Προς το περιεχόμενο

tattoo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

yaw! επειδή ψήνομαι και εγώ να χτυπήσω ένα έχω κάποιες απορίες,παρακαλώ σοβαρότητα.

αρχικά έχω ένα πρόβλημα είμαι λίγο χιμπατζής φάση(στα πόδια) αν χτυπήσω ταττο στο πόδι μετά οι τρίχες θα ξαναβγούν και θα το καλύψουν!? (μην γελάτε :P )

τέλος αν χτύπησω σε σημεία όπως χέρι ή πόδι ενδέχεται να χαλάσει το tattoο αν αρχίσω να γυμνάζομαι(προφανώς σε λογικά πλαίσια για συντήρηση μόνο) ή αμα σταματήσω την γυμναστική?

έχετε κανα σημείο να μου προτείνεται για να κάνω? σκεφτόμουν γάμπα αλλά έχω το θέμα παραπάνω. μετά σκεφτόμουν στον πήχη αλλά είναι πολύ εμφανές σημείο και μπορεί να το βαρεθώ αμα το βλέπω συνέχεια + το κόμπλεξ της γ@μοκοινωνίας μας όταν φτάσει η ώρα της δουλειάς 

Δημοσ.

yaw! επειδή ψήνομαι και εγώ να χτυπήσω ένα έχω κάποιες απορίες,παρακαλώ σοβαρότητα.

αρχικά έχω ένα πρόβλημα είμαι λίγο χιμπατζής φάση(στα πόδια) αν χτυπήσω ταττο στο πόδι μετά οι τρίχες θα ξαναβγούν και θα το καλύψουν!? (μην γελάτε :P )

τέλος αν χτύπησω σε σημεία όπως χέρι ή πόδι ενδέχεται να χαλάσει το tattoο αν αρχίσω να γυμνάζομαι(προφανώς σε λογικά πλαίσια για συντήρηση μόνο) ή αμα σταματήσω την γυμναστική?

έχετε κανα σημείο να μου προτείνεται για να κάνω? σκεφτόμουν γάμπα αλλά έχω το θέμα παραπάνω. μετά σκεφτόμουν στον πήχη αλλά είναι πολύ εμφανές σημείο και μπορεί να το βαρεθώ αμα το βλέπω συνέχεια + το κόμπλεξ της γ@μοκοινωνίας μας όταν φτάσει η ώρα της δουλειάς 

Θα ξαναβγουν ναι αλλα σε μενα βγηκανε λιιιιγο πιο αραιωμενες.Οσο για την δευτερη ερωτηση σου η απαντηση ειναι οχι δεν θα χαλασει.Αν δεν παρεις η χασεις κιλα ΑΠΟΤΟΜΑ τοτε δεν παθαινει τιποτα ακολουθαει το σωμα σου αρμονικα.Το σημειο το βρισκεις αφοτου βρεις το σχεδιο,δεν κανουν ολα τα σχεδια σε ολα τα μερη του σωματος.Κ οσο αυτο περι βαρεμαρας αν το σχεδιο που διαλεξες το διαλεξες γιατι το λεει η καρδια σου,η παρτυ σου ξερω γω κατι του εαυτου σου οχι δεν θα το βαρεθεις αλλα θα το κοιταζεις ολη μερα!wink.png Αν χρειαστεις κατι αλλο εδω ειμαι. B)

Πολύ καλός είναι ο Τζένιος στο Π. Φάληρο. Εκείνος μου έκανε το πρώτο μου και μέχρι τώρα ακούω θετικά σχόλια για την ποιότητα του τατουάζ μου. Το 2ο το έκανα στο NewAge Tattoo στην Καλλιθέα, αλλά δεν έμεινα τόσο ευχαριστημένη. Στο 3ο θα πάω ή στον Dr. Pepper ή στο Fetish Ink στο Παγκράτι. Οι τυπάδες κεντάνε...

Αν θελεις τσεκαρε και τον Proki Tattoo πηρε αρκετα βραβεια στο τελευταιο convention εχω και φιλο που δουλευει στο studio.

• Like 1
Δημοσ.

Θα ξαναβγουν ναι αλλα σε μενα βγηκανε λιιιιγο πιο αραιωμενες.Οσο για την δευτερη ερωτηση σου η απαντηση ειναι οχι δεν θα χαλασει.Αν δεν παρεις η χασεις κιλα ΑΠΟΤΟΜΑ τοτε δεν παθαινει τιποτα ακολουθαει το σωμα σου αρμονικα.Το σημειο το βρισκεις αφοτου βρεις το σχεδιο,δεν κανουν ολα τα σχεδια σε ολα τα μερη του σωματος.Κ οσο αυτο περι βαρεμαρας αν το σχεδιο που διαλεξες το διαλεξες γιατι το λεει η καρδια σου,η παρτυ σου ξερω γω κατι του εαυτου σου οχι δεν θα το βαρεθεις αλλα θα το κοιταζεις ολη μερα!wink.png Αν χρειαστεις κατι αλλο εδω ειμαι. B)

ευχαριστώ αδερφέ! :D

σαν σχέδιο σκεφτόμουν κάποια σύνθεση απο clockwork orange(αγαπημένη ταινία με πολλά μυνήματα ) ή κάτι απο pink floyd

Δημοσ.

Αν έχεις βρει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο ποσταρε το να σου πω την γνώμη μου για το αν χρίζει βελτίωσης και για να σου προτείνω το μέρος που θα μπορούσε να χτυπηθεί. :-) πάντως οι ιδέες σου ακούγονται ωραίες!

Δημοσ.

47377_4333359965111_1991167009_n.jpg

Θέλω να κάνω αυτό, αλλά δεν έχω κατασταλάξει ακόμα το σημείο και την κλίμακα που θα έχει ... σκεφτόμουν για δεξί ώμο

Δεν παει αυτο στον ωμο ,στην μεση χαμηλα η' ωμοπλατη  η' στα πλευρα σε πιο μεγαλη κλιμακα.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια κοντα στα Χανια λοιπον LOL ειμαι απο Κρητη προφανως δεν θα ανεβω πανω να κανω τατου :)

Black sheep και medusa θεωρούνται τα κορυφαία στα Χανιά. Εγώ ήδη έχω κατασταλάξει και θα προτιμήσω το πρώτο σε λίγους μήνες που θα πάω να κάνω

Δημοσ.

Black sheep και medusa θεωρούνται τα κορυφαία στα Χανιά. Εγώ ήδη έχω κατασταλάξει και θα προτιμήσω το πρώτο σε λίγους μήνες που θα πάω να κάνω

To medusa στα χανια εχει καποια σχεση με το γνωστο medusa της Αθηνας?

Δημοσ.

47377_4333359965111_1991167009_n.jpg

Θέλω να κάνω αυτό, αλλά δεν έχω κατασταλάξει ακόμα το σημείο και την κλίμακα που θα έχει ... σκεφτόμουν για δεξί ώμο

Ωραίο, φευγάτο σχέδιο.

Δημοσ.

Στο καλάμι λένε ότι πονάει πολύ, ισχύει ε?

Στο πόδι-γάμπα και στην πλάτη είναι ωραίο σημείο.

Δημοσ.

πονάει όπου συναντήσει κόκκαλο. Μια φίλη έκανε στην περιοχή του σκουληκοειδίτη και δεν ένιωσε κάτι ιδιαίτερο.
προφανώς από το υψηλό ποσοστό λίπους-μυών

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει για τατού μιλάμε όχι για ντρόγκια.

Να δω πότε θα αξιωθώ να κάνω το δικό μου. Μια ζωή κωλώνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...