KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Η γραφικων μου ειναι μια geforce 9800. Κλασσικα εκανα απεγκατασταση τον driver μπηκα με driversweeper για να βγαλω τα υπολοιπα και μετα ανοιξα το setup απο την 320 εκδοση που βγηκε τωρα. Πατησα custom εγκατασταση, τικαρα να κανει καθαρη εγκατασταση και μου βγαζει τι ακριβως θελω να εγκαταστησω. Προσωπικα θελω μονο τα βασικα, τον driver και τον πινακα για να κανω ρυθμισεις. Ποια απο ολα αυτα ειναι αχρηστα? Βαραινουν καθολου το συστημα? Για παραδειγμα αποτι ξερω το game experience που λεει ρυθμιζει αυτοματα τα παιχνιδια αλλα ειδα οτι αυτο το utility υποστηριζεται απο την 400 σειρα και πανω οποτε δεν με ενδιαφερει. Και δευτερο ερωτημα, εχει μια ρυθμιση στον πινακα που μπορω να επιλεξω αναμεσα σε αποδοση, ποιοτητα και να αφησω το προγραμμα να επιλεξει μονο του. Τι θα ηταν καλυτερο?
umbrella co. Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Η γραφικων μου ειναι μια geforce 9800. Κλασσικα εκανα απεγκατασταση τον driver μπηκα με driversweeper για να βγαλω τα υπολοιπα και μετα ανοιξα το setup απο την 320 εκδοση που βγηκε τωρα. Πατησα custom εγκατασταση, τικαρα να κανει καθαρη εγκατασταση και μου βγαζει τι ακριβως θελω να εγκαταστησω. Προσωπικα θελω μονο τα βασικα, τον driver και τον πινακα για να κανω ρυθμισεις. Ποια απο ολα αυτα ειναι αχρηστα? Βαραινουν καθολου το συστημα? Για παραδειγμα αποτι ξερω το game experience που λεει ρυθμιζει αυτοματα τα παιχνιδια αλλα ειδα οτι αυτο το utility υποστηριζεται απο την 400 σειρα και πανω οποτε δεν με ενδιαφερει. Και δευτερο ερωτημα, εχει μια ρυθμιση στον πινακα που μπορω να επιλεξω αναμεσα σε αποδοση, ποιοτητα και να αφησω το προγραμμα να επιλεξει μονο του. Τι θα ηταν καλυτερο? Καλο ειναι να εγκαταστησεις ολο το πακετο, δεν προκειται να δεις καμια πτωση στην αποδοση του συστηματος σου. Το Game experience δεν το χρειαζεσαι. Εαν επιλεξεις αποδοση, η καρτα θα προσπαθησει να τρεξει το παιχνιδι σε πιο χαμηλα settings για να εχεις περισσοτερα fps, εαν επιλεξεις ποιοτητα, θα συμβει το αντιθετο. 1
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 ευχαριστω για την βοηθεια να'σαι καλα...και καταλαθος ο βλαξ το εβαλα σε λαθος κατηγορια μπερδευτηκα αντι να το βαλω στους drivers ας μετακινηθει αν γινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα