Luxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Εχω adsl2+. Εαν παω σε adsl2 ή adsl, θα εχω καλυτερα Pings στα παιχνιδια online; Επισης τι ειναι το annex m; Σε τι διαφερει απο τα κλασσικα annex a; Ακουω οτι ειναι καλυτερο για τα παιχνιδια.
Peperone Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 to annex a είναι pstn γραμμή και το annex b είναι isdn γραμμή. θεωρητικά το annex m πάει και παραπάνω από 2 mbit μέχρι 3,5 mbit upload αν το δίνει ο provider
Luxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 H cyta εχει annex m; Εχω την 24αρα συνδεση. Παντως τωρα που εβαλα το router σε 992.3 (adsl2), το Ping ειναι πιο σταθερο σε σχεση με το 992.5 ( adsl2+). Ισως να τυχαινει.
SPANK Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Έχω διαβάσει και εγω οτι ορισμένοι που ειναι σε annex m εχουν καλύτερο upload τώρα αν θα εχεις τοσο μεγάλυδιαφορά σε pings δεν ξέρω και δεν νομίζω να σου πω την αλήθεια. Ποσο εχεις δηλαδή τώρα ?
Peperone Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 === Τα πρότυπα του ADSL === ! Όνομα προτυπου || Κοινή ονομασία || Μέγιστος ρυθμός λήψης || Μέγιστη ρυθμός αποστολής |- | ANSI T1.413 Issue 2|ANSI T1.413-1998 Issue 2 || ADSL || 8 Mbit/s || 1.0 Mbit/s |- | ITU G.992.1 || ADSL ([[G.DMT]]) || 8 Mbps || 1.0 Mbps |- | ITU G.992.1 Annex A || ADSL over POTS || 8 Mbps || 1.0 Mbps |- | ITU G.992.1 Annex B || ADSL over ISDN || 8 Mbps || 1.0 Mbps |- | ITU G.992.2 || ADSL Lite ([[G.Lite]]) || 1.5 Mbps || 0.5 Mbps |- | ITU G.992.3/4 || ADSL2 || 12 Mbps || 1.0 Mbps |- | ITU G.992.3/4 Annex J || ADSL2 || 12 Mbps || 3.5 Mbps |- | ITU G.992.3/4 Annex L || RE-ADSL2 || 5 Mbit/s || 0.8 Mbit/s |- | ITU G.992.5 || ADSL2+ || 24 Mbit/s || 1.0 Mbit/s |- | ITU G.992.5 Annex L || RE-ADSL2+ || 24 Mbit/s || 1.0 Mbit/s |- | ITU G.992.5 Annex M || ADSL2+ || 24 Mbit/s || 3.5 Mbit/s
Luxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Λογικα δε θα μπορω να παω σε annex m, αφου ειναι μεγαλυτερη συνδεση απο αυτη που πληρωνω. Σωστα; 992.3 εχω πεσει σε download, συγχρονιζει στα 10.500 απο 16.000, αλλα νομιζω οτι το Ping ειναι πιο σταθερο. Παντως δε νομιζω οτι το Upload βοηθαει με το Ping στα online games. **** Το δοκιμασα τελικα, και δε με βαζει σε annex_m.
SPANK Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Λογικα δε θα μπορω να παω σε annex m, αφου ειναι μεγαλυτερη συνδεση απο αυτη που πληρωνω. Σωστα; 992.3 εχω πεσει σε download, συγχρονιζει στα 10.500 απο 16.000, αλλα νομιζω οτι το Ping ειναι πιο σταθερο. Παντως δε νομιζω οτι το Upload βοηθαει με το Ping στα online games. **** Το δοκιμασα τελικα, και δε με βαζει σε annex_m. Δεν ειμαι 100 % σίγουρος αλλα νομιζω για να πας σε annex m πρέπει να το ζητήσεις να σε βάλουν
rfc Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Φιλε στοχα πει εγω σε αλλο ποστ που ειχες ανοιξει να το αλλαζεις ετσι για καλυτερο ping.
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Εχω adsl2+. Εαν παω σε adsl2 ή adsl, θα εχω καλυτερα Pings στα παιχνιδια online; Επισης τι ειναι το annex m; Σε τι διαφερει απο τα κλασσικα annex a; Ακουω οτι ειναι καλυτερο για τα παιχνιδια. ναι ισχυει οτι θα εχεις καπως καλυτερο Ping>οχι καμια τρομακτικη διαφορα αλλα θαειναι καλυτερα.εκτος αν ο παροχος σου υποστηριζει fast path οποτε θα παιζεις πολυ καλυτερα γενικα.το annex m παραπανω upload.δεν το δινουν ολοι οι παροχοι και σε καποιους το πληρωνεις εξτρα.δινουν μεχρι 2 mbit upload οι παροχοι που δεν σημαινει οτι θα το πιασεις ευκολα και επισης δεν δινουν fast path σε annex m συνηθως οποτε δεν θα κερδιζεις σε ping παρα μονο σε Upload speed. H cyta εχει annex m; Εχω την 24αρα συνδεση. Παντως τωρα που εβαλα το router σε 992.3 (adsl2), το Ping ειναι πιο σταθερο σε σχεση με το 992.5 ( adsl2+). Ισως να τυχαινει. δεν θυμαμαι να εχει αλλα δεν θα κερδισεις σε Ping. Έχω διαβάσει και εγω οτι ορισμένοι που ειναι σε annex m εχουν καλύτερο upload τώρα αν θα εχεις τοσο μεγάλυδιαφορά σε pings δεν ξέρω και δεν νομίζω να σου πω την αλήθεια. Ποσο εχεις δηλαδή τώρα ? καλυτερο Upload ναι.μικροτερο ping οχι. Λογικα δε θα μπορω να παω σε annex m, αφου ειναι μεγαλυτερη συνδεση απο αυτη που πληρωνω. Σωστα; 992.3 εχω πεσει σε download, συγχρονιζει στα 10.500 απο 16.000, αλλα νομιζω οτι το Ping ειναι πιο σταθερο. Παντως δε νομιζω οτι το Upload βοηθαει με το Ping στα online games. **** Το δοκιμασα τελικα, και δε με βαζει σε annex_m. δεν βοηθαει.β.δεν βαζεις απλα annex m και παιζει.πρεπει να σε γυρισει και ο παροχος αλλιως δεν παιζει. Δεν ειμαι 100 % σίγουρος αλλα νομιζω για να πας σε annex m πρέπει να το ζητήσεις να σε βάλουν σωστος.
SPANK Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Γενικά το upload στην 24αρα ειναι πολύ κακο οποτε και σε annex m να πηγαίναμε καλα κρασία δεν βλέπω και την τρομερή βελτίωση που να αξίζει μιλώντας παντα για την υπάρχουσα " εως " adsl αλλα και vdsl τεχνολογία
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Γενικά το upload στην 24αρα ειναι πολύ κακο οποτε και σε annex m να πηγαίναμε καλα κρασία δεν βλέπω και την τρομερή βελτίωση που να αξίζει μιλώντας παντα για την υπάρχουσα " εως " adsl αλλα και vdsl τεχνολογία για να πετυχεις 2 mbit upload θες 6 margin στο down και β.να εισαι κοντα στο αστικο κεντρο αλλιως τα 2 δεντα πετυχαινεις.τα 3,5 ειναι μαλλον ονειρο στο adsl.στο vdsl οκ παμε αλλου.στην vdsl τα 10 που δινουν καποιοι παροχοι ειναι πολυ καλο.πιο πανω δεν θα δωσουν για τον ευνοητο λογο οτι πολλες επιχειρησεις πληρωνουν οπτικες με σκοπο το symmetric οποτε θα χαθουν εσοδα αποεκει.για αυτο και ο οτε πιστευω τελευταια στιγμη μειωσε τα Upload.δεν παιρνεις βεβαια οπτικη η μισθωμενο μονο για το symmetric αλλα και για αλλους λογους.αλλα και το Upload ειναι ενας λογος καποιος να κοψει εναμισθωμενο που εχει πολλαπλασιο κοστος.
