navarino Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Έχω δυο φορητούς υπολογιστές, ένα Toshiba A100-906 και ένα Sony VPCE-B1S1E. Επειδή τον τελευταίο καιρό ο Toshiba έκανε κάτι περίεργα με την οθόνη του ενεργοποίησα και του ρύθμισα την απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας προκείμένου να τον χειρίζομαι απο τον Sony. Εδω και καμία 10 μέρες η οθόνη του Toshiba μας τελείωσε. Όταν τον ενεργοποιώ, ανάβει το backlight της οθόνης αλλά στην οθόνη δεν δείχνει τίποτα απολύτως. Μέσω της απομ. επιφ. εργ. όμως ο υπολογιστής μπορεί να αναπαράγει αρχεία βίντεο καθώς και βίντεο στο youtube. Το ερώτημα μου είναι αν τα έπαιξε η οθόνη, το inverter ή η κάρτα γραφικών? Ή ότι αλλό εσείς νομίζετε. Ο Toshiba είναι αγορασμένος τέλη 2006 και έχει κάτι παραπάνω απο 24.000 ώρες λειτουργίας. Μπορώ απροβλημάτιστα να κάνω ότι έκανα και πριν μέσω απομ. επιφ. εργ. αλλά αν η επισκευή της ζημίας είναι κάπως φτηνή πιστεύω πως με συμφέρει να τον επισκευάσω. Κάτι ακόμα για να μην ανοίγω νέο θέμα. Αν κάποιος δεν βιάζεται να κάνει μια αγορά φορητού τώρα, είναι καλύτερα να περίμένει να βγούν οι νέες υλοποιήσεις με τους νέους επεξεργαστές τόσο απο Intel οσο και απο AMD ή οι διαφοές στην απόδοση δεν θα είναι και πολύ μεγάλες σε σχέση με το σημερινό hardware?
navarino Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δεν μπορώ να το ελέγξώ αυτό γιατί του έχω ξηλώσει την έξοδο εικόνας αρκετά χρόνια τώρα.
GREGKERKYRA Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Αν μπορείς να βρεις Inverter πιθανών αυτός φταίει αλλά μου φαίνεται πάει πακέτο με την οθόνη (60-70€) Υπάρχει και ξεχωριστά με μια πρόχειρη ματιά που έριξα ~20€ Περίμενε και σε άλλες απόψεις πριν καταλήξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα