tasoylos Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 γεια σας θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι καταλαθος διαμορφωσα ενα σκληρο δισκο και εχασα τα αρχεια μου μπορειτε να με βοηθησετε? κατεβασα το pc inspector file recovery και recover my files της getdata αλλα δεν βρισκουν το δισκο ευχαριστω
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 απο εκει και περα τον πειραξες τον σκληρο? εγραψες αρχεια πανω σε αυτον? γιατι αποτι ξερω δυσκολο μετα...θα τα βρεις αλλα θα ειναι διαλυμενα...το καλυτερο προγραμμα που ξερω και εχω χρησιμοποιησει ειναι το ontrack easyrecovery και το active file recovery...ειναι τα 2 καλυτερα του ειδους αλλα οχι δωρεαν...
tasoylos Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 ειχα χωρισει το δισκο σε δυο μερη και οταν ηθελα να τα ενωσω εκανα καταλαθος διαμορφωση
TheELF Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Το ότι δεν βρίσκουν τα προγράμματα τον δίσκο είναι κακό σημάδι,μιας και μπερδεύονται διαμερίσματα στην μέση δοκίμασε με το TESTDISK μπας και τον ξαναφτιάξει τον δίσκο όπως ήταν,αν τον βρει...
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 ουπς δεν ειδα οτι ανεφερε οτι δεν βλεπουν τον δισκο...my mistake
flik Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μάλλον εννοεί δε βρίσκει το διαμέρισμα όπως ήταν χωρισμένο πριν, και όχι ολόκληρο τον δίσκο. Εγώ το GetDataBack έχω χρησιμοποιήσει, αλλά δε ξέρω αν ψάχνει εκτός του πλαισίου των διαμερισμάτων, ολόκληρο τον δίσκο χύμα δηλαδή.
tasoylos Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 χρησιμοποιησα τα ontrack recovery και εκανε δουλεια ευχαριστω για το ενδιαφερον σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα