Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί τραβάει παραπάνω ampere με αποτέλεσμα να ρίχνει την τάση. Είναι φυσιολογικό αυτό.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατέβασε το aida

Αυτό χρησιμοποιώ εγώ :P

Πρέπει να χρειαστείς κωδικό για να δεις τα volt...δεν είμαι σίγουρος

Δημοσ.

Γιατί τραβάει παραπάνω ampere με αποτέλεσμα να ρίχνει την τάση. Είναι φυσιολογικό αυτό.

φυσιολογικο σε turboX Μονο

• Like 1
Δημοσ.

Δε γίνεται να μην έχεις καθόλου μείωση της τάσης όταν έχεις φορτίο. turbox ή όχι.

Η διαφορά στα καλά τροφοδοτικά είναι πως αυτή είναι μικρότερη και σταθερότερη.

• Like 3
Δημοσ.

Εμένα η τάση παραμένει σταθερή στα 12,096 στο 12v και σε full load μπορεί να δω 11,8 κι αυτό στιγμιαίο επειδή το μέτράει το HW monitor ως lowest. Οπότε normal το βλέπω.

Δημοσ.

ενταξει δε πεφτω κατω απο τα 12 παντως σε καμια περιπτωση 

Εμένα η τάση παραμένει σταθερή στα 12,096 στο 12v και σε full load μπορεί να δω 11,8 κι αυτό στιγμιαίο επειδή το μέτράει το HW monitor ως lowest. Οπότε normal το βλέπω.

κι εγω στο lowest το βλεπω (δε βλεπω real time οταν παιζω)  και αυτο  οταν η καρτα ξεζουμιζεται 

Δημοσ.

βασικα οσο λιγοτερο πεφτει η ταση σε φορτιο, τοσο καλο τροφοδοτικο εχεις κιολας. και κατι αλλο βετερανε, κανονικα επρεπε να σου δειχνει πανω απο 12, επεσες σε κακης ανοχης κοματι αν και εισαι μεσα στα επιτρεπομενα ορια. +-3%

Δημοσ.

βασικα οσο λιγοτερο πεφτει η ταση σε φορτιο, τοσο καλο τροφοδοτικο εχεις κιολας. και κατι αλλο βετερανε, κανονικα επρεπε να σου δειχνει πανω απο 12, επεσες σε κακης ανοχης κοματι αν και εισαι μεσα στα επιτρεπομενα ορια. +-3%

Για αυτό μπορεί να φταίει το πολύμετρο γιατί έκανε 8€ και η μπαταρία είναι πεσμένη.

Δημοσ.

Ο,τι και να λέει το όργανο, στο bios έχεις κανονική ένδειξη (κάτω από 12).

Για τόσο μικρή διαφορά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Δε γίνεται να μην έχεις καθόλου μείωση της τάσης όταν έχεις φορτίο. turbox ή όχι.

Η διαφορά στα καλά τροφοδοτικά είναι πως αυτή είναι μικρότερη και σταθερότερη.

ισχυει.ετσι ακριβως ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Μην δινετε βαση στα προγραμματα.το Hw monitor στην αρχη μου τα εδειχνε σωστα.μετα τα επαιξε.11.40 λεει πιανει.

το hwinfo 32 λεει ακριβως οτι λεει και το aisuite της sabertooth 11.9κατι,εξαρταται το load.οτι λεει δηλαδη το bios.

το πολυμετρο λεει 11.92.

βεβαια καλο ειναι να το ελεγχουμε που και που εαν εχουμε κανενα μαρκα μεκαψες τροφοδοτικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...