Sarandis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 It is known οτι όποιος έχει tattoo τα έχει σε εμφανές σημείο ωστε να το ξέρει ο εργοδότης.
ADHD Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν θα ηθελα και εγω καποιον με εμφανη tattoo αν ημουν εργοδοτης(ευτυχως δεν ειμαι αλλα οκ.. ) γιατι για παραδειγμα αν θα πρεπει να συναναστραφει με πελατες ο tribal δρακος μπορει να ειναι cool στους 20ρηδες αλλα σε πολλούς αλλους θα χτυπησει παρα πολυ αρνητικα για την επιχείρηση. Εμενα προσωπικά δεν μου αρεσουν καθολου ειδικα στις γυναικες, μου αρέσει το ανθρώπινο σώμα όπως είναι..
tehAllantin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/487445-tattoo/?p=3857224 Δύο χρόνια αργότερα δεν το έχω πατήσει :ρ τώρα εξηγείται το γυμναστήριο!
Fotis13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/487445-tattoo/?p=3857224 Δύο χρόνια αργότερα δεν το έχω πατήσει :ρ Δεν εχεις ακομα? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ??? Πολυ ωραιο το tattoo που θες να κανεις , το σημειο πρεπει να ειναι ελαχιστα χαμηλοτερα απο την φωτο ,επισης εχει το ιδιο μια τραγουδιαρα με extreme σωμα δεν θυμαμαι ονομα . Αν ήμουν εργοδότης ποτέ δεν θα προσλάμβανα κάποιον με τατουάζ. Είμαι υπέρ του να δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία σε φυλακόβιους αλλά όχι στη δικιά μου επιχείρηση... Ναι βεβαια αφου ολοι οσοι εχουν tattoo ειναι φυλακοβιοι...Καλυτερα να μην αποκτησεις δικη σου επιχειρηση με τοσο στενο μυαλο το πιο πιθανο ειναι να την κλεισεις.
YiN Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 τώρα εξηγείται το γυμναστήριο! Κάτσε καλά ρε που κάνω γυμναστική για να πατήσω το τατού :ρ Δεν εχεις ακομα? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ??? Πολυ ωραιο το tattoo που θες να κανεις , το σημειο πρεπει να ειναι ελαχιστα χαμηλοτερα απο την φωτο ,επισης εχει το ιδιο μια τραγουδιαρα με extreme σωμα δεν θυμαμαι ονομα . Ναι βεβαια αφου ολοι οσοι εχουν tattoo ειναι φυλακοβιοι...Καλυτερα να μην αποκτησεις δικη σου επιχειρηση με τοσο στενο μυαλο το πιο πιθανο ειναι να την κλεισεις. Αν μιλάς για ελληνίδα ξέρω ποια λες, αλλα ήταν χοντροκομμένο. Πολύ κακο σχέδιο. Και ναι, πιο χαμηλά. 1
SPANK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Κοντοζηγώνει η μερα για το πρώτο tattoo 15 και σήμερα
Sarandis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Κοντοζηγώνει η μερα για το πρώτο tattoo 15 και σήμερα Καλά, άρχισε να μετράς για το 2ο απο τώρα
MsquitoPrincess Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Χανια-Ρεθυμνο μπορειτε να μου πειτε ενα καλο μαγαζι για να κανω tatoo? Skindiggers στο Ρέθυμνο.
yannis27gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 @yannis να σε δω τι θα πεις όταν θα σου παρουσιάσει κάτι αντίστοιχο η συνονόματη μου, πριγκιπέσσα σου Έχω εγώ και μάλιστα αρκετά μεγάλο, οπότε ούτε θα μου φανεί παράξενο, ούτε θα φταίει κανένας άλλος αν πάρουν τα παιδιά μου τον ίδιο κακό δρόμο Επίσης, δεν ξέρω αν επηρεάζει αλλά στη δουλειά φροντίζω να μη φαίνεται. Όπως λέει και η παροιμία: Φύλαγε τα ρούχα σου να μη μείνεις ξεβράκωτος 1
SPANK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Βρήκα και αλλο ενα που θα μπορούσε να γίνει tattoo με λιγο δόση pc μεσα , μηπως να κανω αυτο πρώτα
haris013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 λοιπόν αυτό που σκεφτόμουν είναι κάτι τέτοιο μετά κάτι τέτοιο αλλά χωρίς τα πρόσωπα του group,μόνο η σύνθεση κάτω και τέλος σκεφτόμουν κάτι σε στυλ japan girl με κανά κατανα (anime style) τι λέτε? 1
original911 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 λοιπόν αυτό που σκεφτόμουν είναι κάτι τέτοιο μετά κάτι τέτοιο αλλά χωρίς τα πρόσωπα του group,μόνο η σύνθεση κάτω και τέλος σκεφτόμουν κάτι σε στυλ japan girl με κανά κατανα (anime style) τι λέτε? Τρελε τουμπανα ειναι κ τα δυο!! 1
haris013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Τρελε τουμπανα ειναι κ τα δυο!! των pink floyd μου αρέσει τρελά απλά είναι σχετικά μεγάλο και το σκέφτομαι πάρα πόλυ... σε ποιό σημείο θα ταίριαζε να το χτύπαγα? (θέλω να δώ την αντίδραση των δικών μου μόλις δουν το tattoo θα με αποκλειρώσουν )
dimitra_m3 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Θα σε υιοθετήσω εγώ!στη πλάτη μωρέ που αλλού στο ύψος κοντά στον τραπεζοειδή μυ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα