Προς το περιεχόμενο

[tablet] 9'' Α13 all winner +keyboard bundle 99€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι μωρέ δε βάζω άλλα.

Απλά είπα να μη γεμίσω το κεντρικό υπο-forum με καινούρια threads.

Δημοσ.

Με 480χ800 ανάλυση σε 9" τάμπλετ, 512mb ram και μονοπύρηνο cpu δεν πας πουθενά την σήμερον.

Και τσάμπα να τα έδινε που λέει ο λόγος δεν θα με συγκινούσαν, πόσο μάλλον να δώσω και 60 - 70 λίρες.

Φιλικά πάντα. :)

p.s. εν τω μεταξύ και οι μπαταρίες τους πολύ μικρές.

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς παρεξήγηση αλλά αν βάλετε όλα τα tablets του eBay ως προσφορές εδώ μέσα κοιτόντας απλά την κατηγορία tablets του skroutz

1) Θα χρειαστεί τα παιδιά να φτιάξουν ξεχωριστό subforum

2) 9 στις 10 περιπτώσεις δεν θα είναι προσφορές, απλά normal τιμές που ο thread starter θα νομίζει ότι είναι καλές.

• Like 5
Δημοσ.

E να αυτο το subforum (ή το 'ενα γενικο θεμα') ειχα προτεινει κι εγω προσφατα γιατι κατα καιρους εμφανιζονται "επιδρομες" ακριβως τετοιων θεματων εδω (αντε αν δεν ειναι ebay να ειναι απευθειας απο κινεζικο site)... και φυσικα ισχυει και το #2 που εγραψες :)

Δημοσ.

Η μονη χρησιμοτητα αυτων των ταμπλετ ειναι να σε κανει να μισησεις τα ταμπλετ.

Δημοσ.

Η μονη χρησιμοτητα αυτων των ταμπλετ ειναι να σε κανει να μισησεις τα ταμπλετ.

Εφόσον δεν χαλάσει ένα tablet μπορείς να το κάνεις αν δεν σε ικανοποιεί

- ψηφιακή κορνίζα

- μηχανάκι για torrent

- μόνιμα ανοιχτό μηχανάκι για msn/skype/facebook (εφόσον μπορείς να αντέξεις να απαντάς σε όλους όλη μέρα ή φτιάχνεις έναν νέο λογαριασμό για 3-4 άτομα)

Έχω ένα τραγικό αρχαίο tablet με Android 1.6 (δεν χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο) με usb keyboard/mouse/HDD το έχω βάλει για σχεδόν όλα τα παραπάνω. Μόνιμα στο ρεύμα (έχω αφαιρέσει τις μπαταρίες) καίει από 6-11W ανάλογα το τι κάνει εκείνη την στιγμή και πόσο φωτεινή έχω επιλέξει να είναι η οθόνη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...