Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δυο απορίες πάνω στην εγγραφή τηλεοπτικού προγράμματος σε samsung smart tv:

1. Πως γίνεται να μεταφέρω τις εγγραφές στον υπολογιστή?

2. Όταν προγραμματίζω να γράψει κάτι τις περισότερες φορές το πρόγραμμα καθυστερεί να αρχίσει διότι ποτέ δεν το τηρούν και έτσι αργεί και να τελειώσει με αποτέλεσμα να μην γράφετε το τέλος. Υπάρχει τρόπος να ρυθμίσω την τηλεόραση να γράφει πάντα επιπλέον 10-20 λεπτά ώστε να γράφεται και το τέλος?

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ποια τηλεοραση εχεις;

Αυτο που ρωτας,ειναι εφικτο,αφου,αντι να βαλεις προγραμματισμενη εγγραφη π.χ...

Ξεκινα η ταινια 6 η ωρα,και τελειωνει 8;

Βαζεις στον προγραμματισμο 5,55,και 8:10.

Παντως δεν καταλαβα τι ρωτησες.Μπορεις να το πεις πιο απλα.

Εγγραφες κανεις μεχρι τωρα;Και αν ναι,χρησιμοποιεις σκληρο δισκο,φλασακι;

Εκει που θα κανεις την εγγραφη,και εφοσον εχεις ψηφιακο σημα στην τηλεοραση,θα δεις μεσα αρχειο βιντεο σε ΜP4.

Δημοσ.

Η τηλεόρασή μου είναι η Samsung Smart TV UE32ES6710SXXH Δεν μπορώ το κάνω αυτό διότι έχει απλά να επιλέξω ποια εκπομπή θέλω να γράψω και η τηλεόραση ξέρει υπουίθετε πότε αρχίζει και πότε τελειώνει ανάλογα με το τι λέει το συγκεκριμένο κανάλι, δεν έχει προβλέψει όμως ότι τα κανάλια δεν τηρούν το πρόγραμμα...

Έχω σκληρό δίσκο, όμως για να δουλέψει στην τηλεόραση πρέπει να τον κάνει format το οποίο δεν αναγνωρίζει ο υπολογιστής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ριξω μια ματια στην δικη μου.Διοτι τωρα μπερδευτηκα.

Το να μην εχει προγραμματισμο με χρονο,το βλεπω λιγο καπως.

Αλλιως ισως κανω λαθος εγω.Δωσε λιγο χρονο,και θα δουμε τι μπορουμε να κανουμε.

To διαβασα απο καπου αλλου και στο μεταφερω με αντιγραφη.Αυριο θα δοκιμασω στην δικη μου.Αμεση εγγραφη ψηφιακου καναλιου εκανα,αλλα προγραμματισμενη,με συγκεκριμενη ωρα οχι.Για να ειναι διαθεσιμο η λειτουργια guide,πρεπει λογικα να εχεις ετοιμο με φορματ,ενα εγγραψιμο μεσα για την samsung.Mαλλον θεωρω οτι ετσι το κανεις,αλλα δοκιμασες αν κανει εγγραφη 2 συνεχομενα προγραμματα;Βαλε να γραψει και το επομενο,και στον υπολογιστη μετα αφαιρεσε το.Ειλικρινα αυριο θα το δω,και θα σου πω.

Για την εγγραφή τώρα. Αυτή γίνεται μόνο στα ψηφιακά κανάλια. Έχει ένα κουμπί στο τηλεκοντρόλ που λέει guide και με το οποίο μπάινεις σε ένα μενού που σου δείχνει το πρόγραμμα των ψηφιακών καναλιών. Αν επιλέξεις ποιο πρόγραμμα θέλεις και πατήσεις REC σου βάζει ένα κόκκινα κυκλάκι δίπλα στο πρόγραμμα και την ώρα που λέει ότι αρχίζει ξεκινά και η εγγραφή. Αυτή ξεκινά ακόμα και όταν η tv είναι κλειστή ή συνεχίζει να γράφει ακόμα και αν την κλείσεις. Η βλακεία είναι ότι δεν μπορείς να αλλάξεις κανάλι όπως είχα γράψει καθώς επίσης και κάτι που διάβασα αλλά δεν έιμαι σίγουρος ότι ισχύει. Η εγγραφή γίνεται σε κάποιο format που αναγνωρίζεται μόνο από την Samsung Tv. Δεν δοκίμασα ακόμα να συνδέσω τον σκληρό στο PC για να δω αν το αναγνωρίζει.

Επεξ/σία από Hawk7
Δημοσ.

Για την εγγραφή αυτό κάνω κι εγώ. Από το guide, όμως τα προγράμματα δεν τηρούν το ωράριο που λέει το guide με αποτέλεσμα τα πρώτα 20 λεπτά να είναι το τέλος του προηγούμενου προγράμματος και να μην γράφεται το τέλος της ταινίας.

Δημοσ.

Ηταν θεμα αυτο με τις es. Στα νεα μοντελα τουλαχιστο σου δινει δυνατοτητα να πειραξεις και τηω ωρα χειροκινητα. Εισαι σιγουρος οτι δεν εχει και η δικια σου?

Δημοσ.

<p>Ηταν θεμα αυτο με τις es. Στα νεα μοντελα τουλαχιστο σου δινει δυνατοτητα να πειραξεις και τηω ωρα χειροκινητα. Εισαι σιγουρος οτι δεν εχει και η δικια σου?</p>

Νομίζω δεν έχει διότι την έχω ψάξει αρκετά στις ρυθμίσεις κλπ και στο emanual λέει μόνο με τον άλλο τρόπο από το guide. Ξέρεις μήπως πως γινεται στα νεα μοντελα να δοκιμασω να κανω το ιδιο?

Δημοσ.

Στα νεα μοντελα F series το εμφανίζει σαν επιλογη διπλα στον τιτλο. Το βρίσκεις σχετικά ευκολα. Στα παλια νομιζω δουλεύει μονο μεσω EPG.

Δημοσ.

<p>Στα νεα μοντελα F series το εμφανίζει σαν επιλογη διπλα στον τιτλο. Το βρίσκεις σχετικά ευκολα. Στα παλια νομιζω δουλεύει μονο μεσω EPG.</p>

Το βρηκα τελικα απο το smart hub πρεπει να πηγαινω και να φτιαχνω καθε φορα που θελω να γραψω κατι, νεο προγραμμα... Κριμα και θα ηταν πολυ βολικο να γραφω οτι θελω μονο με ενα πατημα στον τιτλο.

Με την αντιγραφή όμως στον υπολογιστή τι γίνεται??

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μεσω google βρηκα αυτό το post

Αν καταλαβα καλα σε Smart tv μπορούμε να γραψουμε σε σκληρο δισκο ένα πρόγραμμα που βλέπουμε ή να προγραμματίσουμε να γραψει καποιο άλλο ?

Δημοσ.

αυτο που γραφει η tv σου απ οτι ξερω μονο σε αυτην μπορεις να δεις το τι εγραψες, δηλαδη καπου αλλου δε θα μπορεσει να παιξει

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Και εγω ειμαι κατοχος της f8000, και δεν βρισκω την παραπανω επιλογη. Μπορει να βοηθησει καποιος σε αυτο το ξεθαμμενο θεμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...