Vintage Jewel Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Ουαου..αχ πως δν φοβαστε αμα μενεις θεσσαλονικη μπορω να σου πω καλα στουντιο γτ ειχα φιλους π εχουν ταττου...
Sylvia88 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Ουαου..αχ πως δν φοβαστεαμα μενεις θεσσαλονικη μπορω να σου πω καλα στουντιο γτ ειχα φιλους π εχουν ταττου... δεν μένω Ελλάδα και το επόμενο που θέλω έχει να κάνει με αράβικα γράμματα οπότε πρέπει να βρω κάποιον μην μου γράψει καμιά αρλούμπα
Vintage Jewel Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 δεν μένω Ελλάδα και το επόμενο που θέλω έχει να κάνει με αράβικα γράμματα οπότε πρέπει να βρω κάποιον μην μου γράψει καμιά αρλούμπα ναι οντως να το προσεξεις γτ εχω ακουσει το αντιστοιχο με κινεζικα και μ εχουν πει οτι καποιοι ραφουν οτι θελουν
Don Bafito Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 ANHLIKOS,Sylvia88 ευχαριστω για την απαντηση.....επειδη δεν εχω ιδεα απο τιμες,π.χ. για 3 αστερια ποσο περιπου θα μου παρουν?
Sylvia88 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 ANHLIKOS,Sylvia88 ευχαριστω για την απαντηση.....επειδη δεν εχω ιδεα απο τιμες,π.χ. για 3 αστερια ποσο περιπου θα μου παρουν? δεν μπορώ να σου πω εμένα το όλο μου κόστισε 170 αλλά μένω και εξωτερικό δεν ξέρω τι τιμές έχει στην Ελλάδα
vasilis_g Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Κανένα καλό στούντιο στη Θεσσαλονίκη ξέρουμε ;
Chrisxxx Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Κανένα καλό στούντιο στη Θεσσαλονίκη ξέρουμε ; Nicko και tattooland αλλα αν κανεις μια γυρα στη Ναυαρινου και λιγο πιο πανω απο καμαρα θα βρεις πολλα. Κοιτα σχεδια και οπου σου αρεσει πηγαινε. To tattooligans που προταθηκε πιο πανω το θεωρω το καλυτερο σχεδιαστικά. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2010 από Chrisxxx
MsquitoPrincess Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Ψιλοάσχετο. Εις τας Ιμπίθας τιμής ένεκεν για την απόλυτα φανταστική νύχτα που πέρασα, έκανα το πρώτο μου ταττού. Ο τύπος μου ανέφερε τον Mike ο οποίος είχε δουλέψει εκεί αρκετά χρόνια. Οπότε παραθέτω απλά για τους ενδιαφερόμενους: http://www.miketheathens.com/
freedubus Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Φωτό δεν έχει; Η έστω περιγραφή του τατού (ή/και της φανταστικής νύχτας) ;
MsquitoPrincess Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Φωτό δεν έχει;Η έστω περιγραφή του τατού (ή/και της φανταστικής νύχτας) ; Το tattoo είναι προσωπικό. Η βραδιά συνοπτικά: στο Amnesia με above and Beyond και Michael Woods. Θεωρείται το club με έναν από τους καλύτερους ήχους στο γκόσμο(αν όχι τον καλύτερο). Ένιωθες τη μουσική μέσα σου να σκάει, εγώ ήμουν σε μια μόνιμη φάση χορού-χοροπηδητού, ο καμεραμαν με κοιτούσε λιγο περίεργα, μου λέει κάτι σε στυλ "με γκούστας λα μούζικα μούτσο", του κάνω νόημα να αγγίξει το χέρι μου που ήτο απόλυτα ανατριχιασμένο. Δεν ήξερα τι μου γινόταν, σε κάποια φάση κι ενώ η μουσική είχε μπει σε μελωδικό βάημπ βρέθηκα να αγκαλιάζω τον μπροστινό μου ο οποίος έμεινε κοκκαλωμένος γιατί δεν ήξερε τι γινόταν (μετά από αυτό κι ένας ένας από την παρέα του στεκόντουσαν μπροστά μου και τεντωνόντουσαν για να πάρουν αγκαλιά). Σε κάποια φάση οι άλλοι 5 της παρέας θέλανε να φύγουν γιατί είχαν βαρέσει μπιέλα, αλλά έτσι όπως έβλεπαν εμένα και τα μαλλιά μου να πηγαίνουν πέρα δώθε, δεν τους έκανε καρδιά να μου πουν να φύγουμε. Τους είπα να την κάνουν αφού μου έπρηξαν τα @@ τα αγόρια της παρέας να τους πάρω τηλέφωνο μόλις θα ήθελα να φύγω, έφυγαν. Εξακολούθησα να χορεύω, να χοροπηδάω. Σε κάποια φάση έσκασε ένα απίστευτα δυνατό σκαμπίλι στο αριστερό μου κωλομέρι. Γυρνάω και βλέπω ένα νταβραντισμένο ισπανό να μου κάνει πολεμοερωτικό χορό, τον αγριοκοιτάζω, του προτείνω το αριστερό μου χέρι και του λέω ένα δυνατό "Ε" στα κρητικά. Το πέσιμο στο amnesia είναι ντροπή και όνειδος και ιεροσυλία και ου 666. Μόλις έκλεισε το main room, πήγα στο δίπλα, μόλις έκλεισε και κείνο, πήρα λεωφορείο που με πήγε στο λιμάνι και περπάτησα στους άδειους και πανέμορφους δρόμους της Ίμπιζας έως το ξενοδοχείο βλέποντας το ξημερώμα. Αυτή ήταν η τέλεια και πιο μουσική βραδιά της ζωής μου. Πάω τώρα να βρω κανά οφθαλμίατρο στο ΙΚΑ γιατί η φαρμακοποιός ψιλοτρόμαξε με τα πρησμένα μου μάτια.
Chrisxxx Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Κατι μου λεει οτι το τατου εχει να κανει με τπν τυπο στο αβαταρ σου
MsquitoPrincess Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Έτσι έτσι. Κι από κάτω την επιγραφή ¨λα μούτσος σκαμπίλος"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα