chrismilo91 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 καλησπερα παιδια σημερα αλλαξα τον κοδικο απο το roruter μου ειναι ενα thomson Και μολις παο να κανο Login στην Ip που ειναι για να μπο να δω της ρυθμησης βαζω τον κοδικο και ονομα δεν ξερω τη να βαλω πρην με συνδεε αυτοματα μεσω της Ip και τωρα δεν ξερω τη να βαλω για ονομα για να μπω να δω της ρυθμησης μου επισης ουτε στο ρουτερ Πισω δεν γραφει κανενα username μηπως εχετε ιδεα τη ονομα να βαλω??
karmen1983 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 admin ή administrator βάλε.Αλλά βάλε και έναν ορθογραφικό έλεγχο και κανένα κόμμα ρε αδερφέ, μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω.
chrismilo91 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 αυτό εξηγώ ότι ξέχασα τον κωδικό μήπως έχετε καμιά ιδέα για να τον κανο reset?
karmen1983 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 βρε όνομα δεν είπες ότι δε ξέρεις τι να βάλεις; Δοκίμασε αυτό που σου είπα
chrismilo91 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 και όνομα και κωδικό το όνομα που έβαλες το δοκίμασα δεν είναι reset τον κωδικο πως κανό
karmen1983 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 και όνομα και κωδικό το όνομα που έβαλες το δοκίμασα δεν είναι reset τον κωδικο πως κανό Κουπιά έχεις; Δοκίμασε και το Administrator με κεφαλαίο το πρώτο A και στο κωδικό βάλε κενό. Αν δεν δουλέψει βάλε στο κωδικό το serial του ρούτερ. Αν δεν δουλέψει και αυτό κάνε hard reset το ρούτερ και ξανασέταρε το μετά. 2
spirosd2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 υπάρχει κουμπάκι reset πίσω, πατά το για 20 δευτερόλεπτα και θα κάνει reset, τα στοιχεία για να συνδέθεις τα γράφουν τα ρουτερ από κάτω, αν γράφουν μόνο τον κωδικό το user θα είναι μαλλον admin, αλλιώς θα λέει στο Manual ποιο είναι... Η απλά πες πιο ρουτερ ακριβώς έχεις να δούμε ακριβώς τι πρέπει να κανείς...
chrismilo91 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Κουπιά έχεις; Δοκίμασε και το Administrator με κεφαλαίο το πρώτο A και στο κωδικό βάλε κενό. Αν δεν δουλέψει βάλε στο κωδικό το serial του ρούτερ. Αν δεν δουλέψει και αυτό κάνε hard reset το ρούτερ και ξανασέταρε το μετά. τα δοκίμασα όλα το τελευταίο τη εννοείς πως να το κανό?
spirosd2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Φιλαράκο είσαι λιγάκι καθυστερημένος έτσι δεν έξηγείτε αλλιώς, σου έχω γράψει ήδη πως να κάνεις reset... υπάρχει κουμπάκι reset πίσω, πατά το για 20 δευτερόλεπτα και θα κάνει reset, τα στοιχεία για να συνδέθεις τα γράφουν τα ρουτερ από κάτω, αν γράφουν μόνο τον κωδικό το user θα είναι μαλλον admin, αλλιώς θα λέει στο Manual ποιο είναι... Η απλά πες πιο ρουτερ ακριβώς έχεις να δούμε ακριβώς τι πρέπει να κανείς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα