Προς το περιεχόμενο

tattoo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα σε υιοθετήσω εγώ!

στη πλάτη μωρέ που αλλού στο ύψος κοντά στον τραπεζοειδή μυ

απλά στην πλάτη έχω κάτι ψιλοδερματικά θεματάκια(κάτι σαν ακμή) οπότε πρέπει να το συζητήσω με τον δερματολόγο και να κάνω υπομονή :D

Δημοσ.

χρειάζεται πάντως επιφάνεια να αναπτυχθεί οριζόντια και καλό θα ΄ναι η κλίμακά του να 'ναι μεγάλη για να φαίνεται όμορφα η κάθε λεπτομέρεια του...my opinion

• Like 1
Δημοσ.

χρειάζεται πάντως επιφάνεια να αναπτυχθεί οριζόντια και καλό θα ΄ναι η κλίμακά του να 'ναι μεγάλη για να φαίνεται όμορφα η κάθε λεπτομέρεια του...my opinion

και εγώ αυτό πιστεύω,αμα είναι μικρό θα χάσει πάρα πολύ!

• Like 1
Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι μπορεις να το χτυπησεις κ στηθος.Υποψην απο προσωπικη εμπειρια ειναι τρομερος ο πονος στο στερνο.:-P

Υ.Γ.:Φυσικα κ στην πλατη ειναι πολυ καλο μερος μπορει κ το καλυτερο για το συγκεκριμενο σχεδιο απλα σου προτινα την εναλλακτικη.

Δημοσ.

και εγώ αυτό πιστεύω,αμα είναι μικρό θα χάσει πάρα πολύ!

το πρωτο σχεδιο βεβαια απο το κουρδιστο πορτοκαλι ειναι συνδεδεμενο με οπαδικη φαση,το χρησιμοποιουν πολυ groupακια οπαδων αλλα και οι drughi της juventus το εχουν σαν καθιερωμενο σημα εδω και χρονια.

Απλα σαν ενημερωση σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις και δεν ασχολεισαι καθολου με μπαλα κτλ

• Like 1
Δημοσ.

το πρωτο σχεδιο βεβαια απο το κουρδιστο πορτοκαλι ειναι συνδεδεμενο με οπαδικη φαση,το χρησιμοποιουν πολυ groupακια οπαδων αλλα και οι drughi της juventus το εχουν σαν καθιερωμενο σημα εδω και χρονια.

Απλα σαν ενημερωση σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις και δεν ασχολεισαι καθολου με μπαλα κτλ

ασχολούμαι με μπάλα αλλά δεν είμαι καμια φανατίλα..

το γνωρίζω οτι κάνουν πολλά ταττοο απο clockwork orange πολλοί απο ultras(διάφορων χωρών) αλλά προφανώς δεν με εκφράζει το ίδιο πράγμα που εκφράζει σε αυτούς το tatto αυτό.(δηλαδή απλά και μόνο η βια,που δεν ήταν κατα την γνώμη μου η βια το μύνημα του cubrick στην ταινία αυτή)

Δημοσ.

ρε παιδιά το βλέπετε νορμάλ; όλοι μου λένε ειναι οκ. το θέμα ειναι πως στο ίδιο σημείο στο άλλο πόδι κάνει πολύ καλύτερο recovery.

μιλάω για τι κοκκινίλα στο O. χθεσινή η φωτογραφία, σημερα είναι κάπως καλύτερα απλώς το ένα ειναι τέντα και το άλλο ειναι ετσι.

διαδικασία που ακολουθώ πλέον.

καθάρισμα με χλιαρό νερο 2 φορές τη μέρα
bepanthen ελαφρία στρώση.

οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν καλοδεχούμενη. το έχω βαρέσει λονδίνο και τωρα δεν ειμαι λονδίνο για να πάω στον τυπά.
είναι 5 ημερών.

Screen_Shot_2013_09_30_at_13_45_13.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εδώ και αρκετούς μήνες σκέφτομαι να πάω να χτυπήσω το πρώτο μου tattoo και μιας και μένω Λονδίνο τα τελευταία χρόνια έφτασα στο παρά-ένα να κλείσω και ραντεβού. Αυτό βεβαία πρώτου διαβάσω για ιατρικά θέματα που πρέπει να έχεις υπ'οψην. Έχω έλλειψη G6PD και είναι ένας από τους σοβαρούς λόγους για κάποιον να μην το κάνει. Και ρωτάω τώρα, υπάρχει κάποιος/α στο forum που να έχει έλλειψη και να έχει κάνει? Μιλισε με γιατρο? Πως το έψαξε πριν το κάνει?

Cheers guys.

Δημοσ.

ρε παιδιά το βλέπετε νορμάλ; όλοι μου λένε ειναι οκ. το θέμα ειναι πως στο ίδιο σημείο στο άλλο πόδι κάνει πολύ καλύτερο recovery.

μιλάω για τι κοκκινίλα στο O. χθεσινή η φωτογραφία, σημερα είναι κάπως καλύτερα απλώς το ένα ειναι τέντα και το άλλο ειναι ετσι.

διαδικασία που ακολουθώ πλέον.

καθάρισμα με χλιαρό νερο 2 φορές τη μέρα

bepanthen ελαφρία στρώση.

οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν καλοδεχούμενη. το έχω βαρέσει λονδίνο και τωρα δεν ειμαι λονδίνο για να πάω στον τυπά.

είναι 5 ημερών.

Screen_Shot_2013_09_30_at_13_45_13.jpg

Δεν ειναι τιποτα φιλε.Καθαρισμα με χλιαρο νερο κ σαπουνι,αν μπορεις 3 φορες την μερα θα ηταν ακομα καλυτερο. :-)

Δημοσ.

έχουμε καμιά ιδέα από τι οφείλετε ενώ το άλλο είναι σένιο;

οι μισοί μου λένε με σαπούνι οι άλλοι μισοί χωρίς.

Δημοσ.

έχουμε καμιά ιδέα από τι οφείλετε ενώ το άλλο είναι σένιο;

οι μισοί μου λένε με σαπούνι οι άλλοι μισοί χωρίς.

Αν ειναι το ιδιο "προβλημα" με το δικο μου τοτε απλα εχει περισσοτερο χρωμα.Χωρις σαπουνι πως θα απολυμανθει?Κ κατι αλλο αυτος που στο χτυπησε δεν σου εδωσε οδηγιες για την φροντιδα του ταττουαζ?

Δημοσ.

Αν ειναι το ιδιο "προβλημα" με το δικο μου τοτε απλα εχει περισσοτερο χρωμα.Χωρις σαπουνι πως θα απολυμανθει?Κ κατι αλλο αυτος που στο χτυπησε δεν σου εδωσε οδηγιες για την φροντιδα του ταττουαζ?

έδωσε, αλλά έχω τόσους φίλους με πολλά τατουαζ χρόνια τώρα και ο καθένας λέει ότινανε. ο ενας μην σαπουνι θα το ερεθισεις χειρότερα. αλλος αστο να καλμαρει χωρίς κρέμες κλπ.

τώρα που το ξανακοιτάω σαν να έχει καλμάρει λίγο. αλλά πετάει πετσάκια αν νομιζω καλά και βλέπω καλά απο το ζουμ. το δικό σου έστρωσε πλήρως μετά από πόσο καιρό?

IMG_0790.jpg

Δημοσ.

Όσα έχω κάνει έριχνα μόνο νερό στο πλύσιμο, 2 φορές τη μέρα bepanthol και το ξεπέτσιασμα κράταγε max μια βδομάδα.

Το μελάνιασμα που έχεις εσύ το είχα 2-3 μέρες. Είναι και ανάλογα τον άνθρωπο η αντίδραση του οργανισμού, μην το πάρεις για κανόνα. Μίλα με αυτόν που στο έκανε με κάποιο τρόπο καλύτερα.

Δημοσ.

έδωσε, αλλά έχω τόσους φίλους με πολλά τατουαζ χρόνια τώρα και ο καθένας λέει ότινανε. ο ενας μην σαπουνι θα το ερεθισεις χειρότερα. αλλος αστο να καλμαρει χωρίς κρέμες κλπ.

τώρα που το ξανακοιτάω σαν να έχει καλμάρει λίγο. αλλά πετάει πετσάκια αν νομιζω καλά και βλέπω καλά απο το ζουμ. το δικό σου έστρωσε πλήρως μετά από πόσο καιρό?

IMG_0790.jpg

Δεν εχει στανταρ χρονους να ξερεις.Εμενα απο 2 βδομαδες μεχρι 1 μηνα εκαναν.

Δημοσ.

ναι απλώς αυτό που με παραξανεύει είναι ότι το ένα πόδι είναι τέντα το άλλο όχι. απο την άλλη θα μου πεις διαφορετική πληγή σε κάθε σημείο διαφορετική αντίδραση του οργανισμού.

αν είμουν λονδίνο θα πηγαινα, αλλά τωρα απο μακρία χωρις να το δει τι να μου πει. 
δεν εχω θέμα αμα ειναι νορμαλ όλη η φάση απλώς μην έχουμε καμιά μόλυνση και χαλάσει το πράγμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...