Luxx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Current Connection Speed Downstream Rate: 15975 Kbps Upstream Rate: 1022 Kbps Downstream Line Measured Values Maximum Attainable Rate: 18016 Kbps Noise Margin: 10.0 dB Line Attenuation: 9.5 dB Power: 0.0 dBmV Upstream Line Measured Values Maximum Attainable Rate: 1236 Kbps Noise Margin: 15.1 dB Line Attenuation: 7.5 dB Power: 12.6 dBmV Αυτα ειναι τα στατιστικα του router. Ειναι λογικο να λεει οτι η μεγιστη δυνατη ταχυτητα ειναι στα 18016kbps; Αν και πανω απο 16000kbps δε παει ποτε.. Μου φαινεται οταν ληξει η συνδρομη θα βαλω conn-x να ηρεμησω.. Πανω απο 1,2 MB/s δε κατεβαζω εδω και 1 χρονο.. Ισως με την VDSL να πετυχω καλυτερες ταχυτητες; Εχω cyta. Δε ξερω αν ειναι η ιδεα μου, αλλα πριν 2-3 χρονια που ειχα forthnet, επιανα μεχρι και 2,2 MB/s.. Ακομα και στο πατρικο μου ( χωριο διπλα στη θεσσαλονικη [Εγω μενω στο Βυρωνα]) πιανω πανω απο 1,7MB/s με forthnet.
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Current Connection Speed Downstream Rate: 15975 Kbps Upstream Rate: 1022 Kbps Downstream Line Measured Values Maximum Attainable Rate: 18016 Kbps Noise Margin: 10.0 dB Line Attenuation: 9.5 dB Power: 0.0 dBmV Upstream Line Measured Values Maximum Attainable Rate: 1236 Kbps Noise Margin: 15.1 dB Line Attenuation: 7.5 dB Power: 12.6 dBmV Αυτα ειναι τα στατιστικα του router. Ειναι λογικο να λεει οτι η μεγιστη δυνατη ταχυτητα ειναι στα 18016kbps; Αν και πανω απο 16000kbps δε παει ποτε.. Μου φαινεται οταν ληξει η συνδρομη θα βαλω conn-x να ηρεμησω.. Πανω απο 1,2 MB/s δε κατεβαζω εδω και 1 χρονο.. Ισως με την VDSL να πετυχω καλυτερες ταχυτητες; Εχω cyta. Δε ξερω αν ειναι η ιδεα μου, αλλα πριν 2-3 χρονια που ειχα forthnet, επιανα μεχρι και 2,2 MB/s.. Ακομα και στο πατρικο μου ( χωριο διπλα στη θεσσαλονικη [Εγω μενω στο Βυρωνα]) πιανω πανω απο 1,7MB/s με forthnet. ναι ειναι φυσιολογικο να εχει διαφορετικο data rate απο το max rate(attainable) αφου εχεις 10 margin. ζητα απο την cyta Να σου βαλει 6 margin να δεις πως θα πας 18+ κανονικα πρεπει να κατεβαζεις με 1,6 οπως εισαι τωρα εκτος αν εισαι με wireless και σε κοβει το wireless οποτε εκει κανε μια δοκιμη με καλωδιο.αν με καλωδιο εισαι οκ τοτε δοκιμασε αλλο καναλι στο wireless, δοκιμασε πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου,βαλε πιο νεο firmware στο ρουτερ,κλεισε firewall. εκτος αν μετα ειναι πιτα το dslam και για αυτο δεν παει παραπανω.αλλα αν ειναι πιτα τοτε σε ωρες που δεν ειναι αιχμης πχ 03:00 - 07:00 θα πρεπει να παιζεις τερμα.εκτος αν εχει φαει κανα σκαλωμα το ρουτερ και θελει hard reset. ναι εχεις μια χαρα αποσταση για να βαλεις vdsl απο το αστικο κεντρο εκτος αν εχουν αλλαχτει και τα καφαο με τα νεα kv Και μπορεις να βαλεις και απο εκει. ναι η forthnet σου δινει 6 margin οποτε για αυτο συγχρονιζες μαλλον κοντα στα 22 mbit.