Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και καιρο θελω να αναβαθμησω psu μια και πεταει προβληματα το pc(ολα δειχνουν ελειψη ρευματος στην καρτα γραφικων) και θα ηθελα προτασεις μεχρι 70 ευρω μαξ.

Επισης απο 75 % eficiency στο full load σε 80-85%(80+bronze) τι διαφορες θα δω στον λογαριασμο δεη κτλπ αν υποθεσουμε οτι το pc δουλεβει απο το πρωι ως το βραδυ.

Specs:

CPU:i5 2500

GPU:Gtx 550 ti

Motherboard:Z77m-d3h

RAM:Corsair 4gb ddr3 1333mhz

Storage Primary: Samsung ssd 830 128gb

Storage Secondary:WD 7200 RPM 750gb

Optical:Ενα lg ακυρο

PSU : http://www.mgmanager.gr/supercase_premier_series_550w_power_supply/el/pid/13141/

Δημοσ.

Εδω και καιρο θελω να αναβαθμησω psu μια και πεταει προβληματα το pc(ολα δειχνουν ελειψη ρευματος στην καρτα γραφικων) και θα ηθελα προτασεις μεχρι 70 ευρω μαξ.

Επισης απο 75 % eficiency στο full load σε 80-85%(80+bronze) τι διαφορες θα δω στον λογαριασμο δεη κτλπ αν υποθεσουμε οτι το pc δουλεβει απο το πρωι ως το βραδυ.

Specs:

CPU:i5 2500

GPU:Gtx 550 ti

Motherboard:Z77m-d3h

RAM:Corsair 4gb ddr3 1333mhz

Storage Primary: Samsung ssd 830 128gb

Storage Secondary:WD 7200 RPM 750gb

Optical:Ενα lg ακυρο

PSU : http://www.mgmanager.gr/supercase_premier_series_550w_power_supply/el/pid/13141/

Μην κάνεις αυτό το έγκλημα και πάρεις το premier. +1 xfx 500w από εμένα.

Δημοσ.

Χαχαχα το εγκλημα εγινε πριν 2 χρονια αυτο το psu ειναι πανω.

Με το συγκεκριμενο xfx δεν θα εχω καποιο προβλημα για gpu upgrade στο μελλον π.χ μια gtx 760ti η πιο κατω...(τωρα που βγαινουν 7χχ)

Δημοσ.

Χαχαχα το εγκλημα εγινε πριν 2 χρονια αυτο το psu ειναι πανω.

Με το συγκεκριμενο xfx δεν θα εχω καποιο προβλημα για gpu upgrade στο μελλον π.χ μια gtx 760ti η πιο κατω...(τωρα που βγαινουν 7χχ)

Θα είσαι μια χαρά.

αυτο πρεπει να εχει

Sorry επλανήθην. :P

Δημοσ.

Βουρ για xfx 550w

και αν έχεις ακόμα αμφοβολίες τσεκαρε στο google για review προς johnyguru μεριά θα σου λυθεί όποια απορία έχεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...