original911 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Το εκανα τελικα σήμερα και πραγματικά για εμενα τουλάχιστον δεν ηταν μεγάλο θέμα απο πόνο οσο το σκεφτόμουν , βασικα σαν γδάρσιμο συνεχόμενο ηταν παρα έμπαινε βελόντα αφου σε καποια φάση πηγε να με πάρει ο ύπνος , το κακο ειναι τώρα οτι σκέφτομαι για το 2ο Μεγειά σου τρελέ!! 1
yannis27gr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Και μένα κόντεψε να με πάρει ο ύπνος, και δεν είμαι και κανένας που αντέχει τον πόνο. Αλλά 7 ώρες ξάπλα στο κρεβάτι, ε, πολύ θέλει; Με γειες φιλαράκο, δώσε φώτο στο λαό. Κανα 2ωρο σε πήρε, άρα δεν είναι πολύ μεγάλο, ε;
Sarandis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Το εκανα τελικα σήμερα και πραγματικά για εμενα τουλάχιστον δεν ηταν μεγάλο θέμα απο πόνο οσο το σκεφτόμουν , βασικα σαν γδάρσιμο συνεχόμενο ηταν παρα έμπαινε βελόντα αφου σε καποια φάση πηγε να με πάρει ο ύπνος , το καλο ειναι τώρα οτι σκέφτομαι για το 2ο fixed it for ya
SPANK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Ορίστε φωτογραφίες βγήκε πολυ πιο ωραίο απο οτι το ειχα στο μυαλό μου , και ο τάσος (honest tattoo) που το έκανε ειναι πραγματικά πολυ καλος στην δουλειά του αν μπορώ να κρίνω και απο αλλα που εχω δεί απο φίλους. Edit : Η φωτογραφική το αδικεί μιας και εχει πολυ flash Edit 2 : Πατήστε πανω στην photo να βγει κανονικα για βγένουν ολιγον στρουμπουλές Edit 3 : Μαλλον πρέπει να ειμαι πολυ ψυχρός (cold blood που λένε) γιατι αίμα αντε να βγήκαν 2 3 σταγόνες και αν 6
Sarandis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Όμορφο είναι. Υπομονή 1-2 βδομάδες να στρώσει τώρα! 1
devil-ji Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Σε σημειο που εχουμε τατου (συγκεκριμενα πλατη) , υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει προβλημα αν γινει αποτριχωση με κερι με ταινιες?
yannis27gr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ωραίος. Να ΄χεις υπόψη ότι θα ξεθωριάσει με τον καιρό, τώρα είναι σαν να το έβαψες με λαδομπογιά 1
SPANK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Τελικα μου φαίνεται πως το χειρότερο ειναι τις επόμενες μέρες μετα το tattoo , άρχισε το ξεφλούδισμα και τρελή φαγούρα αλλα κρατίεμαι
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Kρέμα bepanthol συνέχεια, τραβάει το δέρμα εξ ου και η φαγούρα.
SPANK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Kρέμα bepanthol συνέχεια, τραβάει το δέρμα εξ ου και η φαγούρα. 4 φορές την μερα βάζω αφου πριν το πλύνω με νερό και σαπούνι
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Βάζε όσες περισσότερες φορές μπορείς, καλό κάνει κακό δεν κάνει. 1
original911 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Απλά να ξέρεις δεν χρειάζεται να του βάζεις πολύ.
Iris_89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Ισχύει, ίσα ίσα να του βάζεις, όχι στρώμα ολόκληρο. 1
SPANK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Να ρωτήσω και κατι αλλο σας εχω πρήξει , τωρα φαίνεται πως οταν βαζω αλοιφή αφου το εχω πλύνει κτλπ οτι παίζουν κομμάτακια απο δέρμα επανω σε καποια σημεία , απλα οταν βαζω αλοιφή και την απλώνω ορισμένα τα παίρνει μαζι το χέρι μου άθελα μου , δεν το τρίβω η κατι αλλο φυσιολογικά οπως έβαζα αλοιφή ουτε τα τραβάω απλα φεύγουν κατι μικρά κομματάκια , πηράζει ? επαναλαμβάνω δεν τα τραβάω κτλπ απλα γίνεται οπως βάζω αλοιφή. Edit : Στο 2ο δεν θα εχω αλλες ερωτήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα