k30taas Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 γεια σας θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια. εχω το TP-LINK 5210G, θελω να μου πειτε η συνδεση του τροφοδοτικου πρεπει να ειναι κοντα στο μηχανημα για να λειτουργησει? γιατι το συνδεω απο το μηχανημα με 10 μετρα καλωδιο Ethernet και μετα βαζω το τροφοδοτικο στο ειδικο ανταπτορακι που εχει και συνεχιζω για τον υπολογιστη και δεν δουλευει σαν να μην περνει ρευμα, ενω οταν το συνδεω με κοντο καλωδιο δουλευει μια χαρα, εχω τσεκαρει το καλωδιο και ειναι οκ. παρακαλω περιμενω βοηθεια.
poulinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 κανονικα το Poe πρεπει να δωσει τουλαχιστον 20-30 μετρα.αλλιως αν ηταν μονο για 10 δεν θα ειχε νοημα.δεν εχω δοκιμασει με Tp link αλλα με αλλα Poe Εχω δωσει πανω απο 80 μετρα κανονικα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 κανονικα το Poe πρεπει να δωσει τουλαχιστον 20-30 μετρα.αλλιως αν ηταν μονο για 10 δεν θα ειχε νοημα.δεν εχω δοκιμασει με Tp link αλλα με αλλα Poe Εχω δωσει πανω απο 80 μετρα κανονικαΠαιζει ρολο η ταση. Και στο 5210 ειναι μολις 12V, συνεπως δεν σηκωνει πανω απο 25μετρα με cat5. Σε τι poe εδωσες 80 μετρα και με τι καλωδιο?
k30taas Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Παιζει ρολο η ταση. Και στο 5210 ειναι μολις 12V, συνεπως δεν σηκωνει πανω απο 25μετρα με cat5. Σε τι poe εδωσες 80 μετρα και με τι καλωδιο? αρα εγω με 10 μετρα επρεπε να δουλευει!!! τι κανω τωρα?
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Παιζει ρολο η ταση. Και στο 5210 ειναι μολις 12V, συνεπως δεν σηκωνει πανω απο 25μετρα με cat5. Σε τι poe εδωσες 80 μετρα και με τι καλωδιο? το καλωδιο αμα θυμαμαι σωστα γιατι τα ειχε περασει ο ηλεκτρολογος στο ξενοδοχειο και οχι εγω ηταν Panduit 5e νομιζω. τα καλωδια πηγαιναν σε διαφορους οροφους .το ενα που ηταν κοντα στα 80 μετρα πανω κατω επαιρνε ρευμα απο ενα Linksys poe switch 24 port.το access point msm310 hewlett packard το πιο μεγαλο καλωδιο εβγαινε κοντα στα 100 μετρα δυστυχως το poe ηταν αυτο.http://www.l-com.com/power-over-ethernet-desktop-poe-injector-midspan-w-integral-power-supply-48vdc-60-watt to access point ηταν hp msm310 επισης το poe εδεινε πρωτα ταση σε ενα amplifier και μετα στο Hp. το Linksys δεν μπορει να δωσει ταση (ρευμα) στο amplifier. λογικα και με 48 watt αντι για 60 παλι θα επαιζε.γενικα δεν προτεινεται τοσο μεγαλα utp αλλα καποιες φορες δεν γινετε αλλιως.σε αλλη εγκατασταση υπηρχε Up link απο το ενα Poe switch σε αλλο Poe switch ωστε να μοιραζεται η αποσταση και μετα να δινει το δευτερο poe switch στα access point.στο συγκεκριμενο για χ υ λογους δεν εγινε ετσι και ολα τα καλωδια ειχαν τραβηχτει απο το τηλεφωνικο κεντρο που ηταν στο ισογειο σε ενδιαμεσο κτιριο.το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να πεισεις παντα τον ηλεκτρολογο η αυτον που εχει το ξενοδοχειο να τα κανει ολα οπως θες εσυ.τα Poe στα hp παιζουν 48 volt παντως.του tp link δεν το ξερω δεν το εχω δοκιμασει με Poe για να δω τι γινεται.Hp και colubris εχω δοκιμασει με Poe οπως και 2 air live αλλα αυτα ηταν στα 10-15 μετρα. ελπιζω να σε καλυψα midi miliz. απλα δεν σου εγγυομαι οτι ηταν σιγουρα cat5e η cat6 της panduit.Νομιζω παντως οτι καποια καλωδια ηταν cat5e.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Nταξει ρε συ μιλαμε για θηριο poe με 48Volts ταση, γιαυτο επιασε τοσα μετρα! Το 5210 με 12V ταση με το ζορι θα φτασει ως τα 25μετρα. Για την ακριβεια, επιασα 26,5 μετρα απροβληματιστα με καλωδιο με extra shield+jel. Mε συνηθισμενα cat5 , αν τα 12v ταξιδεψουν 20μετρα χωρις να τραβαει restarts το 5210, ειμαι παραπανω απο happy! To προβλημα στις αποστασεις των poe ειναι η ταση και οχι τα data. Τα data φτανουν ευκολα ~100μ, το ζευγος του καφε ειναι που παραδιδει πνευμα αν δεν τροφοδοτηθει με τα απαραιτητα volts. Και η tp-link εχει κανει το θαυμα της σε αυτο το θεμα , με την υψηλη ταση -στα ορια της ηλεκτροπληξιας- των... 12v
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Nταξει ρε συ μιλαμε για θηριο poe με 48Volts ταση, γιαυτο επιασε τοσα μετρα! Το 5210 με 12V ταση με το ζορι θα φτασει ως τα 25μετρα. Για την ακριβεια, επιασα 26,5 μετρα απροβληματιστα με καλωδιο με extra shield+jel. Mε συνηθισμενα cat5 , αν τα 12v ταξιδεψουν 20μετρα χωρις να τραβαει restarts το 5210, ειμαι παραπανω απο happy! To προβλημα στις αποστασεις των poe ειναι η ταση και οχι τα data. Τα data φτανουν ευκολα ~100μ, το ζευγος του καφε ειναι που παραδιδει πνευμα αν δεν τροφοδοτηθει με τα απαραιτητα volts. Και η tp-link εχει κανει το θαυμα της σε αυτο το θεμα , με την υψηλη ταση -στα ορια της ηλεκτροπληξιας- των... 12v ναι 48volt ειναι αυτα που εχω χρησιμοποιησει κατα κορον.τα air live τα ειχα δει δεν ξερω τι φοραγαν.της tp link ειχα δει το ανταπτορακι μεσα για το Poe αλλα δεν εκατσα ποτε να δω καν τι δινει η να το κανω use.δεν ηξερα οτι επαιζαν με 12 volt:P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα