iniohos Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 oχι, εννοω την εκνευριστικη διαδικασια κατα την οποια καιγοντας 2 πλαστικα και πριν κρυωσουν τα ενωνεις και μενουν κολλημενα. Αλλα για να γινει αυτο σωστα και με ομορφο αποτελεσμα, τοτε πρεπει να το κανει με καρφιτσα για να κολλησουν και να μπορει μετα να το χρησιμοποιησει. Δεν ξερω αν καταλαβες, αλλα μπορω καποια στιγμη να ανεβασω μια φωτο με το αποτελεσμα της διαδικασιας που την εκανα για τη δικη μου προσοψη Δεν ειστε οι μονοι που την πατησατε
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 @Cooler η γωνίτσα είναι απο το κλιπσάκι .. πολύ μικρό κομματάκι..θα το βάλω εκεί με λίγη κόλα θα το αφήσω να στεγνώσει και αν δεν πιάσει θα το αφήσω οπως έχει.. πιο πολύ για το ψυχολογικό το κάνω @iniohos κατάλαβα έλιωσες της δύο απολήξεις του σπασμένου μέρους με την πυρακτωμένη καρφίτσα και τα ένωσες στη στιγμή.. (μα πώς τα λέω ε; )
coolerman Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 oχι, εννοω την εκνευριστικη διαδικασια κατα την οποια καιγοντας 2 πλαστικα και πριν κρυωσουν τα ενωνεις και μενουν κολλημενα. Αλλα για να γινει αυτο σωστα και με ομορφο αποτελεσμα, τοτε πρεπει να το κανει με καρφιτσα για να κολλησουν και να μπορει μετα να το χρησιμοποιησει. Δεν ξερω αν καταλαβες, αλλα μπορω καποια στιγμη να ανεβασω μια φωτο με το αποτελεσμα της διαδικασιας που την εκανα για τη δικη μου προσοψη Δεν ειστε οι μονοι που την πατησατε bison και τέλος. αν καίγεται το πλαστικό δεν γίνεται "δουλειά" γνώμη μου @Cooler η γωνίτσα είναι απο το κλιπσάκι .. πολύ μικρό κομματάκι..θα το βάλω εκεί με λίγη κόλα θα το αφήσω να στεγνώσει και αν δεν πιάσει θα το αφήσω οπως έχει.. πιο πολύ για το ψυχολογικό το κάνω κάνε το να σου φύγει το "ψυχολογικό" πιστεύω θα κάνεις δουλειά
iniohos Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 ειχα απλετο χρονο τοτε που το εκανα, μη με κακοχαρακτηρισετε σας παρακαλω
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 ποιος να κακοχαρακτηρίσει ποιόν.. οταν εχεις ενα χόμπι και το κάνεις χρόνια με μεράκι ... ακόμη και αυτη η βλακεία που δεν έχει καμία πρακτική αξία σου κακοφαίνεται.. 1
coolerman Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 ειχα απλετο χρονο τοτε που το εκανα, μη με κακοχαρακτηρισετε σας παρακαλω δεν κακοχαρακτηρίζω κανέναν,αφού έκανες την δουλειά σου είσαι εντάξει. μόνο και μόνο στην ιδέα για εμένα οτι κάτι είναι σπασμένο θα το κοίταγα να το διορθώσω. ο καθένας έχει τον "τρόπο" του εσυ με καρφίτσα..εγω με bison super glou
Prof_Chaos Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 τελικά ενα κολλητήρι χρειάζεται για όλες τις δουλειές.. βρήκα στα 60W 2 .. στο ένα ρυθμίζεις τη θερμοκρασία.. http://www.ebay.com/itm/220V-60W-PC-Electric-Welding-Solder-Iron-Gun-BEST-Tool-/200776501083?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2ebf36475b στα 5 ευρώ και http://www.ebay.com/itm/60W-220V-Professional-Electric-Adjustable-Temperature-Soldering-Iron-Tool-/400367716793?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d37c689b9 στα 10 ευρώ ρυθμίζεται η θερμοκρασία.. Επειδή θα το χρησιμοποιήσω και για κάτι άλλα ηλεκτρονικά που θέλω.. τι προτείνετε;
coolerman Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 τελικά ενα κολλητήρι χρειάζεται για όλες τις δουλειές.. βρήκα στα 60W 2 .. στο ένα ρυθμίζεις τη θερμοκρασία.. http://www.ebay.com/itm/220V-60W-PC-Electric-Welding-Solder-Iron-Gun-BEST-Tool-/200776501083?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2ebf36475b στα 5 ευρώ και http://www.ebay.com/itm/60W-220V-Professional-Electric-Adjustable-Temperature-Soldering-Iron-Tool-/400367716793?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d37c689b9 στα 10 ευρώ ρυθμίζεται η θερμοκρασία.. Επειδή θα το χρησιμοποιήσω και για κάτι άλλα ηλεκτρονικά που θέλω.. τι προτείνετε; τι θέλεις να κολλήσεις;; 60 watt είναι πολλά για να κολλήσεις οτιδήποτε είναι μικρό,όπου ακουμπάς θα έχεις και διπλανά θύματα. 20/30 watt και θα είσαι άρχοντας Antex er30 weller ποιοτικά σε αυτήν την τιμή υπάρχουν και ποιό φθηνά αλλά για την τιμή τους και την ποιοτητά τους είναι εγγύηση 1
Prof_Chaos Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 πλαστικά μέρη όπως το κλιπσάκι αλλά και μικρο διορθώσεις σε μητρικές κανένα πυκνωτή αν τύχει όμως.. κυρίως ενώσεις πλαστικών .. λές τα 60w είναι πολλά ε; ακόμη και με το ρυθμιστή θερμοκρασίας; Αν μου κάνει για all around χρήση το 30άρι να πάω εκεί. Θα κοιτάξω αυτά που μου είπες σε ευχαριστώ .. τον είχα ενα ενδοιασμό για τα 60w
coolerman Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 πλαστικά μέρη όπως το κλιπσάκι αλλά και μικρο διορθώσεις σε μητρικές κανένα πυκνωτή αν τύχει όμως.. κυρίως ενώσεις πλαστικών .. λές τα 60w είναι πολλά ε; ακόμη και με το ρυθμιστή θερμοκρασίας; Αν μου κάνει για all around χρήση το 30άρι να πάω εκεί. Θα κοιτάξω αυτά που μου είπες σε ευχαριστώ .. τον είχα ενα ενδοιασμό για τα 60w αυτά είναι κολλητήρια για μητρικές/καλάι δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ να κολλήσω πλαστικό αλλά νομίζω δεν κάνουν για την χρήση που το θέλεις. μόνο για καλάι ξέρω. αν δεν θέλεις να τα "πετάξεις" πάρε το antex για κολλήσεις καλάι κλπ. και αγόρασε αυτό Site: http://www.skroutz.gr/s/2400058/OEM-ZD-701N.html">OEM ZD-701N αλλά κολλήσεις με κολλητήρια σε πλαστικά δεν το έχω ξανά ακούσει
Prof_Chaos Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 οκ μπορεί να λέω και χαζομάρες γιατι δεν έχω δοκιμάσει να κολλήσω .. αλλά θα πάρω ενα ουτως η αλλιώς χρειάζεται ..
coolerman Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 οκ μπορεί να λέω και χαζομάρες γιατι δεν έχω δοκιμάσει να κολλήσω .. αλλά θα πάρω ενα ουτως η αλλιώς χρειάζεται .. ναι δεν κάνει για πλαστικά το κολλητήρι αυτό το antex είναι απο τα καλύτερα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα