Zapee995 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Και ψυξη με θερμανση, ομοιπαθητικη φαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 χαχαχα τι θες και ρωτας κ εσυ!να που φαινεται σαν να σε κοροιδευουμε. αληθεια ομως τι θες να κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bade Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 η καλητερη λυση ειναι αυτη απο οτι ειδα στο νετ τα ψυγεια κενε 100watt (ετσι ειδα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaiosgtr Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 για θερμοκρασιες αφανταστες: φταχνουμε μια τεραστα κουτα. βαζουμε μεσα τον υπολογιστη μας, το router, την οθονη, το ps3, το xbox, το στερεοφωνικο και πεντε-εξι aircondition να τα φυσανε :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Εγω παντως το λαδι για αλλα πραγματα το χρησιμοποιω...... και κυριως το βραδακυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Εγω παντως το λαδι για αλλα πραγματα το χρησιμοποιω...... και κυριως το βραδακυ :confused: πανω σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 σα δεν ντρεπεσαι.βαζι λαδακι στο καντιλακι για να μην σβησει . χαζε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Αν κριθει απαραιτητο..... και πανω μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Αν κριθει απαραιτητο..... και πανω μου Αμαν αμαν... (να ξερεις,μπορει να παει το μυαλο μας σε πολλα διαφορετικα πραγματα απο αυτο που εννοεις ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Καλο θα ηταν να παει μονο σε αυτο που εννοω........ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα