souz Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Βασικα θέλω να κάνω το σήμα του διαβήτη τατουαζ επειδη έχω κιόλας Sent from my iPad using Insomnia
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Και εγωειχα στο γυμνάσιο αλλά καπου τον έχασα 1
arxangelos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 ξερετε αμα μπορω κανοντας τατου να κρυψω ραγαδες( εχω στα πλαγια στην λεκανη κ θα γουσταρα ενα τατου) αφου θα κανω π θα κανω να το εκανα εκει
Chrisxxx Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν πρέπει να γίνεται αυτό που λες γιατί το δέρμα εκεί είναι πολύ λεπτό. Καλύτερα κανε επέμβαση για τις ραγαδες!
freedubus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Το δέρμα εκεί είναι πολύ λεπτό, χαλαρό και ζαρωμένο, αιμορραγεί πολύ και δεν μπορεί να δουλέψει καλά ο τατουατζής. Είναι σαν να προσπαθείς να ζωγραφίσει πάνω σε τσαλακωμένο λεπτό χαρτί που σκίζεται εύκολα. Εγώ σε σημείο που είχα ραγάδες (μπράτσο) και χτύπησα δεν έγινε καλή δουλειά.
leonidas_fs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι αλλα αναλόγως και το πόσο κοντά είναι στο κόκκαλο και πόσο δέρμα υπάρχει εκεί.. Άλλο η ραχοκοκαλία και άλλο ο ώμος... όπου έχει κόκαλο πονάει;
Katia8723 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Θελω να κανω τατουαζ μια πυξιδα. Αλλα δεν ηερω σε ποιο σημειο να την κανω. Καρπο η ασταγαλο/ποδι ;; Sent from my iPhone using Insomnia
yannis27gr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Άμα σκέφτεσαι να τη χρησιμοποιείς κιόλας, καλύτερα καρπό γιατί στον ασράγαλο θα είναι άβολα. 9
isay Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Άμα σκέφτεσαι να τη χρησιμοποιείς κιόλας, καλύτερα καρπό γιατί στον ασράγαλο θα είναι άβολα. :lol:
sargio01 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Βασικα θέλω να κάνω το σήμα του διαβήτη τατουαζ επειδη έχω κιόλας Sent from my iPad using Insomnia Θέλει προσοχή ο διαβήτης, γιατί μπορεί να σε παρεξηγήσουν edit: Καλά, τώρα ίσως να 'ναι αργά... (βλ. ημερομηνία της παράθεσης-τώρα την παρατήρησα!!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα