει. Χρησιμοποιησα και το καλωδιο που δινει ρευμα στο σκληρο που μπουταρει. Πανε τα αρχεια μου :(

Δημοσ.

Μεχρι ποσο μπορω να τον ανοιξω χωρις να χασω την εγγυηση; Αποτι διαβαζω 

Link.png Site: http://club.myce.com/f138/dead-hard-drive-wont-spin-up-57921/">Other than power supply problems, stiction (static friction) is the usual cause of a hard drive's failure to spin. The drive heads become stuck to the platter and the motor can't overcome the sticking force.

To fix this problem, the platters must be rotated with enough force to free the heads. Twisting the drive violently in the same horizonal plane as the heads will usually free them. The inertia of the heavy platters tends to keep them from moving while the heads are moved around them.

Δοκιμασα το κουνημα αλλα τιποτα οποτε σκεφτομαι να τον ανοιξω. Δεν εχω διαθεση για RMA. Προτιμω να παρω τα αρχεια μου.

Δημοσ.

αφου απ την μια στιγμη στην αλλη εχασες τα αρχεια σου κ γραφεις τι επαθε ο καλος μου ο

black

και δε γραφεις ο κωλο

black

μπραβο σου !!!!!

παντως επειδη συμβαινει πολλες φορες να τα παιζουν οι δισκοι χωρις κανεναν λογο και αφορμη (ουτε πτωση χρειαζεται ουτε τιποτα) πρεπει παντα τα αρχεια που μας ενδιαφερουν πραγματικα να τα κραταμε κ αλλου οποσδηποτε ..

τωρα ξερεις ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...