Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 http://i40.tinypic.com/6ge9ky.jpg έχω παρόμοιο σώβρακο
sabpaxa Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 http://i40.tinypic.com/6ge9ky.jpg πω πωωωωω τσιτσιριασα
Str Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Σούπαφλαϊ : χαχαχαχ... καλό-ε Λουσι : καλός ο σναιπεράς αλλά ψάχνουμε all-time-classic πράγματα να θυμόμαστε παλιές αγάπες Σαράντη : καλό το 3δ, αλλά ρε μάστορα α. μπρουταλο-τσεκούρι ψάχνω β. πανοπλία βαριά με κρανος και όλα τα μπινελίκια τριγύρω θέλω... όχι να παίζω wow Ελένη : φόρα κάτι ρε παιδάκι μου... τσουτσούρισες!!! Μέλι είναι αυτό πάνω στον πάγκο δεξιά? από το χωριό ή του σουπερμάρκετ? α, και το τατού τα σπάει... το Pick του είναι που το φόρεμα είναι σκιτσοειδές... μήπως σου βρίσκεται κανα καλό σχέδιο και από νάνο?
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 εγω εχω ιδιο εγώ σε ασπρόμαυρο, χωρίς τη λέξη πάνω
athlios Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δε ξέρω με τι να εμπλουτίσω την καμήλα στο μεγάλο δάχτυλο.
Str Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 λουσι ευχαριστώ για το ξενύχτι, το τελευταίο πάει κάτι να κάνει ως προς την αισθητική του, αλλά του λείπει η πανοπλία και το γυρνάει σε Γουάλλας.... και αν πετύχεις κανέναν σε πιο chill out φάση ολόσωμο... παίζει να το σχεδιάσω μόνος μου στο τέλος, να μου το θυμηθήτε... τι σκατά έκανα 8 χρόνια στη σχολή δεν μπορώ να καταλάβω... @αθλιος: πιγκουίνους ψηφίζω
Str Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 nice... αλλά και πάλι όχι ακριβώς αυτό που είχα στο μυαλό μου... μέσα στο πασχα θα κάνω κανα σκίτσο
Sarandis Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Αν πας το σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου σε κάποιο μαγαζί και πεις θέλω έτσι και έτσι, λογικά θα στο μοντάρει εκείνη την ώρα, εγώ κάπως ετσι τα κάνω, δουλειά του είναι στην τελική.
Toufas Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Το δεύτερο ειδικά είναι τέλειο. Σκέψου αυτό που σου είπα για τη μίξη σχεδίων (πχ κεφάλι από ένα στυλ, κορμό από άλλο,.λεπτομέρειες από τρίτο κ.ο.κ)
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ο ουροβορος office σε γαματη version. Me likes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα