Mr Mojo Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Ποιος αναρχικός κάνει tattoo την σήμερον ημέρα; Φυλακισμένοι είστε; Μην βαράτε, πλάκα κάνω! Απλά ένιωσα την ανάγκη να το πω.....
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Εκανα το πρωτο μου σημερα. Ψαχνω για αδεια μπουκαλια, να μην αδειαζω μονος μου.
Mr Mojo Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Αναρχικός; Ε μωρέ, την πρώτη λέξη που μου ήρθε στο μυαλό έβαλα. Όπου "αναρχικός" βάλε "σουβλατζής, ταξιτζής, οπερατέρ, Οβελίξ, ρολογάς κτλ".
original911 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Η Quenya είναι γλώσσα με δικό της αλφάβητο. Αυτό που ήταν γραμμένο στο δαχτυλίδι χρησιμοποιούσε το αλφάβητο της Quenya αλλά η γλώσσα ήταν Black Speech. Kati tetoio dhladh, ellhnikh glwssa, latinikoi xarakthres. Σίγουρα θα βρεις άκρη με Quenya, γι' αυτό στην πρότεινα, είναι κατά πολύ εκτενέστερη λεξιλογικά της Sindarin. Lucifer με ποιο τροπο θα μεταφρασω κατι που θελω?Ξερεις?
Lucifer Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Υπάρχουν σίγουρα translators κτλ αλλά δε θα τους εμπιστευόμουν. Μιας και μιλάμε για τατού και όχι καμιά καρτποστάλ, νομίζω the hard way is better. Πηγή Ι Πηγή ΙΙ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Η Quenya είναι γλώσσα με δικό της αλφάβητο. Αυτό που ήταν γραμμένο στο δαχτυλίδι χρησιμοποιούσε το αλφάβητο της Quenya αλλά η γλώσσα ήταν Black Speech. Kati tetoio dhladh, ellhnikh glwssa, latinikoi xarakthres. Σίγουρα θα βρεις άκρη με Quenya, γι' αυτό στην πρότεινα, είναι κατά πολύ εκτενέστερη λεξιλογικά της Sindarin. το αλφάβητο λέγεται Tengwar
SPANK Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Εδω και κατι μήνες μου εχει κολλήσει να κανω και εγω το πρώτο μου Tattoo, μου αρέσει πολυ το συγκεκριμένο σχέδιο και η έκφραση που εχει απο κατω, Tο Forever young θα μείνει απλα ψάχνω γενικά για ενα ρολοί φαση με σπασμένους δείκτες που έχουν σταματήσει η καπως ετσι. Ξέχασα να πω πως σκέφτομαι να το κανω στην πλάτη σε καποιο σημείο πανω δεξιά η αριστρερά Πως σας φαίνεται το συγκεκριμένο σαν σχέδιο ? (χωρίς τον ήλιο απο πίσω) Edit : Μαλλον βέββαια με βλέπω απο σεπτέμβριο να περάσει το καλοκαίρι δε και να το σκεφτώ λιγο ακομα δε (Αν και μαλλον επειδή με το που το ειδα κόλλησα μπορεί να το χτυπήσω και τώρα :-D ) 2
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μου αρεσει πολυ το συγκεκριμενο. Βεβαια μπορεις καλλιστα να το πας στο στουντιο και να ζητησεις να σου φτιαξουν κι αλλες επιλογες με ρολοι που εχει σπασμενους δεικτες. Παντως μην το κανεις τωρα, ειναι ψιλολαθος περιοδος 3
SPANK Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μου αρεσει πολυ το συγκεκριμενο. Βεβαια μπορεις καλλιστα να το πας στο στουντιο και να ζητησεις να σου φτιαξουν κι αλλες επιλογες με ρολοι που εχει σπασμενους δεικτες. Παντως μην το κανεις τωρα, ειναι ψιλολαθος περιοδος Ναι μαλλον για μετα το καλοκαίρι παει δεν βιάζομαι να το κανω άμεσα , θα ψάξω και για αλλα σχέδια με ρολόγια και θα πω και στο studio οπως ειπες να μου βγάλουν και αλλα σχέδια με αυτον τον συνδυασμό forever young και το ρολόι
yannis27gr Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Σπανκ, μην κάνεις τατου αυτή την εποχή, είναι λάθος. Πάντως, πολύ γαμάτο σχέδιο!
Chrisxxx Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Γιατι ειναι λαθος; Περα απο το νερο της θαλασσας που μπορει να τον ενοχλει τι αλλο θα πρεπει να προσεξει και για ποσο καιρο;
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Γενικα επειδη ειναι σαν πληγη καλο ειναι να μην το βλεπει ο ηλιος στις αρχες και επισης λογω της ζεστης ο ιδρωτας δε βοηθα ιδιαιτερα. Επισης δεν ειναι πως θα τον ενοχλει ενδεχομενως το νερο της θαλασσας, αλλα πως δεν ειναι ιδανικο για το tattoo να μουλιαζει. Στις αρχες αυτα. Το ποσο χρονο περιλαμβανει αυτο, δεν το γνωριζω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα