Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το πακετο με τα 24Mbps συνδεση με wifi και απο την θεση που ειμαι συνδεδεμενος το RSSI=-64 και το transmit rate sto 54Mbps που ειναι το max .
Στη φοτο ειναι τα νουμερα της συνδεσης

Το θεμα μου τωρα . 
Max εχω δει σταθερα 1.5Mbyte/s dl και ειμαι ικανοποιημενος καθως το ιδιο ειχα και στην προιγουμενη συνδεση με την Cyta . 

Το stream ομως ειναι απαισιο . Παρακολουθω απο το twitch στα 360p και εχω λιγα frames και κολληματα . Φυσικα οσο ανεβαινω αναλυση τοσο το χειροτερο . 
Στο youtube οταν ημουν στη Cyta εβλεπα αδιακοπα 720p και τωρα ειμαι στα 480p . 

Αν θελετε καποια μετρηση , αλλαγη ή οτιδηποτε πειτε μου . 
Οι τεχνικοι της wind μου λενε οτι αφου ειμαι στο Rate(down στα 14.548) ειμαι comple .

Δημοσ.

to download speed δεν εχει να κανει με το αν θα σουρνεσαι σε streaming.ζητα fast path αν και θα χασεις λιγο σε ταχυτητα αλλα μηπως ετσι παιξεις καλυτερα.και δοκιμασε με καλωδιο ethernet για δοκιμη αντι για wireless

Δημοσ.

είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με σένα όταν είμουν σε Wind παλιότερα. Ενώ όλα έδειχναν οκ (και καλή ταχύτητα είχα και δεν είχα αποσυνδέσεις) κολούσε στο streaming. Ούτε 360p δεν μπορούσα να δώ.. Στην ίδια γραμμή και αφού είχα αλλάξει σε Forthnet τότε και με ΟΤΕ τώρα το streaming κυλάει σαν νεράκι.

Δημοσ.

ζητα fast αν και μην περιμενεις να αλλαξουν πολλα.το θεμα streaming ειναι ασχετο με το download rate.και δυστυχως πολλοι εχουν πει οτι εχουν θεματα με το streamIng σε wind σε μερικες περιοχες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...