kanesaxo Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Γνωρίζει κανείς κάποιο προγραμματάκι; Τις φωτό τις είχα στην "εσωτερική" μνήμη της συσκευής, μιας και δεν εχω ακόμη SD. Οτι πρόγραμμα και να δοκίμασα, δε την βλέπει... Θα ήμουν υποχρεος, σε οποιον μπορεί να βοηθήσει.
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα [B]Κινητη κ Σταθερη Τηλεφωνια[/B]. Παρακαλώ να ελέγχετε [B]προσεκτικά[/B] τις περιγραφές των ενοτήτων στον [url="http://www.insomnia.gr/index"]κεντρικό κατάλογο του forum[/url] ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
kanesaxo Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Εφαρμογή σε πισί για data recovery κινητού, πως ταιριάζει στο "mobile software" ; Τεσπα. Αν γνωρίζει κανείς, γιατί έχω χάσει με την επαναφορά κάποιες φωτό της δουλειάς μου...
GRG13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Αν εισαι ροοτ κατεβασε απο το Play Store to Undelete for Root Users
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Εχει να κανει με το λειτουργικο της συσκευης και οχι με το hardware. Ριξε μια ματια στο sticky της κατηγοριας. Οπως και να εχει, δεν ειναι καν σαφες πως θελεις εφαρμογη για πισι. Δεν εχω υποψη μου καποια, αλλα εχει αναφερθει αυτη για το κινητο και λεγεται πως ειναι καλη https://play.google.com/store/apps/details?id=fahrbot.apps.undelete&hl=en Εδιτ: Με προλαβαν.
kanesaxo Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δυστυχώς δεν είμαι ροοτ. Βρήκα έναν οδηγό για το ρουτάρισμα ομως χθές. Επειδή ομως το διάβασα βιαστικά, ανέφεραν πως με το ροοτ χάνεις εγγύησης. Δηλαδή πρέεπι να γίνει Unroot αν χρειαστεί να πάει σέρβις. Και να μηδενίσει κάποιον...counter? και συναφή... Παντως μόνο με ροοτ μπορώ να βρώ τα δεδομένα (μια ελπίδα), διότι δεν μπορεί αλλιώς να κάνει mount την εσωτερική μνήμη στο πισί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα