Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι καταλαθος διαμορφωσα ενα σκληρο δισκο και εχασα τα αρχεια μου μπορειτε να με βοηθησετε? κατεβασα το pc inspector file recovery και recover my files της getdata 

αλλα δεν βρισκουν το δισκο 

ευχαριστω

Δημοσ.

απο εκει και περα τον πειραξες τον σκληρο? εγραψες αρχεια πανω σε αυτον? γιατι αποτι ξερω δυσκολο μετα...θα τα βρεις αλλα θα ειναι διαλυμενα...το καλυτερο προγραμμα που ξερω και εχω χρησιμοποιησει ειναι το ontrack easyrecovery και το active file recovery...ειναι τα 2 καλυτερα του ειδους αλλα οχι δωρεαν...

Δημοσ.

ειχα χωρισει το δισκο σε δυο μερη και οταν ηθελα να τα ενωσω εκανα καταλαθος διαμορφωση

Δημοσ.

Το ότι δεν βρίσκουν τα προγράμματα τον δίσκο είναι κακό σημάδι,μιας και μπερδεύονται διαμερίσματα στην μέση δοκίμασε με το TESTDISK μπας και τον ξαναφτιάξει τον δίσκο όπως ήταν,αν τον βρει...

Δημοσ.

Μάλλον εννοεί δε βρίσκει το διαμέρισμα όπως ήταν χωρισμένο πριν, και όχι ολόκληρο τον δίσκο.

Εγώ το GetDataBack έχω χρησιμοποιήσει, αλλά δε ξέρω αν ψάχνει εκτός του πλαισίου των διαμερισμάτων, ολόκληρο τον δίσκο χύμα δηλαδή.

Δημοσ.

χρησιμοποιησα τα ontrack recovery και εκανε δουλεια ευχαριστω για το ενδιαφερον σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...