οποτε ζητα 6 margin και δες ποσο θα πας.μπορει να μην πας 22 οπως με forthnet Λογω οτι οκ μπορει να εχουν ενεργοποιηθει παραπανω ατομα με adsl οποτε και να εχεις crosstalk αλλα σιγουρα θα κερδισεις τουλαχιστον 2 mbit.Μην σου πω και παραπανω. απλα η forthnet δινει 6 margin απο default.η cyta δινει ειτε 8 ειτε 10 οπως φαινεται για αυτο βλεπεις μια μειωμενη αποδοση.μετα βεβαια ειναι και θεμα ρουτερ.ελπιζω να μην εχεις κανα zte.απλα το κακο στην cyta ειναι οτι αμα αλλαξεις ρουτερ χανεις την τηλεφωνια.ενας λογος που δεν θα βαζα cyta και γενικα παροχο που εχει voip και δεν μου δινει τα στοιχεια για να σεταρω δικο μου ρουτερ. παντως τυχερος εισαι.οπου μενεις εχεις καλη ταχυτητα.πριν νοικιασεις σπιτι κοιτας αν εχει κοντα οτε? θεωρητικα απο παροχο σε παροχο δεν θα δεις διαφορες στο συγχρονισμο μεγαλες αφου τον ιδιο χαλκο παιρνεις.οι διαφορες ειναι συνηθως θεμα εξοπλισμου και θεμα margin.πχ η hol απο default δινει 11 margin που κοβει τρελλα ταχυτητα.πρεπει να ζητησεις για να στο κανουν ειτε 9 ειτε 6. ο οτε δινει 9 .η forthnet 6. η wind δεν ξερω αλλα νομιζω στο ριχνουν στο 6 αμα θες.παντως ωραια γραμμη για vdsl απλα να ξερεις οτι ισως χρειαστουν μερικες αλλαγες στην καλωδιωση στο σπιτι για να παρεις τα μεγιστα απο το vdsl. connex δεν αξιζει γιατι το μικροτερο margin ειναι το 9 συν οτι δινουν και zte router που ειναι για πεταμα. επισης δεν ξερω μηπως περα απο το margin αναμεσα σε Forthnet και cyta αλλαζει και το output power και για αυτο ισως βλεπεις max attainable 18 αντι για παραπανω.δυστυχως το ouput power δεν το γραφει στα χαρακτηριστικα σου για το download.το δειχνει 0.0 ενω στο upload το δειχνει.αλλα δεν μας νοιαζει τοu Up. εδω τα links για το vdsl http://www.insomnia.gr/topic/515704-%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%B4%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-vdsl/ http://www.insomnia.gr/topic/535486-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-vdsl/ μπορει πχ και στο πατρικο σου να φορας καποιο Profile απο forthnet και να υπαρχει περιθωριο για καλυτερη ταχυτητα ακομα.σιγουρα και το πατρικο σου ειναι κοντα στον οτε για να εχεις 1,7.δεν εισαι δηλαδη πανω απο 1000 -1500 μετρα μαλλον
Luxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Αν ζητησω margin 6, τι μειονεκτηματα θα εχω; Πιο ασταθη συνδεση; Οχι καταλληλη για online gaming; Θα αυξηθει το Ping τα παιχνιδια; Ειναι το αντιθετο απο το fastpath; Γιατι λογικα, αφου θα ανεβει το sync, θα ανεβει και το Ping.. Πως το ζηταω; Τηλεφωνικα; Θα καταλαβουν αυτο που τους λεω; Ποσες ημερες θα χρειαστει για να γινει η αλλαγη; **Παντως παλαιοτερα που ειδα κατι ποστς, μου ειχες πει οτι η cyta δεν δινει margin κατω απο 9. Αλλαξε πλεον;**
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα