Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως τωρα που εκανα ρεσταρτ, πιανει μεγιστο τα 1.72MB/s. Οποτε μαλλον τρωει κολληματα ωρες-ωρες.

Δημοσ.

Αν ζητησω margin 6, τι μειονεκτηματα θα εχω; Πιο ασταθη συνδεση; Οχι καταλληλη για online gaming; Θα αυξηθει το Ping τα παιχνιδια; Ειναι το αντιθετο απο το fastpath; Γιατι λογικα, αφου θα ανεβει το sync, θα ανεβει και το Ping..

Πως το ζηταω; Τηλεφωνικα; Θα καταλαβουν αυτο που τους λεω; Ποσες ημερες θα χρειαστει για να γινει η αλλαγη;

**Παντως παλαιοτερα που ειδα κατι ποστς, μου ειχες πει οτι η cyta δεν δινει margin κατω απο 9. Αλλαξε πλεον;**

οχι δεν χανεις κατι στο gaming.οχι το profile στο margin δεν εχει σχεση με το ping.οχι δεν ειναι το αντιθετο απο το fast path.οπως μπορεις να εχεις πχ 9 margin με fast path ετσι μπορεις να εχεις 9 margin με interleave.αν εχεις το ιδιο margin τοτε το interleave εχει μεγαλυτερο συγχρονισμο μεγαλυτερο Ping ενω το fast μικροτερο συγχρονισμο μικροτερο ping.αν σου βαλουν 6 margin με fast path θα κερδισεις σε ταχυτητα λογω margin.το fast θα παραμεινει αρα και το ιδιο ping.ναι το ζητας τηλεφωνικα ή με email.θεωρητικα θα σου κανει πιο ασταθη την συνδεση αλλα μην σε τρομαξει.δεν σημαινει οτι θα εχεις θεμα υποχρεωτικα.εχω δει πολλους να παιζουν 6 margin με fast path ειδικα σε forthnet πουαπο default δινει fast path.η cyta παλια δεν εδινε.καποια στιγμη ειχα μιλησει με εναν τεχνικο της cyta και μου ειχε πει οτι δινουν σε καποιους αν εχουν καλη γραμμη.ισως να κανουν καμια δοκιμη κανα delt test πριν στο δωσουν.τους ρωτας και βλεπεις.μπορει πχ να σου πουν οτι 6 margin μονο με interleave γιαθεματα σταθεροτητας.αυτο θα το δεις.στην πραξη δεν χανεις κατι.ακομα και να εχεις αποσυνδεσει του το λες και σε ξαναβαζουν 9.ειναι αναστρεψιμα ολα δηλαδη.

ναι παλια και η Hol δεν εδινε 6.και η wind δεν εδινε 6.σιγα σιγα ολοι δινουν.η Hol δινει απλα δεν ξερω αν δινει με fast path.η wind καποιους ειδα που ζητησαν 6 και το πηραν.η forthnet εχει 6.η cyta ετσι μου ειχε πει ο τεχνικος δεν θυμαμαι αν εχω δει καποιον εδω με 6.η On νομιζω εδινε 7 αμα ηθελες αλλα δεν δινω ορκο.οτι ανεβαινει το sync δεν σημαινει οτι ανεβαινει το Ping.αυτα ισχυουν παντα στο ιδιο margin.υπαρχουν διαφορες επιλογες που αλλαζουν διαφορα οποτε δεν υπαρχει κανονας.να μην καταλαβουν αυτο που  τους λες δυσκολο εως απιθανο.απλα να καταλαβουν οτι θες 6 αρι με fast path.αν σου βαλουν 6αρι interleave ναι θα εχεις καλυτερο sync ακομα πιο πολυ αλλα μεγαλυτερο ping.αν δεν σε πειραζει το ping του interleave βαλε interleave.και πιο stable Θα εισαι.

η αλλαγη γινεται απευθειας λογικα αν εχουν προσβαση και κανεις τις αλλαγες το support.αλλιως λογικα same day θα γινει απο το αρμοδιο τμημα ειτε παρεις τηλεφωνο ειτε email.για αυτον που αλλαζει το profile ειναι ενα λεπτο δουλεια

Παντως τωρα που εκανα ρεσταρτ, πιανει μεγιστο τα 1.72MB/s. Οποτε μαλλον τρωει κολληματα ωρες-ωρες.

τα κολληματα μπορει να ειναι διαφορα.αν συγχρονιζεις παντα 17 mbit και δεν βλεπεις σκαμπανεβασματα στην ταχυτητα συγχρονισμου τοτε το να κατεβαζεις πιο αργα μπορει να ειναι.

α.κολληματα του ρουτερ ειδικα αμα ειναι κανα zte.

β.αν εισαι με wireless συνδεσου με καλωδιο ειδικα αν το ρουτερ ειναι zte.το wireless μπορει να σου κανει πολλα παραξενα.

γ.να πεφτει τοσο πολυ το margin που να εχεις αρκετα errors με αποτελεσμα μειωμενη ταχυτητα.το θεωρω δυσκολο εως απιθανο με την δικια σου γραμμη αλλα ειναι κατι που το βλεπεις ευκολα.αν μπεις μεσα και δεις κανα margin στο 4-5 ναι θα μπορουσε να γινεται.τωρα αν απο 10 παει 11 ή παει 9 ή 10 δεν εχεις θεμα.το κακο με την cyta ειναι οτι αμα θες να βαλεις αλλο ρουτερ γενικα για καλυτερα οτι δεν μπορεις γιατι θα χασεις την τηλεφωνια εκτος αν δεν την χρησιμοποιεις.και παλια εδιναν και κατι ωραια ρουτερ thomson κτλ τωρα...???

Δημοσ.

Τωρα η cyta δινει ενα ADB ( A4100N ). Δε ξερω εαν ειναι καλο.

Οποτε επειδη με ενδιαφερουν και τα Pings στο Onling gaming, τους στελνω e-mail και τους ζηταω να με βαλουν fastpath με margin 6;

Επειδη εχω και cytavision, ελπιζω να μην εχω προβληματα με τα καναλια. Εδω ακομα και τωρα καμια φορα κολλανε και θελει ρεσταρτ ο αποκωδικοποιητης.

Δημοσ.

Τωρα η cyta δινει ενα ADB ( A4100N ). Δε ξερω εαν ειναι καλο.

Οποτε επειδη με ενδιαφερουν και τα Pings στο Onling gaming, τους στελνω e-mail και τους ζηταω να με βαλουν fastpath με margin 6;

Επειδη εχω και cytavision, ελπιζω να μην εχω προβληματα με τα καναλια. Εδω ακομα και τωρα καμια φορα κολλανε και θελει ρεσταρτ ο αποκωδικοποιητης.

adb οτι να νε.anyway.με τον εξοπλισμο δεν μπορεις να κανεις κατι δυστυχως.για αυτο μου την σπαει το voip οταν δεν σου δινουν τα στοιχεια οπως και για αυτο προτιμω δορυφορικο απο οτι iptv.αν και το Iptv ειναι σχετικα ευκολο να το σεταρεις σε αλλο ρουτερ εμποριου.αλλα για το voip ειναι μεγαλη ιστορια για να βρεις τα στοιχεια και να το σεταρεις σε αλλο ρουτερ.

ναι ζητας 6 margin με fast αφου θες το Ping αν και για μενα αν σου κανει το Ping του interleave ζητα interleave.δεν ξερω αν λογω τηλεφωνιας και Iptv θα σου το δωσουν ή θα σου πουν οτι σε αφηνουν ετσι για σταθεροτητα.τωρα αυτο που κολλαει ο αποκωδικοποιητης μπορει να ειναι θεμα αποκωδικοποιητη μπορει θεμα ρουτερ μπορει θεμα σταθεροτητας γραμμης.αν και αμα ειναι θεμα σταθεροτητας γραμμης θα φανει οχι μονο στο Iptv αλλα και στο pc σου.αν πχ χανεις συγχρονισμο εκει θα πεσει και το ιντερνετ οχι μονο το iptv.και το τηλεφωνο θα πεσει.επισης  οταν κολλησει το καναλι δες αν εχεις ιντερνετ και τηλεφωνο και δες και τα λαμπακια στο ρουτερ.αν ολα ειναι οκ τοτε μαλον θεμα router/αποκωδικοποιητη.αν σβηνει καποιο λαμπακι δεν εχεις ιντερνετ τοτε πεφτει η γραμμη οποτε το 6 θα κανει το προβλημα πιο εντονο.επισης μπορει αυτο πουθ λες οτι κανεις Restart και παιζει να ειναι αλλο θεμα.τι εννοω.οτι πχ πεφτει η γραμμη σου κολλαει το καναλι εσυ νομιζεις οτι φταιει ο αποκωδικοποιητης και τον κανεις restart>μεχρι να τον κανεις restart εχει ξανασυνδεθει το ιντερνετ και εσυ νομιζεις οτι εφταιγε ο αποκωδικοποιητης ενω εφταιγε η συνδεση.οποτε περιμενε λιγο πριν τον κανεις restart και δες τα λαμπακια ή δες αν εχεις ιντερνετ.επισης αν το margin πεσει πολυ χαμηλα μπορει να σηκωσει πολλα errors οποτε να κολλησει το καναλι και να σουρνεται το ιντερνετ.αλλα και αυτο το τσεκαρεις μεσα απο τον ρουτερ οταν δεις κολλημα.γενικως θελει λιγο δοκιμη.για τον αποκωδικοποιητη οπως και για το router δες αν υπαρχει firmare update  .ειτε να το δινει η cyta στο site της ειτε να γινεται αυτοματα ή να γινεται απο αυτους απο μακρυα.

και οπως σου ειπα και να εχεις θεμα απλα ξαναζητας 9 margin.κακη επιλογη η cyta για αυτα που θες.θα πρεπε να παρεις εναν παροχο που να δινει 6 margin και να εχει tdm τηλεφωνια οχι voip οπως και satellite οχι iptv.

αν με το 11 margin που ειχες στην αρχη δεν κολλαγαν τα καναλια ισως ειναι θεμα γραμμης μετα.ή αμα δεν κολλαγαν με interleave αντι για fast παλι ισως να χρειαστει να ξαναπας interleave.αν και με βαση τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου (εχεις καλη γραμμη) θα πρεπει να εισαι οκ και με fast path και με 6 margin χωρις disconnects

Δημοσ.

Με 6 margin και interleave ποσο θα αυξηθει το Ping περιπου; Πχ τωρα στο παιχνιδι που παιζω ( league of legends ) εχω 80-95. Θα παει πανω απο 110; Και ποσο πιστευεις θα αυξηθει ο συγχρονισμος; Τωρα οπως ειπα και πριν λεει για μεγιστο 18 και πιανω τα 15. Θα αυξηθουν και οι δυο τιμες; Δλδ πχ μεγιστο 20 και θα πιανω 17;

Πολλες φορες κολλαει η τηλεοραση, αλλα εχω ιντερνετ και τηλεφωνο κανονικα. Επισης αλλες φορες δε λειτουργει το τηλεφωνο, αλλα λειτουργουν τα υπολοιπα δυο. Ειδικα η τηλεοραση τον πρωτο μηνα κολλουσε συνεχως. Τωρα εχει φτιαξει πλεον. Το παραδεχτηκε και η cyta οτι ειχε προβλημα.

Θα περιμενω ακομα 3,4 μηνες να ληξει η συνδεση με την cyta και μετα σκεφτομαι να βαλω forthnet.

Δημοσ.

Με 6 margin και interleave ποσο θα αυξηθει το Ping περιπου; Πχ τωρα στο παιχνιδι που παιζω ( league of legends ) εχω 80-95. Θα παει πανω απο 110; Και ποσο πιστευεις θα αυξηθει ο συγχρονισμος; Τωρα οπως ειπα και πριν λεει για μεγιστο 18 και πιανω τα 15. Θα αυξηθουν και οι δυο τιμες; Δλδ πχ μεγιστο 20 και θα πιανω 17;

Πολλες φορες κολλαει η τηλεοραση, αλλα εχω ιντερνετ και τηλεφωνο κανονικα. Επισης αλλες φορες δε λειτουργει το τηλεφωνο, αλλα λειτουργουν τα υπολοιπα δυο. Ειδικα η τηλεοραση τον πρωτο μηνα κολλουσε συνεχως. Τωρα εχει φτιαξει πλεον. Το παραδεχτηκε και η cyta οτι ειχε προβλημα.

Θα περιμενω ακομα 3,4 μηνες να ληξει η συνδεση με την cyta και μετα σκεφτομαι να βαλω forthnet.

τωρα εισαι με 9 margin fast στα 16-17mbit περιπου με attainable 18??

το 6 margin λογικα θα σου δωσει ενα με εναμισι mbit Παραπανω υπο νορμαλ συνθηκες.

το fast path σου κοβει ενα με εναμισι Mbit.αν πας 6 με interleave λογικα θα πρεπει να δεις κανα 19-20αρι.

λεω λογικα παντα γιατι δεν ξερω το τι interleave depth βαζει η καθε εταιρεια.

κανονικα ναι δεν πρεπει να σου παει πανω απο 110-115.και αυτο μπορεις να το δεις στην πραξη και αμα δεν σου

κανει ξαναζητας fast.

ολα τα πιο πανω ειναι με βαση την ταχυτητα συγχρονισμου οχι το ποσο κατεβαζεις για να εχουμε ενα σταθερο

νουμερο και να μιλαμε το οποιο το βλεπουμε μεσα απο το ρουτερ.γιατι το να μετραμε κατι με βαση το ποσο κατεβαζεις δεν ειναι οτι πιο αντικειμενικο αφου η ταχυτητα

μπορει να επηρεαζεται απο πολλα.απο την ωρα αν ειναι ωρα αιχμης ή οχι απο το αν εισαι wireless ή οχι,απο το ποσο πιτα ειναι το site που κατεβαζεις ,απο το που κατεβαζεις κτλ.

οποτε εμεις παμε την ταχυτητα συγχρονισμου.και οχι το attainable ή αλλιως max rate που ειναι το μεγιστο αλλαπαμε παντα με αυτο που συγχρονιζουμε data rate δηλαδη.

μπορει να το γραφει data rate και max data rate ή attainable μπορει να το γραφει current bandwidth και maximum bandwidth αναλογα το ρουτερ.

σε σενα οπως βλεπω με βαση το προηγουμενο Post σου το γραφει σαν

Downstream Rate και Maximum Attainable Rate.

εμεις θελουμε το πρωτο.

αρα για να κολλαει μονο το ενα ειναι σκαλωματα του ρουτερ οπως φαινεται αφου την μια δεν εχεις τηλεφωνο την αλλη δεν εχεις τηλεοραση.μπορει να ειχαν κανει καποιο firmware update και να εφτιαξε το Iptv.

σε forthnet αμα πας σου δινουν 6interleave απο την αρχη.αν εισαι σε alcatel θελει μια μικρη αλλαγη

στο profile για να παρεις τα max.να μπει δηλαδη καποιο συγκεκριμενο profile.σε εξοπλισμο δινουν ευτυχως technicolor 5136.

σταματησαν το zte.yeaaaa.

το τηλεφωνο ειναι tdm.μετα δορυφορικο πιατο αλλα παιζει και novago για οταν θες να δεις κατι σε laptop,tablet Κτλ.

Δημοσ.

Δεν εχω fastpath. Οποτε αν βαλω margin 6 και fastpath, μπορει να μη δω και καμια διαφορα.

Firmware update δε βρισκω παντως.

Δημοσ.

Δεν εχω fastpath. Οποτε αν βαλω margin 6 και fastpath, μπορει να μη δω και καμια διαφορα.

Firmware update δε βρισκω παντως.

το adb εχεις?ναι μπορει να μην υπαρχει firmware ή μπορει απλα να το περναει η cyta remotely αντι για τον χρηστη λογω οτι σου δινει και τηλεφωνο πανω απο το ρουτερ.

αν εχεις 16-17 mbit με 9 margin και interleave τοτε αν πας 6 margin με fast θα ερθεις περιπου το ιδιο.ισως να ανεβεις λιγακι σε ταχυτητα κανα 0,5 mbit.αν μεινεις Interleave ναι θα δεις παραπανω ταχυτητα απο οτι εισαι τωρα και θα εχεις το ιδιο Ping.γενικα οσο μενεις interleave ασχετα με το margin θα βλεπεις το ιδιο ping.αν πας fast θα κατεβει το ping και θα κατεβει η ταχυτητα.επισης οσο πεφτεις margin ανεβαινει η ταχυτητα.οσο ανεβαζεις margin πεφτει η ταχυτητα.το βασικο ειναι βεβαια τι θα σου βαλουν και αυτοι.θα στο ριξουν στο 6?και αν στο ριξουν θα δεχτουν να το κανουν με fast αν θες fast?αν επαιζες τοσο καιρο interleave και δεν εχεις παραπονο αστο ετσι ωστε να εχεις και παραπανω ταχυτητα και σταθεροτητα.αν τωρα θες μικροτερο ping απο αυτο που εχεις τοτε πας fastpath.αν δεν σου βαλουν 6 margin και στο αφησουν 9 και σου βαλουν fast τοτε λογικα θα χασεις 1 mbit με 1,2 καπου εκει λογικα ΠΑΝΤΑ

το Ping απο 80-95 θα γινει κανα 60-75 λογικα με fast path.νομιζα οτι ειχες ηδη fast path για αυτο σου ειπα θα παει κανα 110 με interleave.

Δημοσ.

Με πηραν τηλεφωνο και ειπαν οτι στο 6 ισως ειναι ασταθης η γραμμη. Τους λεω να το βαλουν 8 τοτε και θα δουμε. Οντως το αλλαξαν. Απο 16.000 που κλειδωνα τωρα κλειδωνει 16.700. Δλδ πολυ μικρη η διαφορα.. Τι να πω..

Αν δω οτι η γραμμη δεν εχει αποσυνδεσεις για μια εβδομαδα θα τους πω να μου το πανε στο 6. Παντως δε βλεπω να ανεβαινω πανω απο 18.000 και τρελαινομαι.. Σε αλλους παροχους πιανουν μεχρι και 19.000-20.000. Ακομα και σε χωρια..

Παντως μπορει να φταιει και το router. Ισως και η cytavision. Δε ξερω..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με πηραν τηλεφωνο και ειπαν οτι στο 6 ισως ειναι ασταθης η γραμμη. Τους λεω να το βαλουν 8 τοτε και θα δουμε. Οντως το αλλαξαν. Απο 16.000 που κλειδωνα τωρα κλειδωνει 16.700. Δλδ πολυ μικρη η διαφορα.. Τι να πω..

Αν δω οτι η γραμμη δεν εχει αποσυνδεσεις για μια εβδομαδα θα τους πω να μου το πανε στο 6. Παντως δε βλεπω να ανεβαινω πανω απο 18.000 και τρελαινομαι.. Σε αλλους παροχους πιανουν μεχρι και 19.000-20.000. Ακομα και σε χωρια..

Παντως μπορει να φταιει και το router. Ισως και η cytavision. Δε ξερω..

δεν θα ειναι ασταθης το πιο πιθανο αφου εχεις καλη γραμμη αλλα και ασταθης να ειναι απλα τους ξαναπερνεις τηλεφωνο και τους λες να στο βαλουν στο 8.και 16700 μια χαρα ειναι.ναι δεν θα πας παραπανω απο 18.τι τρελαινεσαι?πλακα μας κανεις?εχεις 18 mbit και δεν σου κανει?εδω αλλοι δεν εχουν καν 2 mbit .δεν εχει σημασια αν ειναι χωριο ή αν ειναι πολη το εχουμε ξαναπει.οτι πχ καποιος ειναι αθηνα δεν σημαινει οτι πρεπει να παιξει καλυτερα απο καποιον που ειναι στο κολοκοτρονιτσι.παντα εχει να κανει α.η αποσταση β.σε λιγοτερο ποσοστο ποσοι εχουν adsl πανω στο καλωδιο διοτι δημιουργειται crosstalk.τα20 που μπορει να ειχες δει καποτε δεν σημαινει οτι θα τα ξαναδεις.τοτε μπορει να ειχαν 10 ατομα adsl στο καλωδιο σου και τωρα 100 οποτε θα χασεις λογω crosstalk.οτι εισαι τυχερος και εδω και στο χωριο πετυχες ταχυτητες 17+ δεν σημαινει κατι΄.που να πας σε καμια περιοχη που παιζουν max 2-3 mbit να δω τι θα παεις.ο μεσος ορος συνδεσεων ειχε βγει κοντα στα 10 mbit οσο θυμαμαι.αλλιως αν θες παραπανω γυρνα το σε vdsl.λογικα θα πρεπει να παιξεις κανα 30-35 ανετα.

Δημοσ.

Αν και διαβαζω οτι πολλοι βαζουν vdsl και αντι να ανεβουν, πεφτουν!

Αραγε να εχω καλες ταχυτητες συμφωνα με τα στατιστικα της γραμμης μου;

Δημοσ.

Αν και διαβαζω οτι πολλοι βαζουν vdsl και αντι να ανεβουν, πεφτουν!

Αραγε να εχω καλες ταχυτητες συμφωνα με τα στατιστικα της γραμμης μου;

με 9,5 attenuation που βλεπω θεωρητικα πρεπει να εχεις 30-35 ανετα ισως και 40+ αρκει και η καλωδιωση στο σπιτι να ειναι σωστη.διαφερει λιγο η καλωδιωση του vdsl απο του adsl.και το 5 στο Up λογικα θα το εχεις.λογικα παντα.απο εκει και περα εξαρτατε αν θα βαλεις πακετο 30 με 2,5 ή 50 με 5.μπορεις να δοκιμασεις πχ το πρωτο πακετο και αμα η γραμμη αντεχει(θα φανει απο τα χαρακτηριστικα ) τοτε να πας στο 50/5.

καποιοι βαζουν vdsl και ο παροχος ειδικα οταν μιλαμε για Kv μπορει να τους βαλει σε fast path οποτε σιγουρα εχουν καλυτερο ping απο οτι σε interleave.ειτε fast στο up ειτε fast και στο Up και στο down.οποτε σιγουρα κερδιζουν απο αυτο.πιο πολυ το fast παιζει σε αυτους που παιρνουν απο το kv διοτι οσοι ειναι απο το αστικο κεντρο τους βαζουν Interleave για μεγαλυτερη σταθεροτητα.αν ο αλλος ειναι απο kv και fast να βαλει και στο Up και στο down δεν θα χασει σε ταχυτητα συνηθως(εκτος αν εχει θεμα η καλωδιωση).αντιθετως κερδιζει στο ping.:)

παντως ναι εχεις πολυ καλη γραμμη για vdsl.επισης οτι βαζεις vdsl και αυξανει η ταχυτητα δεν σημαινει οτι πρεπει να αυξηθει το Ping.απλα εχεις παραπανω ταχυτητα επειδη εκμεταλευεσαι παραπανω συχνοτητες.απο εκει και περα την διαφορα θα την κανει το fast και το interleave.

για την καλωδιωση για το vdsl κοιτα αυτα.

http://www.insomnia.gr/topic/535486-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-vdsl/

http://www.insomnia.gr/topic/515704-%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%B4%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-vdsl/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...