Sarandis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Θα το κάνεις εκεί που θες. Δεν γίνεται να σου πει άλλος που θα κάνεις. Αν ήταν έτσι θα σου πρότεινα να κάνεις όλη την πλατη
souz Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Σωστά απλα ψάχνομαι γιατι δν ξέρω και πολλα Sent from my iPad using Insomnia
Sarandis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Με τις φλέβες δεν έχεις πρόβλημα πάντως αν είναι η κύρια ανησυχία.
ANHLIKOS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δεν πονάει επειδη εχει φλέβες. Ας πουμε εμενα αυτο που με πόνεσε περισσότερο ειναι ενα σχετικά μεγαλο στα πλευρά και κατω απο την μασχάλη (Κατω απο τη μασχάλη = ΘΑΝΑΤΟΣ, αλλα ως αντρας δεν έκλαψα...πολυ... ) Στη πλάτη καθόλου, στον ώμο λίγο σε καποια σημεία, τρικέφαλα καθόλου.
souz Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 στην πλάτη εκει πίσω από τον ώμο περίπου; εχω ακούσει οτι δεν πονάει τόσο πολύ επειδή είναι σκληρο, δλδ όποιο σημείο είναι πιο μαλακό πονάει πιο πολύ
Sarandis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ωμοπλάτη πόνεσα πιο πολύ και απο πλευρό και απο σπονδυλική στύλη. Αλλά εκείνη την ώρα ήταν το τελευταίο που με ένοιαζε Στο πόδι που έχει ψαχνό δεν ένοιωσα μια, πήγε να με πάρει ο ύπνος. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2012 από Sarandis
souz Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 βασικά είμαι λίγο φοβιτσιάρα για αυτό ψάχνομαι γενικά που δεν πονάει και τόσο πλύ
-nick- Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 βασικά είμαι λίγο φοβιτσιάρα για αυτό ψάχνομαι γενικά που δεν πονάει και τόσο πλύ Μπρος στα καλλη τι ειναι ο πονος
freedubus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 βασικά είμαι λίγο φοβιτσιάρα για αυτό ψάχνομαι γενικά που δεν πονάει και τόσο πλύ Να μην κάνεις.
athlios Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Θα πονέσεις. ε τι να κάνω θα το ααντέξω Διαλογος με προοπτικες. Σε δαχτυλο του ποδιου εχει κανει κανείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα