Prof_Chaos Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) προσπαθώ να βγάλω την προσοψη του DVD αλλά δεν μπορώ με τίποτα ..φοβάμαι οτι θα το σπάσω.. Την πρόσοψη θα την βάλω στο Caddy για να καλύψει το κενό που κάνει στο σασι(1η εικόνα)..εχει κλιπσάκια και το caddy για να κουμπώσει.. Εχει βάλει κανείς Caddy-optibay σε αυτά τα μοντέλα ; και αν ναι πως έβγαλε την Πρόσοψη του DVD ; Είναι λές και δεν βγαίνει με τίποτα ..και να φανταστείτε πιάνουν τα χέρια μου.. καμία ιδέα; Επεξ/σία 27 Μαΐου 2013 από Prof_Chaos
coolerman Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 την περιεργάστηκες καλά; αυτά έχουν "πινάκια" πλαστικά που τα πιέζεις και βγαίνουν, ανέβασε μερικές ακόμα. το dvd-writter δεν λύνει;να γίνεται κομμάτια; 1
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 ασε μεγάλη ιστορία έχει 2 αγκιστράκια το οποίο ένα δεν έβγαινε με τίποτα .. .δοκίμασα με πλαστικά κατσαβιδάκια και πίεση για να μην γρατζουνίσω το πλαστικό... Στο τέλος έσπασε το ενα αγκιστράκι αλλά δεν πειράζει εφαρμόζει σφικτά και πάλι στο Caddy οπότε problem Solved
georsev Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Και εγω το ιδιο ειχα παθει αλλα δεν υπαρχει προβλημα... Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App 1
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 μα δεν βγαίνει αντικειμενικά έτσι όπως το έχουν σφηνώσει το γατζάκι..δεν το χω ξαναδεί αυτό
georsev Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Τελικα εβαλες το ultrabay;σου δουλευει κανονικα δλδ κλεινει το λαπτοπ κανονικα χωρις προβλημα; Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App
Prof_Chaos Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 ναι όλα τέλεια μια χαρά κλείνει το laptop ..έχεις κάνει το τελευταίο bios update;
georsev Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 F40 του εχω και μαλον ο σκληρος ειχε θεμα συνβατοτητας σε εμενα... Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 την περιεργάστηκες καλά; αυτά έχουν "πινάκια" πλαστικά που τα πιέζεις και βγαίνουν, ανέβασε μερικές ακόμα. το dvd-writter δεν λύνει;να γίνεται κομμάτια; Cooler αν και ασήμαντο είμαι λίγο phsycho με αυτά ... το γατζάκι αν και ξέρω οτι δεν αξίζει να το κολλήσω αλλά θα κάνω μια προσπάθεια.. πως να το κολλήσω ξέρεις καμία ειδική κόλα για πλαστικό; ή κάποιο άλλο υλικό ; ή να το παρατήσω όπως είναι; F40 του εχω και μαλον ο σκληρος ειχε θεμα συνβατοτητας σε εμενα... Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App σκληρός και ασυμβατότητα; ψάξε και σε αυτόν κανα firmware.
coolerman Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Cooler αν και ασήμαντο είμαι λίγο phsycho με αυτά ... το γατζάκι αν και ξέρω οτι δεν αξίζει να το κολλήσω αλλά θα κάνω μια προσπάθεια.. πως να το κολλήσω ξέρεις καμία ειδική κόλα για πλαστικό; ή κάποιο άλλο υλικό ; ή να το παρατήσω όπως είναι; σε καταλαβαίνω αν το κομμάτι είναι λεπτό λίγο ποιό χοντρό απο οδοντογλυφίδα δεν θα κάνεις δουλεία,και να το κολλήσεις θα σπάσει,λόγο δύναμης που άσκειτε στο να "κουμπώσει" στην θέση της. βέβαια δεν χάνεις τπτ να δοκιμάσεις η bison είναι πολύ καλή δεν με έχει προδώσει ποτέ,κολλάει γερά! αυτή προτιμώ. μετά πάς σε εποξική 2 συστατικών..αλλά νομίζω για μια σταγόνα δεν αξίζει να πάρεις εποξική 2 συστατικών λόγο τιμής 1
georsev Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 την περιεργάστηκες καλά; αυτά έχουν "πινάκια" πλαστικά που τα πιέζεις και βγαίνουν, ανέβασε μερικές ακόμα. το dvd-writter δεν λύνει;να γίνεται κομμάτια; Cooler αν και ασήμαντο είμαι λίγο phsycho με αυτά ... το γατζάκι αν και ξέρω οτι δεν αξίζει να το κολλήσω αλλά θα κάνω μια προσπάθεια.. πως να το κολλήσω ξέρεις καμία ειδική κόλα για πλαστικό; ή κάποιο άλλο υλικό ; ή να το παρατήσω όπως είναι; F40 του εχω και μαλον ο σκληρος ειχε θεμα συνβατοτητας σε εμενα... Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App σκληρός και ασυμβατότητα; ψάξε και σε αυτόν κανα firmware.Που να ψαξω μεσα απο το site της wd;ειναι ενας 320gb scorpion black 7200Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App
iniohos Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 σε καταλαβαίνω αν το κομμάτι είναι λεπτό λίγο ποιό χοντρό απο οδοντογλυφίδα δεν θα κάνεις δουλεία,και να το κολλήσεις θα σπάσει,λόγο δύναμης που άσκειτε στο να "κουμπώσει" στην θέση της. βέβαια δεν χάνεις τπτ να δοκιμάσεις η bison είναι πολύ καλή δεν με έχει προδώσει ποτέ,κολλάει γερά! αυτή προτιμώ. μετά πάς σε εποξική 2 συστατικών..αλλά νομίζω για μια σταγόνα δεν αξίζει να πάρεις εποξική 2 συστατικών λόγο τιμής Και αν δεν μπορεσεις με την bison, τοτε με τον πατροπαραδοτο τροπο του "περνω καρφιτσα και την καιω και μετα κολλαω τα πλαστικα". Αλλα ειναι πολυ λεπτοδουλεια και λιγο σπασονευρικη (καταλαβες τι θελω να πω )
coolerman Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Και αν δεν μπορεσεις με την bison, τοτε με τον πατροπαραδοτο τροπο του "περνω καρφιτσα και την καιω και μετα κολλαω τα πλαστικα". Αλλα ειναι πολυ λεπτοδουλεια και λιγο σπασονευρικη (καταλαβες τι θελω να πω ) εννοείς να την περάσει στο εσωτερικό του πλαστικού κλίπ; αν εννοείς αυτό,δεν το είπα γιατί να μην το "πληγώσει/αδυνατίσει" περισσότερο prof δείξε μια φωτό απο τα κομμάτια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα